- 21 Ekim 2011
- 1.037
- 748
- 323
- Konu Sahibi petitjoueur
-
Haklısnız.bir de ayakta da olsa oturarak ta olsa insan yoruluyor.beden yoğrulmazsa zihin yoruluyor.Marketçilik zor da evli kadın olunca ne değişiyor
Evli ve bebekli olarak günde 10 saatten fazla çalıştım
Ayakta değildi işim ama özel sektörün standart çalışma süresi bu zaten
Aynen ben de sordum onu.sali günü dönüş yapacağız dediler.Bir an konuyu kendimi açmış gibi hissettim, bende bundan 1 ay önce a101'e başvurdum sözleşmeler yapıldı fakat dönüş olmadı tekrar aradım hani neden dönüş olmadı diye Yıl başından sonrayı bekliyorlar dediler onu da neden bekliyorlar anlamadım ama bekliyorum Yani eğer iş yoksa gene kurumsal olarak a101'i tercih etmenin etmek en mantıklısı En azından maaş sıkıntın olmaz Ben de lisans mezunuyum ama başka iş bulamadığım için mecburen a101'e başvurdum alındım ama bekliyorum .Hayatımda hiç böyle saçma bir işyeri görmedim. Eğer almayacaksınız belirtin Biz de başka yere baş vuralım Ben başvurdum Bir aydır bekliyorum arasınlar diye neymiş Yılbaşından sonra neden Yılbaşından sonra alıyorlar onu da bilmiyorum ama seninle şu an aynı durumdayız
Amin inşallah.Sizin sorular gittikçe değişiyor. Bu ise hiç gönlünüz yok belli. Hayirlisi
Ay şimdi korku bastı beni.neyse deneyim olmazsa ne yapalım başka işlere yönelirim.Arkadasim kac o 8 saat asla 8 saat olmaz. birgün full derler en az 3 gun full cekersin. Bide envanter yani sayim var ona hic girmiyorum. 3 ayda belimde duzlesme cikti. 10 gun agri kesici ignelerle kipirdayamadan yattim
Şimdilik öyle yapmayı düşünüyorum.Siyasi sorunu olsaydi devlet etini sattirmazdi magaza market isi hep ayni en az 10 saat ayaktasin. bebek cocuk bakimi daha iyi sanki sen gene ise gir bu arada daha iyisine bakarsin
Sizde A101 de mi çalıştınız yoksa başka bir Markette mi? Açıkçası ben özel sektörde çalışmak istemiyorum yani kurumsal olduğu için maaş konusunda sıkıntı çekmem diye düşünüyorum Çünkü normal Özel sektörde çalıştığım zaman aybaşı geliyor birkaç gün gecikme olucak , şimdi maaşı veremeyiz ,bu ay sıkışığız , sigorta yatmadı vesaire gibi soruları çok yaşadığım için Sırf o yüzden zaten A101 ,bim gibi yerlere başvurdum.Arkadasim kac o 8 saat asla 8 saat olmaz. birgün full derler en az 3 gun full cekersin. Bide envanter yani sayim var ona hic girmiyorum. 3 ayda belimde duzlesme cikti. 10 gun agri kesici ignelerle kipirdayamadan yattim
Orası paralelcilerin die duymuştm ama eskidendi şmdi öyle olduğnu sanmıyorum yoksa kapatılırdı.. o yüzden çıkınca başka işe almazlar dedilerse konu sahibine.. ama aslı yokBen bir ay calistim a101 de. Buyuk ihtimal ocagi bekliyorlardir sali gunu cagirirlar. Ben calistigim şubede rahattim, ama esim farkli bir sube de ise girmisti o hic rahat degildi. Ayrica ne alaka orda calisan baska yerde calisamaz diye hic duymadim.
