a.ö.f. de okuyan arkadaşlar bir bakabilirler mi ya napcağımı şaşırdım :(

ben de açıköğretimdeyim :teselli: intibak dan 3 dersim var..

yardımcı kitaplardan çalışıyorum..

ama bi arkadaşımıza katılıyom gerçekten üni.de bu kadar zorlanmamıştım.. sırnaşık şeysırnaşık şey

merhaba arkadaşlar bende bankacılık ve sigortacılık bölümündeyim finallere yakın bebeğim doğdu çalışamadım derslerin hepsini geçemedim ve ilk senemde kaldım ama bu yıl geçicem.bende murat yayınları almıştım 2 kitap herkese şimdiden başarılar

Arkadaşlar
Öncelikle allah hepimisin yardımcı olsun gerçekten dinlemeden çok zor bu dersler...
diger kısların dedigi gibi yardımcı kitaplar çok işe yarıyor
Ve bası isim veremiyorum dershanelerin soruları çıkıyor gerçekten 10 soru çıksa 5 de siz dogru yapsanıs 30 soruluk bir testte 50 alınıyor...

Saolsun aöf biism için bu sene E-ÖGRENME çıkarttı ( o kadar harca as bile ama nese bunada şükür ) testler var onlar sıkıcı ama ALIŞTIRMA BÖLÜMÜ ÇOK ZEVKLİ VE 2 KERE OKUYUNCA ANLIYOSUNUZ TAVSİYE EDERİM.e-ögrenme yasın google a çıkıyor ordan TC nonusla ders seçin ve ALIŞTIRMA yı tıklayın..
Hepimise başarılar
bu arada bende Halkla İlişkiler bitirdim 2 senelik şimdi işletme okuyorum

merhaba bende 2.üniversiteyi açık öğretim işletme bölümünde okuyorum. full time calışmama rağmen kendime bir program yaptım bu şekilde çalışmamada işimede eğlenmemede kendimede vakit ayırabiliyorum.ancak sadece kursların kitaplarındaki soruları çalışmak bi işe yaramıyor benden sölemesi sen yinede kendi kitaplarınada bir göz at ayrıca a.ö.f nün web sayfasındaki sesli kitaptan ve soru bankasından yararlanabilirsin...

Hiç Gerek Yok Dershaneye Bence.bende Işletmeyi Bitirdim Hemde Hiç Kalmadan.murat Yayinlarini Tavsiye Ederim.sinavlara Son 1 Ay Kala Oturdum çaliştim Ve Geçtim.devlet Kitaplarini Hiç Açmadim Bile.açiköğretim Için Dershaneye Gidilmez Bence.hiç Gerek Yok.......

hay saolasın arkadasım yaa, herkes ne guzel geçmiş dıyorum, benim bu 2. unıversitem ayrıca bilgisayar mühendisliği okuyorum, onda bu kadar zorlanmıyorum aöf de surune surune 2. sınıfa gectım alttan da ıktısad ıle muhasebe kaldı, ne yapcagımı sasırdım yaakafamçokkarıştı

kızlar bende burdaki önerilere dayanarak murat yayınlarını aldım..gerçekten çok güzel anlatıyor ve devletin kitapları öylece kenarda duruyor..sınavlara çokaz kaldı ve halen çok eksik konularım var..akşamları işten yorgun geliyorum..yorgun gelmesme bile içimden çalışmak gelmiyor..bi ara bırakmayı düşündüm kayıt parasını yatırmıcaktım ama baktım etrafımda 30 yaşında çok ii meslekleri olduğu halde halen okuyan insanlar var vazgeçtim devam etmeye karar verdim..2 üniversite bitirdim demek çok güzel bşy olsa gerek :)) ama ikincisini bitirebilirsem tabi..ya buarada dersler çok zor yada artık benim kafam almıyor (

kızalr sınava çok az kaldı bildiğiniz gibi ve ben konuları bitiremedim..hatta 4 tane dersin yüzüne hiç bakmadım bile..galiba bırakıcam ben bu okulu ama yatırdığım paralara acıyorum..keşke başlamasaydım ya bukadar zor olacağını tahmin etmemiştim..daha doğrusu vaktim kalmıyor çalışmaya..kızlar bu sene 3 dersten filan kalırsam 2. sınıfa geçebiliyormuyum..nasıl oluyor bu işler hiç bilmiyorum.büyük olasılıkla kalıcam bir kaç dersten..bütlere girerken de para yatırıyormuyuz..benim ilk senem o yüzden bu konularda hiç bir fikrim yok..kaç dersten kalırsam 2. sınıfa geçemiyorum..eğer geçemiyorsam bırakıcam çünkü ben kesin kalıcam

merhaba arkadaşlar ben gıda mühendisliğinde okuyorum ve 2. üniversite olarak aöf işletme düşünüyorum okuyan arkadaşlarım çok zorlanıyorlar ikisini birlikte götürmek gerçekten zormuş diyorlar bu yüzden bende okumakta tereddüt ettim acaba yürütebilirmiyim işletmenin 2 yıllık açıköğretimi varmış bu konuda bi bilginiz varmı bide sizce mühendisin işletme okuması ona yarar sağlarmı bu konuda bi bilginiz varmı(çok soru sordum dimi ) şimdiden teşekkürler...

