a.ö.f. de okuyan arkadaşlar bir bakabilirler mi ya napcağımı şaşırdım :(

ben bu sene işletme son sınıf öğrencisi oldum. size tavsiyem mutlaka yardımcı kitap edinin ve geçmiş yıl sorularını bilgisayarınıza indirin tabi bu arada verilen kitaplarda ünite sonlarında yer alan soru kısımlarınıda gözden geçirin yani anlıyacağınız çalışmadan olmuyor :))
bence hiçbir kursa gitmeden bu işin üstesinden gelebilirsin başarmanın yarısı inanmaktır diye boşuna dememişler.

kıvılcım bende kocaelinde yaşıyorum ve seninle aynı bölümüm geçen yıl bende kursa gittim murat a.ö e gayette ii oldu benim için hızlandım sayelerinde hocalarımın sürekli etütleri oluyor murat a.öin ders harici hele sınava 1 ay kala başlıyorlar sıkmaya günde baya çok soru çözerdik biz ama şunu diyebilirim kitaplarını alman yeterli eğer kursa gitmem diyorsan ben 5 dersten kaldım ama benim tam sınav zamanları oğlum rahatsızlandı hastanedeydim düzen kur derim muratın kitapları konu anlatım ve soru çözümlüdür çok işine yarar sana şimdiden kolay gelsin inşallah başarılı olursun...

ayy canım ya saol bende sandım ki hiç kayıt olamam hani af felan diyolar ya bende öle sandımm çok saol hayatımı kurtardın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…