ya kızlar bu yıl açıköğretime başlayım dedim başlamaz olaydım..fakultede bile bukadar zorlanmadım :bbo: kızlar sormak istediğim şu bu derslere nasıl çalışıyorsunuz yani illede bir kursa kayıt olmam gerekiyormu..bir sürü kurslardan arayıp duruyorlar istediğin dersten ders alabiliyormuşsun..kayıt sırasında elime kitapları verdiler gözüm korktu valla ya ben hangisinden başlıcam şimdi hangi dersi nereye kadar çalışıcam kursa gitmeden de başarabilirmiyim ve sınaz tarihlerini nerden öğrenicem kızlşar sınavlar nezaman başlıyo ya lütfen kızlar acil yardım edin yoksa sanırım vazgeçicem bu sevdadan :çok üzgünüm:
sağol canımm:1hug: sayende kurtuldum şu kitaplardan.sen akıl vermeseydin oturup onlara çalışıcaktım..en yakın zamanda alıcam o kitapları ve boş vaktimde gerekirse iş yerinde çalışmaya çalışıcam...murat yayınlarını biliyorum bide kervan mı varmış ne kervanın kursuna yazılcaktım bir dersten ama kursada yazılmıcam gerek yükmuş madem..çok sağol canım sayende oldukça rahatladım..a.s.
:icecream:bende bu sene kayıt oldum çekoya devlettin kitabları gerçekten çok ayrıntı herkes murattın kitaplarını al diyo bende onu alcam çalışcam şu eöğrenme portalına nasıl gircem ya lütfen yardım edin tc numaramı yzıyorum öle kayıt bulunamadı kontrol edin diyo:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?