_kivi_ Meme Estetiği Ameliyatı

Canımcım teşekkür ederim :KK54: ben 25 ekimde ameliyat olmuştum 1 ayı geçti :nazar: ilk başta benimde bişeye benzemiyodu dr.um sargıları açtığında korkma sakın demişti hatta biri anyaya bakıyodu biri konyaya :KK1: kolay değil başlı başına bi ameliyat sonuçta ödemler şişkinlikler oluyo normal öyle durması :KK37: şimdi bile daha tam oturmadı ama baya baya fark ediyo gün geçtikçe... sen hiç böyle şeylerle sıkma canını tatlım bide 6 ay sonraki hallerine bak bakalım :KK34:

nasıl yani 3-5 ay coksekılsız mı olucaklar ?

ben yazılanları okuduktan sonra hiç durmam artık.kimi okusam mutlu.ohh ne güzel.gülsün yüzler :)

banada masaj degilde sadece biriki tane hareket gosterdi doktorum bunlari yap hergun dedi,iki yandan zorlayarak birbirine bastir, tam karsidan tum kuvettinle bastirki protez kendine yer acsin dogal meme hareketliligine kavussun dedi. hatta yatabilirsen yuz ustu yat dedi, yan rahat yatiorum ne zamandir ama daha yuzustu yatamadim :)))

ben yüzüstü yatmanın yasak oldugunu sanıyordum.degilmi ???

yasak degil yapabilen yuzustu uyuyor tabi ilk baslarda degil. ben yan artik rahat yatiyorum. yuzustu oncedende yatmiyordum cunku kirisiklari cogaltiyor dediklerinden beri biraktim yuzustu yatmayi. kararini verdiysen ol ameliyat olupta pisman olan yok

ben yazılanları okuduktan sonra hiç durmam artık.kimi okusam mutlu.ohh ne güzel.gülsün yüzler :)

Canım benim gerçekten rahatsızlık duyuyosan yaptır tabii şahsen ben mutluyum :KK16: ama iyi araştır olumlu olumsuz yanlarını.bende hiç göğüs yoktu albümümde görüceksin.şimdi görüntü mükemmel oldu ama sağ göğüs ucumda his kaybı var.düzelebilirde düzelmeyebilirde :KK53: bi ameliyat ne de olsa ben mutluyum çok istediğim için sende mutlu olucaksan yaptır gitsin :KK52:

Canım benim gerçekten rahatsızlık duyuyosan yaptır tabii şahsen ben mutluyum :KK16: ama iyi araştır olumlu olumsuz yanlarını.bende hiç göğüs yoktu albümümde görüceksin.şimdi görüntü mükemmel oldu ama sağ göğüs ucumda his kaybı var.düzelebilirde düzelmeyebilirde :KK53: bi ameliyat ne de olsa ben mutluyum çok istediğim için sende mutlu olucaksan yaptır gitsin :KK52:

canım görünce yazayım dedim o hiss kaybı belli bi zaman sonra düzeliyor görüntü zaten süper :KK66: fıstık gibi

hayır yasak değil sadece bi süre yatılamıyor. bana doktorum söyledi artık yatabilirsen yüzüstü yatabilirsin diye. bende biraz tez canlıyım hergece 5er dakika denedim sonra çoğalttım bu süreyi ve artık bütün gee bile yatabiliorum yüzüstü hiç bir problem yok tamamen doğal yaşama döndüm. hiç hissetmiyorum ameliyat olduğumu :)
umarım sende en kısa zamanda bu mutluluğu yaşarsın....:KK34:

Ben ameliyatımı olalı 2 ay oldu artık rahatlıkla yüzüstü yatıyorum. Aslında ameliyattan önce yüzüstü yatma gibi bir alışkanlığımda yoktu ama şimdi sabah kalktığımda kendimi hep yüzüstü yatarken buluyorum:KK53:Zaten belli bir süreden sonra yüzüstü yatmanın masaj gibi etki edeceğini söylüyor doktorlar:KK34:

merhaba kivi.arkadas lıstene ekledıgın ıcın tşk ederim.albumune baktım.inan cok guzel olmuslar.gule gule kullan.kendım yapmıs gıbı sevındım gorunce.amelıyat yerınıde ozellıkle cekmıssın.benı cesaretlendırdı bu.ben cok buyuk ıstemıyorum.onumuzdekı 2 hafta ıcınde nısanım var.ınsallah evlenıcem sevgılımle .ocak ta dugun duusnduk.ben once dugunden sonra yaptırırım dıye dusunuyordum ama forumu okudukca cesaretlendım.arada cıkarırım dıye dusunuyorum.henüz kımse ıle gorusmedım.doktora gıtmedım.belkı cekınırım dıye dusunuyorum.aslında rahat bırıyımdır ama bılmıyorum.

sanırım en onemlısı doktor degılmı

senın doktorum kımdı? forumda belkı okudum ama bırsuru kısıyı aynı anda okuyunca karıstı

gule gulekullan....

Kivicim,albüm bir harika olmuş,nazar değmesin.Bana 350cc takıldı ama senin gibi büyük durmuyor, hata doktor meme dokun var demişti,neden böyle anlamadım,,ama seninkiler harika.Yüksek profil miydi?

