_kivi_ Meme Estetiği Ameliyatı

iyiymis wallaa gerci adi ustunde eriyen dikis kendiliginden eriyor:KK52:canim ne zaman baslayacan masaja benim doktorum masaj onermedi oyonden rahatim.benim gerginligi eskiye nazaran azaldi bugunlerde kendimi zorladim olmali bu sabah bayagi bir gergindiler

banada masaj degilde sadece biriki tane hareket gosterdi doktorum bunlari yap hergun dedi,iki yandan zorlayarak birbirine bastir, tam karsidan tum kuvettinle bastirki protez kendine yer acsin dogal meme hareketliligine kavussun dedi. hatta yatabilirsen yuz ustu yat dedi, yan rahat yatiorum ne zamandir ama daha yuzustu yatamadim :)))

banada masaj degilde sadece biriki tane hareket gosterdi doktorum bunlari yap hergun dedi,iki yandan zorlayarak birbirine bastir, tam karsidan tum kuvettinle bastirki protez kendine yer acsin dogal meme hareketliligine kavussun dedi. hatta yatabilirsen yuz ustu yat dedi, yan rahat yatiorum ne zamandir ama daha yuzustu yatamadim :)))

gerci ameliyttan sonraki ilk kontrolde banada bir hareket gostermis yap demisti aklima geldikce ara ara yapiyorum.yukardan asagi dogru ittir demisti taki protezi hissedene kadar.yuz ustunu surda birak daha yan yatmiyorum yan duruyorum bi bes dakka iki taraftada ama yatmiyorum rahat degilim

sende yavas degilsin yani canim okuyorum hep seninde iyilesme surecinin masallahin var :nazar: sende cabuk toparlananlardansin. :KK34::KK9:

sssss sus kiz nazar degecek bize:nazar::nazar: saka bir yana evet hicte oyle korktugum gibi bir ameliyat olmadi hem kas alti acisi fazla olurmus belkide bastan kendimi aciya alistirdigimdan hic hissetmedim.:KK52:herkesede boyle acisiz bir ameliyat diliyorum

Kivicim selam.Albüme baktım,maşallah maşallah diyorum susuyorum:)Fazla söze ne hacet:)Güle güle kullan canım...

:KK48:

20. gunum bugun hersey super yolunda , yumusadilar iyice gun gectikce dahada dogallasiyorlar ama insallah dahada yumusayip ufalmazlar :)))) doktor izin verdi demistim ya cuma gunu OrYantale basliyorum,sana ve burdaki tum arkadaslarima tavsiye ederim, cok guzel bel inceltiyor ve cok eglenceli bir spor, stres atmak icinde birebir. vucudu super sekile sokuyor, memelerimizle beraber tum vucudumuzda guzel ve fit olsun dimi ama :KK9::KK9: haftada bir saat zaten izmirdeki arkadaslarim dusunurseniz gittigim yerle ilgili bilgi verebilirim.... bir iki hafta sonrada platese baslayacagim ayni yerde super dimi :KK66: bu kadar erken iyilesmek super darisi tum yaptircak olanlarin basina :nazar::KK9:

Benimkilerde de baya bi yumuşama var asortic :KK52: bide nişanlım askerden izne geldi cicişler baya bi ilgi odağı ondan da yumuşamış olabilirler :p :KK17: bende rahat rahat yan yatabiliyorum artık 1haftadır falan.dikişlerimdeki kabuklar da düştü çok iz kalmıcak gibi duruyo :26: :KK9: yalnız sol göğüs ucumda biraz hissizlik var :KK50: göğüs altında kesi yerim ama neden oldu acaba ve de geçer mi ki???

iyiymis wallaa gerci adi ustunde eriyen dikis kendiliginden eriyor:KK52:canim ne zaman baslayacan masaja benim doktorum masaj onermedi oyonden rahatim.benim gerginligi eskiye nazaran azaldi bugunlerde kendimi zorladim olmali bu sabah bayagi bir gergindiler

Canım bayramdan sonra kontrole gel demişti cenk bey ama nişanlım izne gelince fırsat bulamadım bi türlü. büyük ihtimalle masaja başlatır beni kontrole gidince :KK34: çok zorlama kendini yine de nolur nolmaz.bazen bende unutuyorum ameliyat olduğumu ama zorladımı hissettiriyo kendini... :26:

Benimkilerde de baya bi yumuşama var asortic :KK52: bide nişanlım askerden izne geldi cicişler baya bi ilgi odağı ondan da yumuşamış olabilirler :p :KK17: bende rahat rahat yan yatabiliyorum artık 1haftadır falan.dikişlerimdeki kabuklar da düştü çok iz kalmıcak gibi duruyo :26: :KK9: yalnız sol göğüs ucumda biraz hissizlik var :KK50: göğüs altında kesi yerim ama neden oldu acaba ve de geçer mi ki???

