• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

A101 hakkında?

Marketçilik zor da evli kadın olunca ne değişiyor

Evli ve bebekli olarak günde 10 saatten fazla çalıştım

Ayakta değildi işim ama özel sektörün standart çalışma süresi bu zaten
Haklısnız.bir de ayakta da olsa oturarak ta olsa insan yoruluyor.beden yoğrulmazsa zihin yoruluyor.

Bir an konuyu kendimi açmış gibi hissettim, bende bundan 1 ay önce a101'e başvurdum sözleşmeler yapıldı fakat dönüş olmadı tekrar aradım hani neden dönüş olmadı diye Yıl başından sonrayı bekliyorlar dediler onu da neden bekliyorlar anlamadım ama bekliyorum Yani eğer iş yoksa gene kurumsal olarak a101'i tercih etmenin etmek en mantıklısı En azından maaş sıkıntın olmaz Ben de lisans mezunuyum ama başka iş bulamadığım için mecburen a101'e başvurdum alındım ama bekliyorum .Hayatımda hiç böyle saçma bir işyeri görmedim. Eğer almayacaksınız belirtin Biz de başka yere baş vuralım Ben başvurdum Bir aydır bekliyorum arasınlar diye neymiş Yılbaşından sonra neden Yılbaşından sonra alıyorlar onu da bilmiyorum ama seninle şu an aynı durumdayız
Aynen ben de sordum onu.sali günü dönüş yapacağız dediler.

Siyasi sorunu olsaydi devlet etini sattirmazdi magaza market isi hep ayni en az 10 saat ayaktasin. bebek cocuk bakimi daha iyi sanki sen gene ise gir bu arada daha iyisine bakarsin

Arkadasim kac o 8 saat asla 8 saat olmaz. birgün full derler en az 3 gun full cekersin. Bide envanter yani sayim var ona hic girmiyorum. 3 ayda belimde duzlesme cikti. 10 gun agri kesici ignelerle kipirdayamadan yattim
Ay şimdi korku bastı beni.neyse deneyim olmazsa ne yapalım başka işlere yönelirim.

Tek bildiğim kasiyerlerin sandalyesi olmayışı ağır koliler geliyor yerleştirmek zorundasın deterjan mesela her işe koşuyorlar bütün gün ayaktasınız. Eğer çocuğunuz yoksa belki ama evlilere göre değil bence uzun süre çalışanı da görmedim

Arkadasim kac o 8 saat asla 8 saat olmaz. birgün full derler en az 3 gun full cekersin. Bide envanter yani sayim var ona hic girmiyorum. 3 ayda belimde duzlesme cikti. 10 gun agri kesici ignelerle kipirdayamadan yattim
Sizde A101 de mi çalıştınız yoksa başka bir Markette mi? Açıkçası ben özel sektörde çalışmak istemiyorum yani kurumsal olduğu için maaş konusunda sıkıntı çekmem diye düşünüyorum Çünkü normal Özel sektörde çalıştığım zaman aybaşı geliyor birkaç gün gecikme olucak , şimdi maaşı veremeyiz ,bu ay sıkışığız , sigorta yatmadı vesaire gibi soruları çok yaşadığım için Sırf o yüzden zaten A101 ,bim gibi yerlere başvurdum.
Ama yorumunuz da korkuttu açıkcası.

Ben anlamiyorum kadinlari bazen:işsiz:
P petitjoueur bi ise niyet etmis başvurmuş kabul olmus bugun yarın baslicak
Hayırlısı olsun
Simdi onu doldurmanin ne alemi var sanki diger ozel sektördeki patronlar müdürler kırmızı hali serip bekliyorlar:kahve:
Heryerde calisan insanların huyu suyu farklı
Siz içinizi ferah tutun başlayın cok beklentiye4 girmezseniz hayal kırıklığı, kotu olacağını düşünüp insanları ister istemez yanlış alamazsınız böylece.
Memnun kalmazsaniz bile tecrübe olur.
Eve kapanmamis olursunuz musteri tecrubeniz artar vs. Yeni is ararken de işinize yarar bu durum
Sevgiler bol sans

Arkadaslar ben a101 de calisali bir yil olmadi daha. Ve işkur ile girdim. İşkur yerlestirdi yani a101 e. Takdir edersiniz ki oyle kuruluşlar ile baglantisi olsaydi iskur yerlestirmezdi. Tamamen uydurma haber o. Biz baslayacagimiz zaman da herkes oyle demisti. Devletin kurumu neden kendi eliyle yerlestirsin? Direk kapatirdi.