Evet canım yüksek profil benimki.vücut yapısıyla alakalı olabilir belki ben birazcık minyatürüm de :KK33: boyum 160 kilom 50... bide yenimi oldun ameliyatını? eğer öyleyse zamanla bence hatları fln belirginleşiyo daha güzelleşiyo :KK34:

Evet canım yüksek profil benimki.vücut yapısıyla alakalı olabilir belki ben birazcık minyatürüm de :KK33: boyum 160 kilom 50... bide yenimi oldun ameliyatını? eğer öyleyse zamanla bence hatları fln belirginleşiyo daha güzelleşiyo :KK34:

su anda online degil mi kvi....yuksek profıl yaptırdım demıssın.ben senınkını damla sanmıstım.rıca etsem avatarıma ekledıgım resme bakar mısın.ınternetten aldım.boyle dursun ıstıyorum.sılıkonla bu gögüsler mümkün mü sene ?????

merhaba kivi.arkadas lıstene ekledıgın ıcın tşk ederim.albumune baktım.inan cok guzel olmuslar.gule gule kullan.kendım yapmıs gıbı sevındım gorunce.amelıyat yerınıde ozellıkle cekmıssın.benı cesaretlendırdı bu.ben cok buyuk ıstemıyorum.onumuzdekı 2 hafta ıcınde nısanım var.ınsallah evlenıcem sevgılımle .ocak ta dugun duusnduk.ben once dugunden sonra yaptırırım dıye dusunuyordum ama forumu okudukca cesaretlendım.arada cıkarırım dıye dusunuyorum.henüz kımse ıle gorusmedım.doktora gıtmedım.belkı cekınırım dıye dusunuyorum.aslında rahat bırıyımdır ama bılmıyorum.

sanırım en onemlısı doktor degılmı

senın doktorum kımdı? forumda belkı okudum ama bırsuru kısıyı aynı anda okuyunca karıstı

gule gulekullan....

Merhaba s21 cim :KK3: yani bana ve burdaki diğer arkadaşlarıma bi sıkıntı vermedi çok şükürki hepimiz memnun olduk :nazar::nazar: sende iyi araştır derim gideceğin doktoru fln.maddi açıdanda bi sıkıntın yoksa sorun yok demektir :KK34: benim doktorum cenk tokat izmirdeyim ben.sen hangi şehirdesin yardımcı olalım deneyimlerimizle :KK54:

Merhaba s21 cim :KK3: yani bana ve burdaki diğer arkadaşlarıma bi sıkıntı vermedi çok şükürki hepimiz memnun olduk :nazar::nazar: sende iyi araştır derim gideceğin doktoru fln.maddi açıdanda bi sıkıntın yoksa sorun yok demektir :KK34: benim doktorum cenk tokat izmirdeyim ben.sen hangi şehirdesin yardımcı olalım deneyimlerimizle :KK54:

ben antalyadayım canım.eger sabretmezsem dugunumden once olsun ılla dersem dugun arası oldugu ıcın madı acıdan bır parca sıkıstırabılır ama 1 ay beklersem bır sorun olmaz.henuz bır doktor gorusmesı yapmadıgım ıcın fıyat almaıdm ama yorumlara bakıyorum burdan.2.500 yaptıranda var 5.000 tl ye de sanırım unlulerın doktorları assagı ykarı 5.000 yapıyorlar.sen kaca yaptırdın?

bır de rıcam senden.avatarıma koydugum resme bakar mısın.sııkonun bu sekılde duranı var mı sence .ben boyle ıstıyorum

selamlar
:)
benı ekledıgı ıcın ayrıcatşk ederim

canım silikon bu şekilde durur merak etme :KK66: fiyatlarda eğer özelde yaptıracaksan 4000 ile 10.000 lira arasında değişir..ben istanbul da barış çakır a oldum mesela 6500 tl ödedim.
ben antalyadayım canım.eger sabretmezsem dugunumden once olsun ılla dersem dugun arası oldugu ıcın madı acıdan bır parca sıkıstırabılır ama 1 ay beklersem bır sorun olmaz.henuz bır doktor gorusmesı yapmadıgım ıcın fıyat almaıdm ama yorumlara bakıyorum burdan.2.500 yaptıranda var 5.000 tl ye de sanırım unlulerın doktorları assagı ykarı 5.000 yapıyorlar.sen kaca yaptırdın?

bır de rıcam senden.avatarıma koydugum resme bakar mısın.sııkonun bu sekılde duranı var mı sence .ben boyle ıstıyorum

selamlar

selamlar

Canım high profile tercih edersen istediğin gibi olur diye düşünüyorum :KK34: herkesin vücut yapısı farklı ama mesela 250 cc benim için normal ama daha iri birisi için küçük oluyo ve duruşuda aynı şekilde değişiyo... ben herşey dahil 4000 tlye yaptırdım ameliyatımı sürekli kontrollere gidiyorum extra hiç bi ücret ödemiyorum.Bide önceden sormuşsun gözümden kaçmış kusuruma bakma :KK17: benim damla protez değil yuvarlak protez ama dual plane yöntemiyle ameliyat oldum daha önceden duymuşmuydun bilmiyorum protezin üst kısmı kas altında alt kısmı kas üstünde... üst taraftan kas proteze baskı yaptığı için damla gibi duruyo.benim gibi önceden az göğüs dokun varsa daha doğal bi görünüm sağlıyo :KK34:

X