arkadaşlar 2008 vize sonuçları açıklanmadı cooooooook merak ediyorum
az önce sonuçları öğrendim kızlar açıklanmış sonuçlar..öğrenmez olaydım yabeklediğimden daha düşük çıktı..kızlar ben 2 yıllık bankacılık ve sigortacılık okuyorum sınıf atlamam için en az kaç dersten kalabilirim..birde geçme notu 50 idi değilmi?
ya kızlar bu yıl açıköğretime başlayım dedim başlamaz olaydım..fakultede bile bukadar zorlanmadım :bbo: kızlar sormak istediğim şu bu derslere nasıl çalışıyorsunuz yani illede bir kursa kayıt olmam gerekiyormu..bir sürü kurslardan arayıp duruyorlar istediğin dersten ders alabiliyormuşsun..kayıt sırasında elime kitapları verdiler gözüm korktu valla ya ben hangisinden başlıcam şimdi hangi dersi nereye kadar çalışıcam kursa gitmeden de başarabilirmiyim ve sınaz tarihlerini nerden öğrenicem kızlşar sınavlar nezaman başlıyo ya lütfen kızlar acil yardım edin yoksa sanırım vazgeçicem bu sevdadan :çok üzgünüm:
ben de kaydımı yenilemedim geçen yıldan da 2. dönem taksidim duruyo seneye kayıt yenileyebiliyorum di mi
ya kızlar ben 2 yıl üst üste kayıt yenilemedimm ..işletme bölüm okuyordumm...kaydım slindi..bu sene sınavlara gireceğim tekrar açıköğretim tercih etme hakkım varmıdır...acele cvp ihtiyacım varr....
Seneye borçlu olduğun 2.taksidi ve kayıt yenilettiğin senenin 1.taksidini ödediğin sürece sorun olmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?