Aynen iste asli yok. Bize de oyle demislerdi hic aldirmamistim bile. Cunku onlarin olsa iskur la baglantisi olmaz ve dedigin gibi mutlaka kapatilirdi.Orası paralelcilerin die duymuştm ama eskidendi şmdi öyle olduğnu sanmıyorum yoksa kapatılırdı.. o yüzden çıkınca başka işe almazlar dedilerse konu sahibine.. ama aslı yok
Yok öyle bir şey onlar sadece kuru söylentiler.Işte fazla açıklayamadım siyasi sebeplerden ötürü sanirim başka yere giremiyorlarmiş.bana da saçma geldi öyle olsa kimse çalışmaz orada.
Evet 101 deydim . Ki evlenmeden once 2 yil baska yerel bir markette tecrubem vardi . Hic sikinti yasamamistim. Ama bim in sartlari o kadar agir degil . Simdi baslamak istesem bim carrefour veya migros tabiki en iyi sartlara sahip olanSizde A101 de mi çalıştınız yoksa başka bir Markette mi? Açıkçası ben özel sektörde çalışmak istemiyorum yani kurumsal olduğu için maaş konusunda sıkıntı çekmem diye düşünüyorum Çünkü normal Özel sektörde çalıştığım zaman aybaşı geliyor birkaç gün gecikme olucak , şimdi maaşı veremeyiz ,bu ay sıkışığız , sigorta yatmadı vesaire gibi soruları çok yaşadığım için Sırf o yüzden zaten A101 ,bim gibi yerlere başvurdum.
Ama yorumunuz da korkuttu açıkcası.
Kızlar selam.
Habire konu açıyorum ama ne yapayım birikti.
Ben A101 den aradilar gittim görüşmeye evvelsi gün.evraklar tamam ise alındım ama daha çağıracaklar bekliyorum. Neden aramadılar daha acaba?
Bir de A101 çalışma şartları nasil orada çalışan başka yere almıyorlarmış acaba doğru mu şüphe duydum ben de.
Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Bir de şok mu a101 mi ki acaba?
A101 de calıştınmı şoka almıyorlar mesela anca orada calışan bır arkadasın olmalı bu şekılde sokabılıyorlar .Envanterlerı var bır kac magzanın calışanları toplanıyor dıyelımkı sızın magza sayım yapılıyor bu gece 12 e kadar suruyor .Kasada acık cıkmayacak yoksa cebınden ödetıyor magza sorumlusu.Yuksele bılırsın ama yukseldıkce de calışma kosulların ıyıce agırlasır .Kızlar selam.
Habire konu açıyorum ama ne yapayım birikti.
Ben A101 den aradilar gittim görüşmeye evvelsi gün.evraklar tamam ise alındım ama daha çağıracaklar bekliyorum. Neden aramadılar daha acaba?
Bir de A101 çalışma şartları nasil orada çalışan başka yere almıyorlarmış acaba doğru mu şüphe duydum ben de.
Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Bir de şok mu a101 mi ki acaba?
1647 lira 2016 nın brüt asgari ücreti. Evraklarla kalmıştır. Bu yıl net 1600 civarı galiba. Yani 2018 deBenzetmediler hiç.sadece internetten araştırdım. Bir de kağıtlarda 1647 maaş yazıyordu.asgari ücrete zam gelince o da artar mi ki?
Bankasya ortagiydi evet ama darbw olayi olunca ortaklıktan ayrildi başkası aldi ve darbeye karsi durdular bi sürü yoneticisiOrası paralelcilerin die duymuştm ama eskidendi şmdi öyle olduğnu sanmıyorum yoksa kapatılırdı.. o yüzden çıkınca başka işe almazlar dedilerse konu sahibine.. ama aslı yok
Sizi alintiladim ama en son aiz yazdiginiz için yazayim dedimOrası paralelcilerin die duymuştm ama eskidendi şmdi öyle olduğnu sanmıyorum yoksa kapatılırdı.. o yüzden çıkınca başka işe almazlar dedilerse konu sahibine.. ama aslı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?