_kivi_ Meme Estetiği Ameliyatı

Canımmm süper olmuşsun gerçekten bayıldım güle güle sağlıkla kullan yeni memişlerinii bende takip edemiyorum 1 haftadır doğru düzgün.nişanlımı yine gönderdim 5buçuk ayımız kaldı bitsin artık askerlik

merabalar ekleyebilirsen rsimlerini gormek istiyorum bana da 255 cc takildi 40 gun once fakat simdi biraz kucuk gibi geliyolar hala dolgululardan kurtulamadim uzgunummmm

birde gogus ucu cevren kac cm oldu simdi benim 86 geliyo gozume mi kucuk geliyo anlamadim

Ekledim canım bakabilirsin benimde 86 cm geliyo göğüs çevrem 250 cc takıldı.ilk başta bende daha büyük olsun istiyodum ama şu anda memnunum canım boyun kilon nasıl uyumlu olması daha önemli bence sıkma canını...

kivi canım benim benimkiler de aynı seninkilerin eski haliiiii :))) yaaa ne kadar güzel olmuşlarrr demekki bende böyle güzel memiklere sahip olabilcem çok güzel canım güle güle kullan. böyle mutluluk dolu günleree :)))

Teşekkürler canımmm inşallah sende hayal ettiğin memişlere kavuşursuuun

canım birşey sorcam senin marka ne, kaç cc, ve daha büyük protez kullanilanilirmiydi??? Yani doktor 300lere çıkabiliriz dedi mi yani teknik olarak mümkünmüydü_

çünki benim boy 168 kilo 55 ben en az 300 cc düşünüyorum B cup tatmin etmz
senin memelerinin eski hali gibiler işte aceba olurmu 300 cc ve üstü?
nasıllar çok mu gergin şu an çildin?

Canım benim silikon mentor marka 250 cc dual plane yöntemiyle konuldu.vücut tipine göre değişiyo ona en doğru kararı dr.un verebilir.sen dolgun istediğini belirtirsin benim 225 cc ile 300 cc ye kadar gösterdi dr.um ameliyatta yanındaydı.göğüs kafesim ve göğüs çapım dar olduğu için ancak 250 olur demişti bende bayılmadan olabildiğince dolgun olsun dedim ve nitekim anca 250 olmuş.ilk başta baya bi gergindiler şimdi yumuşamaya başladılar ama gizeml arkadaşımız var onunda göğüs dokusu çok azmış ve biz aynı dr.a ameliyat olduk ona 375 cc takıldı ikimizinde hemen hemen aynı duruyo çünkü onun boyu fln daha uzun ben minyon tipliyim...

Dr.um bana protezi takmadan önce kutusunu göstermişti göğüs çevrem 10cm.di ve ona uyan 250 cclik protezdi.bi muayene ol herkesin vücut yapısı birbirinden farklı belki sana daha büyük olabilir

kotu dusunme canim zamanla duzelir ben inaniyorum bendede sol biraz oyle gecer gecermasaja devam et iyi gelir yumusamasina yardimci olur. benim doktor masaj onermedi benimkiler hala sert ve gerginler

birde gogus ucu cevren kac cm oldu simdi benim 86 geliyo gozume mi kucuk geliyo anlamadim

canım ilk olarak cok geçmiş olsun sanadaa =)) banada 285 cc takıldı, göğüs ucu çevrem 85 cm filan. Gözüme şimdi küçük geliyo, çünkü gözümüz alıştı artık bende hatta ilk başta ayy minicikmiş bunlar diye ortalığı ayağa kaldırmıstım burda ama kuzenlerim falan gayet ideal bi ölçü diyolar. Gözümüz alışıyo zamanla

Canım aynı durum bendene olmuştu 400cc ile Gayet normal,gözümüz alışıyor,küçük geliyor.Ben bile bazen eşime diyorum..Küçükmü oldu nee,keşke biraz daha büyük olsaydı diye.Eşimin gözleri hemen kocaman açılıp şaşkın şaşkın bakıyor,gülüyorum. Tamam tamam,sorun yok diyorum..

kotu dusunme canim zamanla duzelir ben inaniyorum bendede sol biraz oyle gecer gecermasaja devam et iyi gelir yumusamasina yardimci olur. benim doktor masaj onermedi benimkiler hala sert ve gerginler

Neden masaj önermedi acaba canım genelde 3 haftadan sonra başlatıyo dr.lar hatta ben fırça yedim bi kaç gün geciktim diye her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır derler sen dr.unun sözünden çıkma en iyisi

Arzumcum bu arada avatarın yine yakıyoo yeni resimler koyucam bende yakın bi zamandaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…