• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

a.ö.f. de okuyan arkadaşlar bir bakabilirler mi ya napcağımı şaşırdım :(

az önce sonuçları öğrendim kızlar açıklanmış sonuçlar..öğrenmez olaydım ya :( beklediğimden daha düşük çıktı..kızlar ben 2 yıllık bankacılık ve sigortacılık okuyorum sınıf atlamam için en az kaç dersten kalabilirim..birde geçme notu 50 idi değilmi?

az önce sonuçları öğrendim kızlar açıklanmış sonuçlar..öğrenmez olaydım ya :( beklediğimden daha düşük çıktı..kızlar ben 2 yıllık bankacılık ve sigortacılık okuyorum sınıf atlamam için en az kaç dersten kalabilirim..birde geçme notu 50 idi değilmi?

50 sınır cnm sınıf atlaman için en az 2 tane kalabilir murat ilkumut kitabını tavsiye ederim arkadaşımda o bölümü okuyor CADIARZU

valalh ben kendim calışarak gectim. ilk olarak kitabi bir okuyorum daha sonra internette e öğrenmeden konuyu sesli tv den hocalar anlatıyor onu seyrediyorum. ve sonra konuyla ilgili araştırmalar yapıyorum.en güzeli buydu bana göre

kızlarrrrrrr hepinize yarın ki sınavlarda başarılar diliyorum..allah hepimize zihin açıklığı versin..şu son 1 hafta sıktım kendimi çalıştım bu akşamdan biraz tekrar yapıcam yatmadan bakalım nolucak yarın...hepinize başarılar....

Canım ben murat açıköğretim dershanesine gııdıoyrum,çokda memnunum dershaneye gıtmeden çok zro geçmek.gitmiyceksen bile muratın kitaplarından çalış.
ayrıca murat açıköğretimin wep sitesine girersende sınav tarihlerini ve gelişmeleri görebilirsin.Başarılar canım:1hug:

CANIM BENDE OKUYORUM TEK KELİMEYLE ZEKİLERİN İŞİDİR AÇIKÖRETİM FAKÜLTESİNDE OKUMAK ... MURAT YAYINLARI İLE NETTENDE ARAŞTIR RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN AMA PES ETME İNŞALLAH HAYIRLISIYLA BİTİRİRSİN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar bu murat ilkumut ve murat yayınları aynı kitapmı sacma gelcek ama anlamadım.bide pendikte 2.el kitepları varmı murat yayınları veye murat ilkumut herneyse .bilginiz varsa yardımcı olun kızlaropuyorumnanaktan

ya kızlar bu yıl açıköğretime başlayım dedim başlamaz olaydım..fakultede bile bukadar zorlanmadım :bbo: kızlar sormak istediğim şu bu derslere nasıl çalışıyorsunuz yani illede bir kursa kayıt olmam gerekiyormu..bir sürü kurslardan arayıp duruyorlar istediğin dersten ders alabiliyormuşsun..kayıt sırasında elime kitapları verdiler gözüm korktu valla ya ben hangisinden başlıcam şimdi hangi dersi nereye kadar çalışıcam kursa gitmeden de başarabilirmiyim ve sınaz tarihlerini nerden öğrenicem kızlşar sınavlar nezaman başlıyo ya lütfen kızlar acil yardım edin yoksa sanırım vazgeçicem bu sevdadan :çok üzgünüm:

BEN İŞLETME MEZUNUYUMM,küçük kitapçıklar var ya ilgem murat yayınları falan onlarda sınav soruları genelde oluo en az 7 8 tanesi ordan çıkıo,onları ezberle kesin geçersin biraz da konulara bakar,çalışırsın...ozman kesin geçersin...kolay gelsinn....

Yardımcı kitap olarak murat yayınlarını öneririm.Okulun veriği kitaplardan çalışmaya kalkarsan işin içinden çıkamazsın..
Birde e-öğrenme portalından yararlan...Geçersin takma kafana...

ya kızlar ben 2 yıl üst üste kayıt yenilemedimm ..işletme bölüm okuyordumm...kaydım slindi..bu sene sınavlara gireceğim tekrar açıköğretim tercih etme hakkım varmıdır...acele cvp ihtiyacım varr....

ben de kaydımı yenilemedim geçen yıldan da 2. dönem taksidim duruyo seneye kayıt yenileyebiliyorum di mi

Seneye borçlu olduğun 2.taksidi ve kayıt yenilettiğin senenin 1.taksidini ödediğin sürece sorun olmaz... :kahve:

ya kızlar ben 2 yıl üst üste kayıt yenilemedimm ..işletme bölüm okuyordumm...kaydım slindi..bu sene sınavlara gireceğim tekrar açıköğretim tercih etme hakkım varmıdır...acele cvp ihtiyacım varr....

Tekrar tercih edebilirsin tabii ki.... :kahve:

Back