Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
birde gogus ucu cevren kac cm oldu simdi benim 86 geliyo gozume mi kucuk geliyo anlamadim
kivi canım benim benimkiler de aynı seninkilerin eski haliiiii :))) yaaa ne kadar güzel olmuşlarrr demekki bende böyle güzel memiklere sahip olabilcem çok güzel canım güle güle kullan. böyle mutluluk dolu günleree :)))
canım birşey sorcam senin marka ne, kaç cc, ve daha büyük protez kullanilanilirmiydi??? Yani doktor 300lere çıkabiliriz dedi mi yani teknik olarak mümkünmüydü_
çünki benim boy 168 kilo 55 ben en az 300 cc düşünüyorum B cup tatmin etmz
senin memelerinin eski hali gibiler işte aceba olurmu 300 cc ve üstü?
nasıllar çok mu gergin şu an çildin?
Aynen canım çifte mutluluk yaşıyorum bugün kontrole gittim cenk bey masaja başlamamı söyledi hatta biraz geciktim kontrole diye fırçaladı sağ göğsümdeki his kaybını sordum bazı sinirler ameliyat süresinde kesilebiliyomuş.büyük çoğunluğu 6 ayla 1 yıl arasında iyileşiyomuş ama kalıcı olabilirde dei çok moralim bozuldu açıkçası
Bomba gibisin hayatım harika olmuşlar güle güle kullan
birde gogus ucu cevren kac cm oldu simdi benim 86 geliyo gozume mi kucuk geliyo anlamadim
canım ilk olarak cok geçmiş olsun sanadaa =)) banada 285 cc takıldı, göğüs ucu çevrem 85 cm filan. Gözüme şimdi küçük geliyo, çünkü gözümüz alıştı artık bende hatta ilk başta ayy minicikmiş bunlar diye ortalığı ayağa kaldırmıstım burda ama kuzenlerim falan gayet ideal bi ölçü diyolar. Gözümüz alışıyo zamanla
yuvarlak mı senin protezler? high profil mi?
kotu dusunme canim zamanla duzelir ben inaniyorum bendede sol biraz oyle gecer gecermasaja devam et iyi gelir yumusamasina yardimci olur. benim doktor masaj onermedi benimkiler hala sert ve gerginler
kivi beni de ekler misin ?
Canım aynı durum bendene olmuştu 400cc ile Gayet normal,gözümüz alışıyor,küçük geliyor.Ben bile bazen eşime diyorum..Küçükmü oldu nee,keşke biraz daha büyük olsaydı diye.Eşimin gözleri hemen kocaman açılıp şaşkın şaşkın bakıyor,gülüyorum. Tamam tamam,sorun yok diyorum..