_kivi_ Meme Estetiği Ameliyatı

Canım aynı durum bendene olmuştu 400cc ile :KK9: Gayet normal,gözümüz alışıyor,küçük geliyor.Ben bile bazen eşime diyorum..Küçükmü oldu nee,keşke biraz daha büyük olsaydı diye.Eşimin gözleri hemen kocaman açılıp şaşkın şaşkın bakıyor:KK53:,gülüyorum.:KK9::KK9: Tamam tamam,sorun yok diyorum..:KK34:

ya evet gittikce kuculuyorlarmi ne:KK45::KK53:doyumsuzmuyum neyim:KK52:

Neden masaj önermedi acaba canım genelde 3 haftadan sonra başlatıyo dr.lar :emir_bebek: hatta ben fırça yedim bi kaç gün geciktim diye :KK33: her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır derler sen dr.unun sözünden çıkma en iyisi :KK34:
yok yok hic cikarmiyim tam hesabimada geliyor sevmiyorum masaji:KK19:zorunlu olsaydi mecbur yapardim ama rahatim boyle:KK76:

ekledim canım bakabilirsin :KK34: Benimde 86 cm geliyo göğüs çevrem 250 cc takıldı.ilk başta bende daha büyük olsun istiyodum ama şu anda memnunum canım boyun kilon nasıl uyumlu olması daha önemli bence sıkma canını...:KK19:

boyum 160 kılom 50 canım gogus cevrem de 86 gelıyo aynı zamanda gozume de kucuk gelıyoo

boyum 160 kılom 50 canım gogus cevrem de 86 gelıyo aynı zamanda gozume de kucuk gelıyoo

Seninle hemen hemen aynıyız canım.benimde küçükler görenler silikon olduğu için kocaman bişey bekliyo şaşırıyolar ama herkes çok doğal ve vücudumla uyumlu olduğunu söylüyolar.bide şöyle bişey var göğüs çapın ne kadar büyükse o kadar büyük cclere çıkabiliyo dr.lar. benim göğüs çapım dar ilk zamanlar 250cc bile çok gergin duruyodu :S bu arada bekarmısın canım? değilsen çocuktan sonra belki biraz daha irileşir yada durumun varsa derin genişleyeceği için daha büyük cc ile değiştirirsin :KK50:

bence canım hiç sıkma canını, benimde boyum 160 kilom 52 ve göğüs cevrem 88-89 gibi geliyor. ben çok memnunum ilk başta banada küçük gibi gelmişti acaba olmuşken dahamı büyük olsaydı diyordum ama şimdi özgürce giyinmeye başladıkça çeşit çeşit sütyen almaya başladıkça tam ideal olduklarına karar verdim. benimde her gören şaşırıyor, biz silikon deyince kocaman bekliyorduk bu çoook doğal olmuş inanamıyoruz diyorlar. bana hatta kaç arkadaşım yaptırma ne gerek var falan dediler şimdi gözlerini alamıyorlar hepsi gaza geldi. herkes büyüklüğünün çok iyi olduğunu vücudumla uyumlu olduğunu söylüyor. bence eminim canım seninde öyledir. bikinilerle falan çok güzel durur bence daha büyüğüne gerek yok... kivininde dediği gibi bekarsan çocuk falanda olunca daha büyür zaten... bende bekarım diyorum bi 10-15 sene böyle kullanırım o arada çocuk falan olur herhalde sonrada yeniletirim diye düşünüyorum belki o zaman yaşımda olgunlaşacağı için biraz daha büyük taktırabilirim. tabi o zamanki fiziğim ne olacak bakalım :)))) bide sana önerim eski sütyenlerini atmadıysan onlara bak,giymeye calış mutlaka olmayacaktır o inanılmaz motive ediyor insanı...

İzmirdeymişsin sende, hangi doktora oldun ameliyatını??? sende albüm yapsana görüpte yorum yapalım :KK66:)

ewt canim izmirdeyim cemil tugaya oldum ameliyatimi kent hastanesinde harika bir doktorum var 30 eylulde olmasina ragmen ameliyatim izlerim yok denecek kadar az belli belirsiz ben ameliyata girerken buyuk olmasin buyuk olmasin diye diye uyumusum psikolojik sanirim bu dogal olsun istemistim

ewt canim izmirdeyim cemil tugaya oldum ameliyatimi kent hastanesinde harika bir doktorum var 30 eylulde olmasina ragmen ameliyatim izlerim yok denecek kadar az belli belirsiz ben ameliyata girerken buyuk olmasin buyuk olmasin diye diye uyumusum psikolojik sanirim bu dogal olsun istemistim

e tamam işte ne güzel tam istediğin gibi olmuş o zaman bence kendininkini başkalarıyla kıyaslama ve eski halini düşünerek şimdi bu güzelliğin keyfini çıkarmaya çalış bence... eğer çektiysen ameliyat olmadan önceki halinin fotoğraflarını bol bol ona bak yoksada doktorundan al onda mutlaka vardır. buda çok mutlu ediyor insanı ve o zaman şimdiki halinin kıymetini anlıyorsun...