Süpermiş o zaman canım....:KK34: benimde kabuklar düştü incecik bir iz var bakalım sonra ne olacak. Doktorum izlerin en kötü göründüğü zamanının 2. ayla 6. ay arasında olduğunu ve bu dönemde moralimi bozmam gerektiğini söyledi. Bir tane krem verdi 1 ay sonra falan bunu masaj yaparak sürmeye başla dedi. İzin çok hafif olmasına yardım ediyormuş krem... 6. aydan sonra düzelicek ve hafifleyecek dedi... :KK9: benimde göğüs uçlarım eskisinden daha fazla hassas ve hisli değdiğim anda sızlıyorlar...ilk haftalarda bende ikisinide hiç hissetmiyordum.bide uçları hiç çıkmıyordu dümdüzdü şimdi onlarda normale döndü... sendede o konuda bir problem olacağını sanmıyorum zamanla düzelecektir. bende artık unuttum ameliyatlı olduğumu herşey çok fazlasıyla normale döndü.. sadece yüz üstü yatmıyorum doktor yatabilirsin dedi ama daha denemedim yatsam yatarım gibi geliyor ama zorlamak istemiyorum biriki hafta daha idare edeyim... :KK66:))

Süpermiş o zaman canım....:KK34: benimde kabuklar düştü incecik bir iz var bakalım sonra ne olacak. Doktorum izlerin en kötü göründüğü zamanının 2. ayla 6. ay arasında olduğunu ve bu dönemde moralimi bozmam gerektiğini söyledi. Bir tane krem verdi 1 ay sonra falan bunu masaj yaparak sürmeye başla dedi. İzin çok hafif olmasına yardım ediyormuş krem... 6. aydan sonra düzelicek ve hafifleyecek dedi... :KK9: benimde göğüs uçlarım eskisinden daha fazla hassas ve hisli değdiğim anda sızlıyorlar...ilk haftalarda bende ikisinide hiç hissetmiyordum.bide uçları hiç çıkmıyordu dümdüzdü şimdi onlarda normale döndü... sendede o konuda bir problem olacağını sanmıyorum zamanla düzelecektir. bende artık unuttum ameliyatlı olduğumu herşey çok fazlasıyla normale döndü.. sadece yüz üstü yatmıyorum doktor yatabilirsin dedi ama daha denemedim yatsam yatarım gibi geliyor ama zorlamak istemiyorum biriki hafta daha idare edeyim... :KK66:))

Benim sol göğsümdeki his gayet iyi ama sağ göğüs ucumda his az var gibi :26: bakalım p.tesi kontrolüm var sorarım dr.uma :18: bende yüz üstü yatmaya şimdilik cesaret edemiyorum ama yan yatıyorum rahatça :KK9: ayrıca hiç içimde yabancı bişey varmış gibi de gelmiyo sanki kendi göğsümmüş gibi... yumuşayınca eminim dahada benim olacak :KK52:

Canım bayramdan sonra kontrole gel demişti cenk bey ama nişanlım izne gelince fırsat bulamadım bi türlü. büyük ihtimalle masaja başlatır beni kontrole gidince :KK34: çok zorlama kendini yine de nolur nolmaz.bazen bende unutuyorum ameliyat olduğumu ama zorladımı hissettiriyo kendini... :26:

nasil gidiyor canimgozunaydin e bugunlerde desene cifte mutluluk var:KK34:yok canim zorlamiyorum simdilik ama pazartesiye soz veremem isbasi yapacam:KK52:ya benimkiler cok kasiniyor sendede oluyormu

nasil gidiyor canimgozunaydin e bugunlerde desene cifte mutluluk var:KK34:yok canim zorlamiyorum simdilik ama pazartesiye soz veremem isbasi yapacam:KK52:ya benimkiler cok kasiniyor sendede oluyormu

Aynen canım çifte mutluluk yaşıyorum :KK16: bugün kontrole gittim cenk bey masaja başlamamı söyledi hatta biraz geciktim kontrole diye fırçaladı :KK30: sağ göğsümdeki his kaybını sordum bazı sinirler ameliyat süresinde kesilebiliyomuş.büyük çoğunluğu 6 ayla 1 yıl arasında iyileşiyomuş ama kalıcı olabilirde dei çok moralim bozuldu açıkçası :KK14:

artık benimde bir ALBÜMüm var kızlar bakabilirsiniz ama bir türlü fotoğrafları sıralı koymayı başaramadım. eski halinden başlayıp güngün sırasıyla koymak istedim kaç kere denedim olmadı. düzenliyorum sonra albüm oluşunca yine karmançorman oluyor... :)) eski halini gösteren resimler en sonlarda kalıyor hep artık bakmaya sondan başlayın :KK66:))

X