_kivi_ Meme Estetiği Ameliyatı

canım çok geçmiş olsun ben de ameliyat olmak istiyorum ve bazı endişelerim var ilk olarak kendi doktorum yurt dışına gittiği için ankara da ameliyat olmaya karar vereceğim bir doktor bulamadım daha doğrusu çevremde tavsiye verebilcek kimse yok bana da yardımcı olursanız çok sevinirim daha önceden başka bir yere yazdım ama cevap veren olmadı

Çok teşekkür ederim canım :KK3: ben izmirde oturuyorum ankaradaki dr.lar hakkında çok bi bilgim yok ama ank32 arkadaşımızın ameliyatını oku istersen ankarada zühtü demire olmuş ameliyatını.

mrh canım protezin hight profile mi? yuvarlak mı? markası ne? közellikleri neler 250 cc ye göre gayet dolgun benimde fikrim olsun :26:

mrh canımm:KK3: benim protezim mentor marka high profile.dual plane yöntemiyle oldu ameliyatım.kesinlikle high profile öneriyorum en azından ben daha çok beğeniyorum :KK23: ben minyon tipliyim diye bu cc uygun oldu ama herkesin vücut yapısı farklı en iyi kararı yine dr.lar verecektir cc yi kafana takma derim :KK34:

Canım gayet güzel şekillenmeye başlamışlar. Şekillendikçe de daha büyümüş sanki maşallah:nazar:

Sağol dritacımmm :KK16: ilk başta taş gibiydi ve kıvrımlar yoktu ödemliydi.şimdi yumuşadıkça dekolteside şeklide güzelleşiyo nazar değmesin diyelim :nazar::nazar::nazar:

Canım öncelikle çok teşekkür ederim :KK54: ben randevumu aldığımda sorcağım soruları düşünüp gitmiştim ama hiçbişey sormama gerek kalmadan doktorum ayrıntısıyla anlattı olumlu olumsuz yönleriyle.sende ameliyattan önce kafandaki bütün soruları doktorunla görüş.ben uyandığım anda bi acı hissetmedim direk sargılarımı çekiştirip bakmaya çalıştığımı hatırlıyorum :KK52: ağrı konusunda biraz şanslı olduğumu söyledi doktorum ama herkesin ağrı eşiği aynı değil.ameliyatın zorluğu ilk 3-4 gün canım yatıp kalkarken zorlanıcaksın kollarını rahat hareket ettiremiceksin.ama öyle çok bi ağrın olmuyo yani.cenk bey bana ilk hafta nine gibi hareket et yavaş yavaş demişti :KK1: her dr.un yöntemi aynı değil sen kimle görüşmeye gidiceksin? kimi dr. korse takıyo kimi sporcu giydiriyo direk.benim sargılarım vardı sıkıca sarılı.1hafta 10 gün fln sargıyla gezdim.öyle yani canım kafana takılan başka sorular olursa sorarsın :KK34: senin güzel haberinide merakla bekliyoruz :KK76:

çokkk sagol canım yanıtladıgın için.. ben bursada dr mesut özcana gidicem ..cokk heycanlıyım eger hemen gun veırırse amelıyat olmayı düşünuyorum uzatmadan .. perşembe bakalım bellı olucak ne dıycek falan ... bende sızın gbı heycanımı paylasmayı cok ıstıyorum bakalım az kaldı hayırlısıysa... :)))

çokkk sagol canım yanıtladıgın için.. ben bursada dr mesut özcana gidicem ..cokk heycanlıyım eger hemen gun veırırse amelıyat olmayı düşünuyorum uzatmadan .. perşembe bakalım bellı olucak ne dıycek falan ... bende sızın gbı heycanımı paylasmayı cok ıstıyorum bakalım az kaldı hayırlısıysa... :)))

bence simdiden hayirli olsun canim.yakinda sende bu mutlulugu yasayacaksin cok guzel bir duygu:KK51:

Arkadaslar meme silikonlarindan sonra emzirmede sakinca olmadigini biliyoruz. Ama bu ameliyati olup da emziren var mi? Yani emzirmeden sonra gogusleriniz deforme oldu mu? Eski guzelligini diriligini kaybediyor mu, ne oluyor? Eminim cocuk yokken yaptirip daha sonra emzirenleriniz olmustur? Gogusleriniz ne durumda cok merak ediyorum! Cevap verirseniz cok sevinirim, ben de yaptiricam ama su emzirmeden sonra memelere ne olur bilemiyorum!

Arkadaslar meme silikonlarindan sonra emzirmede sakinca olmadigini biliyoruz. Ama bu ameliyati olup da emziren var mi? Yani emzirmeden sonra gogusleriniz deforme oldu mu? Eski guzelligini diriligini kaybediyor mu, ne oluyor? Eminim cocuk yokken yaptirip daha sonra emzirenleriniz olmustur? Gogusleriniz ne durumda cok merak ediyorum! Cevap verirseniz cok sevinirim, ben de yaptiricam ama su emzirmeden sonra memelere ne olur bilemiyorum!