canım tabiikide sağlar ben okurken hem açıköğretim işletme okuyup hemde gıda mühendisliği okuyan arkadaşlarım vardı...okumanın ne gibi bir zararı olabilirki..çalıştığın yerde emin ol sana faydası olacaktır..hatta aynı anda kimya mühendisliği ve açıköğretim işletmeden mezun olan bir arkadaşımda var..ben de bu yıl biraz da onları örnek alarak başladım..bankacılık ve sigortacılık okuyorum ama ben maalesef hem işte çalışıp hem okumayı beceremedim..bazen de niye bankacılık seçtim diye düşünüyorum kendi kendime..yani bankacılığın benim mesleğime ne gibi bir katkısı olabilirki diyorum ama artık başkoydum bu yola ve devamını getirmek istiyorum..keşke işletme seçseydim ama artık çok geç sanırım...bence bir dene canım ya düzenli çalışırsan yapacağına eminim..ben biraz tembel davrandım bu açıköğretim konusunda bakalım kaç senede bitiricem fakat bitirmeyi gerçekten istiyorum..yani mesleğine katkı yanında 2 üniversite bitirmiş olmayı çok istiyorum..

murat açıköğretimden çalış gerisini merak etme birebir sorular çıkıyor bazen 2, üniversiteyi murattan bitirdim kendin çalışmak zor ama murat 1 numara.

canım bu hafta sınavlara girince şaşırdım gerçekten de öyleydi..muraaat yayınlarından çözdüğüm bir çok soruyla karşılaştım ve konularının dışında da soru gelmedi..gerçekten de dediğiniz kadar iyi bir yayınmış kızlar iyiki onu almışım..birde birşey sorucam bu sene ilk senem açıköğretimden ..kaç dersten kalırsak diğer sınıfa geçemiyoruz ve en düşük geçme notu kaç ve kaç soru yaptığımza geçebiliyoruz kızlar beni bi aydınlatabilirmisiniz?

ilk umut murat yayınları çok iyidir iyi bir tercih yapmışsın genelde soru kitapçıklarını çöz sana daha çok zaman kazandıracaktır sorulartına gelince eğer iki dersten fazla dersten kalırsan sınıf tekrar edersin yani 2 dersten borçlu bir üst sınıfa geçersin en düşük geçme notu 50 dir ara sınav ve finalin ortalaması 50 olmalı geçemn için bak 49 dan kalırsın haa kaç soruyla geçebildiğine gelince 30 soruluk bir desin ortalama yarısını bilmen lazım ki geçesin birde boş soru bırakma yanlışlar doğruyu götürmüyor aklına yatan hangisi olursa işaretle ben geçen sene kızıma hamileyken allaha şükür iktisat fak. kamu yönetimini bitirdim son senelerde soruları 3 ve 4 sınıflarda iyice zorlaştırdılar iyi hazırlanmak gerek inş. sınavların iyi geçmiştir finaller daha önemli sorularını istediğin gibi yanıtlamışımdır umarım eğer aklında takılı soru olursa özelede mesaj atabilirsin seve seve cevaplandırırı:içelim:m

sağol canım benimmm.yanlız ben 3 yanlış bir doğru götürüyor sanıyordum o yüzden boşlarım baya var ya üzüldüm şimdi bilmiyordum ben bunu.pek çalışamadım ben açıkcası o yüzden bazı dersler genelde atmasyon yaptım ama yine de boşlarım var..bilseydim onlarıda atardım :) finallere daha iyi çalışıcam inşallah..şimdi ben diyelim 3 dersten kaldım bir üzt sınıfa geçemiyormuyum..bana 4 derse kadar hakkım olduğunu söyledi geçenlerde bi arkadaş..demek 2 dersmiş en fazla...vallahi bunlar çok önemli bilgiler benim için çok sağol canım

merhaba bende kamu yon. 2. siniftayim. deneyim yayinlarini kullaniyorum. ama yazdklarinizi okudum.bundan sonra murat yaynlarini kullancam.

merhaba bende kamu yon. 2. siniftayim. deneyim yayinlarini kullaniyorum. ama yazdklarinizi okudum.bundan sonra murat yaynlarini kullancam.

merhaba cnm bende kamu 2, sınıfım ama ben karacan dershanesine gidiyorum murat ilkumuttan da çözüyorum ikisindende çözmeni tavsiye ederim ayrıca aofliyiz.biz deneme sınavlarını çöz ben oradan çözdüüm ata dersinden çoğu çıktı...

bende 2007de mezun oldum aofforumda çok ii ders notları var orayada bakabilirsin

evet kızlar bende sürünüyorum artık mezun olmak istiyorum 4 .sınıftayım artık insanların çenesinden kurtulmak isityorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…