Tokiarika23 Tokiarika23

Ben bir ay calistim a101 de. Buyuk ihtimal ocagi bekliyorlardir sali gunu cagirirlar. Ben calistigim şubede rahattim, ama esim farkli bir sube de ise girmisti o hic rahat degildi. Ayrica ne alaka orda calisan baska yerde calisamaz diye hic duymadim.
Orası paralelcilerin die duymuştm ama eskidendi şmdi öyle olduğnu sanmıyorum yoksa kapatılırdı.. o yüzden çıkınca başka işe almazlar dedilerse konu sahibine.. ama aslı yok

Orası paralelcilerin die duymuştm ama eskidendi şmdi öyle olduğnu sanmıyorum yoksa kapatılırdı.. o yüzden çıkınca başka işe almazlar dedilerse konu sahibine.. ama aslı yok
Aynen iste asli yok. Bize de oyle demislerdi hic aldirmamistim bile. Cunku onlarin olsa iskur la baglantisi olmaz ve dedigin gibi mutlaka kapatilirdi.

Sizde A101 de mi çalıştınız yoksa başka bir Markette mi? Açıkçası ben özel sektörde çalışmak istemiyorum yani kurumsal olduğu için maaş konusunda sıkıntı çekmem diye düşünüyorum Çünkü normal Özel sektörde çalıştığım zaman aybaşı geliyor birkaç gün gecikme olucak , şimdi maaşı veremeyiz ,bu ay sıkışığız , sigorta yatmadı vesaire gibi soruları çok yaşadığım için Sırf o yüzden zaten A101 ,bim gibi yerlere başvurdum.
Ama yorumunuz da korkuttu açıkcası.
Evet 101 deydim . Ki evlenmeden once 2 yil baska yerel bir markette tecrubem vardi . Hic sikinti yasamamistim. Ama bim in sartlari o kadar agir degil . Simdi baslamak istesem bim carrefour veya migros tabiki en iyi sartlara sahip olan

Kızlar selam.
Habire konu açıyorum ama ne yapayım birikti.
Ben A101 den aradilar gittim görüşmeye evvelsi gün.evraklar tamam ise alındım ama daha çağıracaklar bekliyorum. Neden aramadılar daha acaba?
Bir de A101 çalışma şartları nasil orada çalışan başka yere almıyorlarmış acaba doğru mu şüphe duydum ben de.
Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Bir de şok mu a101 mi ki acaba?

Marketler içinde en az maaşı verip en çok çalıştıran markettir. Sabah 8.30 akşam 11 çalıştım günlerce.... Haftalık çalışma saatinin üstünde çalıştırır. Biz bir aileyiz der fazladan çalıştığının karşılığını vermez.

A101de çalışanı bim işe almaz

Kızlar selam.
Habire konu açıyorum ama ne yapayım birikti.
Ben A101 den aradilar gittim görüşmeye evvelsi gün.evraklar tamam ise alındım ama daha çağıracaklar bekliyorum. Neden aramadılar daha acaba?
Bir de A101 çalışma şartları nasil orada çalışan başka yere almıyorlarmış acaba doğru mu şüphe duydum ben de.
Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Bir de şok mu a101 mi ki acaba?
A101 de calıştınmı şoka almıyorlar mesela anca orada calışan bır arkadasın olmalı bu şekılde sokabılıyorlar .Envanterlerı var bır kac magzanın calışanları toplanıyor dıyelımkı sızın magza sayım yapılıyor bu gece 12 e kadar suruyor .Kasada acık cıkmayacak yoksa cebınden ödetıyor magza sorumlusu.Yuksele bılırsın ama yukseldıkce de calışma kosulların ıyıce agırlasır .

Bankasya ortagiydi evet ama darbw olayi olunca ortaklıktan ayrildi başkası aldi ve darbeye karsi durdular bi sürü yoneticisi

Bankasyanin ortaklığı oldugu icin o tür söylentiler oldu evet
Sadece a101 de çalışırsanız bime almiyorlar diye biliyorum
Benim çalıştığım dönem öyleydi en azından

Ama bimde cakisan a101 e basvuru yaparlarsa çalışma sartlarini biliyor diye aliyorlardi işe

Çalışmış birisi olarak söyleyeyim eger dişinizi sıkarsaniz ve yükselirseniz konum olarak cok rahat bir iş ama sadece personal olarak kalirsaniz çekilmiyor inanin:((

Sizi alintiladim ama en son aiz yazdiginiz için yazayim dedim
Paralel konusunda
Kusura bakmayın

Back
X