Canım ben henüz bekarım çocuğum yok.ama dr.lar bekleyebilirsek emzirmeden sonra yaptırmayı öneriyolar.herkesin vücut yapısı bir değil kiminde çok deforme olurken kiminde olmuyo bunu önceden kestirmek mümkün değil yani.banada bebekten sonra yaptırmayı önerdi dr.um ama ben gelinliğimde fln hoş dursun istiyodum o yüzden beklemek istemedim :KK37: eğer sabırlıysan sonra yaptır derim hem deri esniyo daha büyük cc alır :KK52:

@ kivi: evet gercekten cok hos görünüyorlar :))) ameliyat olali nekadar oluyor? Benim 4 hafta oldu, ama nebilim ben henüz tam icime sinmedi sanki :KK43: sekilleri biseye benzemiyor sanki. Yani tuhaf oturuyorlar, normal gögüs gibi diil. Protezler büyük mü geldi acaba diyorum. Nebilim ya aynaya bakasim gelmiyor acikcasi :KK43: ya ben sabirsizim, ama ayni hizadada diiller sanki. Kardesim ameliyatin ilk günü demisti sag tarafin sanki tam ayarlanmamis gibi diye. Neyse bekliyelim bakalim

Ama bidaha ameliyat felanda istemiyorum yaaa :KK43:
Sizde kendinizi öyle hissettinizmi basta???yani bunlar böylemi kalacak, ya degismesse felan

kızlaaaar 55. gün şerefine yeni bikaç tane foto ekliyorum şimdi e yorumlarınızı bekliyorum artık, henüz penti den aldığım tek renk sütyenlerim dışında yeni sütyen almaya vakit bulamadığım için çeyizime almış bulunduğum şeylerle çekindim hehe :)))

Woooow :) Süper ya! Güle güle kullan!! Nazar deymesiin tü tü tü :)benimkilerde bi sekile girseydi yahu :KK43:

bence simdiden hayirli olsun canim.yakinda sende bu mutlulugu yasayacaksin cok guzel bir duygu:KK51:

sagol canım hayırlısıysa inşallah çoook istiyorum...birde şey sorucam amelıyat öncesı gögus bölgenıze esnemesı için bişey sürdünüz mü . ben varsa öyle bişey surmek ıstıyorum aslında perşembe doktorumada sorarım merak ettm ...

Canımm hepimiz seninle aynı heyecanları yaşadık sonunda istediğimiz oldu :nazar::nazar: sende mutluluğunu burda paylaşırsın artık hadi bakalım :KK54:

@ kivi: evet gercekten cok hos görünüyorlar :))) ameliyat olali nekadar oluyor? Benim 4 hafta oldu, ama nebilim ben henüz tam icime sinmedi sanki :KK43: sekilleri biseye benzemiyor sanki. Yani tuhaf oturuyorlar, normal gögüs gibi diil. Protezler büyük mü geldi acaba diyorum. Nebilim ya aynaya bakasim gelmiyor acikcasi :KK43: ya ben sabirsizim, ama ayni hizadada diiller sanki. Kardesim ameliyatin ilk günü demisti sag tarafin sanki tam ayarlanmamis gibi diye. Neyse bekliyelim bakalim

Ama bidaha ameliyat felanda istemiyorum yaaa :KK43:
Sizde kendinizi öyle hissettinizmi basta???yani bunlar böylemi kalacak, ya degismesse felan

Canımcım teşekkür ederim :KK54: ben 25 ekimde ameliyat olmuştum 1 ayı geçti :nazar: ilk başta benimde bişeye benzemiyodu dr.um sargıları açtığında korkma sakın demişti hatta biri anyaya bakıyodu biri konyaya :KK1: kolay değil başlı başına bi ameliyat sonuçta ödemler şişkinlikler oluyo normal öyle durması :KK37: şimdi bile daha tam oturmadı ama baya baya fark ediyo gün geçtikçe... sen hiç böyle şeylerle sıkma canını tatlım bide 6 ay sonraki hallerine bak bakalım :KK34:

kızlaaaar 55. gün şerefine yeni bikaç tane foto ekliyorum şimdi e yorumlarınızı bekliyorum artık, henüz penti den aldığım tek renk sütyenlerim dışında yeni sütyen almaya vakit bulamadığım için çeyizime almış bulunduğum şeylerle çekindim hehe :)))

Cook guzeller, masallah nazar degmesin!

sagol canım hayırlısıysa inşallah çoook istiyorum...birde şey sorucam amelıyat öncesı gögus bölgenıze esnemesı için bişey sürdünüz mü . ben varsa öyle bişey surmek ıstıyorum aslında perşembe doktorumada sorarım merak ettm ...

ben bir sey surmedim hatta krem falan surmemem hakkinda uyarilmisim doktorum tarafindan.ameliyattan bir kac saat once banyo yapip gitmistim.hem bence krem sursende esneyecegini sanmam

Kivicim merhaba.Yeni koyduğun fotolara baktım,hemde hayranlıkla:)Maşallah arkadaşım çok güzel olmuşlar.Güle güle kullan:)

Peri 16 selam canım.Kivinin linkini okurken denk geldim sana.Ameliyat olmayı istiyorsun belli ki,inşallah isteğin en yakın zaman da gönlüne göre olur.Sana arkadaşlık teklifi gönderdim.Albümüme bak fikir olsun diye:KK34:

X