ya kızlar bu yıl açıköğretime başlayım dedim başlamaz olaydım..fakultede bile bukadar zorlanmadım :bbo: kızlar sormak istediğim şu bu derslere nasıl çalışıyorsunuz yani illede bir kursa kayıt olmam gerekiyormu..bir sürü kurslardan arayıp duruyorlar istediğin dersten ders alabiliyormuşsun..kayıt sırasında elime kitapları verdiler gözüm korktu valla ya ben hangisinden başlıcam şimdi hangi dersi nereye kadar çalışıcam kursa gitmeden de başarabilirmiyim ve sınaz tarihlerini nerden öğrenicem kızlşar sınavlar nezaman başlıyo ya lütfen kızlar acil yardım edin yoksa sanırım vazgeçicem bu sevdadan :çok üzgünüm:
ben de açıköğretimdeyim :teselli: intibak dan 3 dersim var..
yardımcı kitaplardan çalışıyorum..
ama bi arkadaşımıza katılıyom gerçekten üni.de bu kadar zorlanmamıştım.. sırnaşık şeysırnaşık şey
canım bu hafta sınavlara girince şaşırdım gerçekten de öyleydi..muraaat yayınlarından çözdüğüm bir çok soruyla karşılaştım ve konularının dışında da soru gelmedi..gerçekten de dediğiniz kadar iyi bir yayınmış kızlar iyiki onu almışım..birde birşey sorucam bu sene ilk senem açıköğretimden ..kaç dersten kalırsak diğer sınıfa geçemiyoruz ve en düşük geçme notu kaç ve kaç soru yaptığımza geçebiliyoruz kızlar beni bi aydınlatabilirmisiniz?
merhaba bende kamu yon. 2. siniftayim. deneyim yayinlarini kullaniyorum. ama yazdklarinizi okudum.bundan sonra murat yaynlarini kullancam.
merhaba cnm bende kamu 2, sınıfım ama ben karacan dershanesine gidiyorum murat ilkumuttan da çözüyorum ikisindende çözmeni tavsiye ederim ayrıca aofliyiz.biz deneme sınavlarını çöz ben oradan çözdüüm ata dersinden çoğu çıktı...
arkadaşlar 2008 vize sonuçları açıklanmadı cooooooook merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?