asortic'e katılıyorum canım :KK34: sende bi albüm yap merakımızı gider olmazmı :KK52: öpüyorum çok:KK54:

canım hayırlı olsun gule gule kullan. super ötesı duruyolar ... 250 cc taktrmıssın ama hıcte kucuk durmuyolar cok yakıssmıs sana...
bu arada benım bı kac sorum olucak canım yanıtlarsan sevınırım . persmbe ılk randevmu aldm konusmaya gıdıcem bende sence amelıyat olmus bırı olarak ne sormalıyım aklımdakıler dısnda amelıyat hakkındada bısey bılmıyorm .. bırde uyandıgında cok acıyo mu :) yada nasıl bı acı hıssedıyosn .. bırde amelıyat oldktn sonra memıslerın sargılımı oluyo yoksa sporcu sutyeını takmıs oluyolar bı kısıde oyle okumustum merak ettm .. sımdılık bukadar tesekkurler canımm öpttt ...

canım hayırlı olsun gule gule kullan. super ötesı duruyolar ... 250 cc taktrmıssın ama hıcte kucuk durmuyolar cok yakıssmıs sana...
bu arada benım bı kac sorum olucak canım yanıtlarsan sevınırım . persmbe ılk randevmu aldm konusmaya gıdıcem bende sence amelıyat olmus bırı olarak ne sormalıyım aklımdakıler dısnda amelıyat hakkındada bısey bılmıyorm .. bırde uyandıgında cok acıyo mu :) yada nasıl bı acı hıssedıyosn .. bırde amelıyat oldktn sonra memıslerın sargılımı oluyo yoksa sporcu sutyeını takmıs oluyolar bı kısıde oyle okumustum merak ettm .. sımdılık bukadar tesekkurler canımm öpttt ...

Canım öncelikle çok teşekkür ederim :KK54: ben randevumu aldığımda sorcağım soruları düşünüp gitmiştim ama hiçbişey sormama gerek kalmadan doktorum ayrıntısıyla anlattı olumlu olumsuz yönleriyle.sende ameliyattan önce kafandaki bütün soruları doktorunla görüş.ben uyandığım anda bi acı hissetmedim direk sargılarımı çekiştirip bakmaya çalıştığımı hatırlıyorum :KK52: ağrı konusunda biraz şanslı olduğumu söyledi doktorum ama herkesin ağrı eşiği aynı değil.ameliyatın zorluğu ilk 3-4 gün canım yatıp kalkarken zorlanıcaksın kollarını rahat hareket ettiremiceksin.ama öyle çok bi ağrın olmuyo yani.cenk bey bana ilk hafta nine gibi hareket et yavaş yavaş demişti :KK1: her dr.un yöntemi aynı değil sen kimle görüşmeye gidiceksin? kimi dr. korse takıyo kimi sporcu giydiriyo direk.benim sargılarım vardı sıkıca sarılı.1hafta 10 gün fln sargıyla gezdim.öyle yani canım kafana takılan başka sorular olursa sorarsın :KK34: senin güzel haberinide merakla bekliyoruz :KK76:

canım çok geçmiş olsun ben de ameliyat olmak istiyorum ve bazı endişelerim var ilk olarak kendi doktorum yurt dışına gittiği için ankara da ameliyat olmaya karar vereceğim bir doktor bulamadım daha doğrusu çevremde tavsiye verebilcek kimse yok bana da yardımcı olursanız çok sevinirim daha önceden başka bir yere yazdım ama cevap veren olmadı

mrh canım protezin hight profile mi? yuvarlak mı? markası ne? közellikleri neler 250 cc ye göre gayet dolgun benimde fikrim olsun :26:

Canım gayet güzel şekillenmeye başlamışlar. Şekillendikçe de daha büyümüş sanki maşallah:nazar:

X