• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu _rz_ nin yemek odası

_rz_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2009
309
1
116
Balıkesir
Ben çok severek aldım, umarım sizlerde beğenirsiniz... $venedik-yemek-odasi.webp

Çok güzel bence. İyi günlerde kullanın. Hayırlı olsun. Kaça aldınız acaba?

Sandalyelere bayıldım..
O klasik deri sandalyeleri hiç beğenmiyorum. Bunlar çok hoşuma gitti. Güle güle kullan.. :nazar:

Çok güzel bence. İyi günlerde kullanın. Hayırlı olsun. Kaça aldınız acaba?
Canım sadece bunu almadım yatak odası ve salon koltukları da var.Hepsi aynı yerde nolunca indirim yaptılar. Ama bu takımın liste fiyatı 5.900 tl idi

Sandalyelere bayıldım..
O klasik deri sandalyeleri hiç beğenmiyorum. Bunlar çok hoşuma gitti. Güle güle kullan.. :nazar:

Bende sizinle aynı görüşteyim özellikle sandalyeleri için aldım. Keten olması da çok hoşuma gitti. Beğenmenize sevindim, Allah size daha güzellerini nasip etsin...

çok tarzım olduğunu söyliyemicem ama aşkla kullan ve kimse ne derse desin soğutma yüregini:16::16::16:

Canım bu yemek odasının markası saloni mi? Bizde bakmıştık sanırım bu modele bende ordan almayı düşünüoyrum herhangi bir sorun yaşadınmı diye merak ettim..beyaz lake bi model beğendim onu alıcam inşallah

bayıldım bayıldım bayıldım :53:
süpermiş gerçekten :51:
sandalyelerin asaleti bambaşka :51:
bende buna benzer sandalye alıcam misafirim bol olacağı için rahat etmeleri şart:30:
neyse çok konuştum Allah ağız tadınızla kullanmanızı nasip etsin tatlımm:32:

wuhuuwww çok güzel.nişanlıma kalsa bunu alıp gidicektik saloni den.ama salonumuz küçük.yoksa bende bayılıyorum saf ağaç mobilyalara.

Güzel dilekleriniz ve beğeniniz için çok teşekkür ederim Allah sizlere daha güzellerini nasip etsin. Markası saloni değil, ama saloni ile aynı yerden imal edilmiş. Birebir aynı ürünler.

Çok beğendim. Çiğ beyaz yemek takımlarını görmekten fenalık gelmişti. Bir de o çelik kulplar :) Neyse güzel günlerde kullanın inşallah...

Canım çok beğendim güle güle kullanırsın inşallah çok güzel çok şık:nazar:

Back
X