iyiymis wallaa gerci adi ustunde eriyen dikis kendiliginden eriyorcanim ne zaman baslayacan masaja benim doktorum masaj onermedi oyonden rahatim.benim gerginligi eskiye nazaran azaldi bugunlerde kendimi zorladim olmali bu sabah bayagi bir gergindiler
cok hizli ilerlemissin canim:nazar kim tutar seni
cok hizli ilerlemissin canim:nazar kim tutar seni
banada masaj degilde sadece biriki tane hareket gosterdi doktorum bunlari yap hergun dedi,iki yandan zorlayarak birbirine bastir, tam karsidan tum kuvettinle bastirki protez kendine yer acsin dogal meme hareketliligine kavussun dedi. hatta yatabilirsen yuz ustu yat dedi, yan rahat yatiorum ne zamandir ama daha yuzustu yatamadim :)))
sende yavas degilsin yani canim okuyorum hep seninde iyilesme surecinin masallahin varsende cabuk toparlananlardansin.
TEK kelime ile mükemmel olmuş kivicim.
maşallah kivicim çok güzel olmuşlar gerçekten.
resim harika görünüyor kivicim
20. gunum bugun hersey super yolunda , yumusadilar iyice gun gectikce dahada dogallasiyorlar ama insallah dahada yumusayip ufalmazlar :)))) doktor izin verdi demistim ya cuma gunu OrYantale basliyorum,sana ve burdaki tum arkadaslarima tavsiye ederim, cok guzel bel inceltiyor ve cok eglenceli bir spor, stres atmak icinde birebir. vucudu super sekile sokuyor, memelerimizle beraber tum vucudumuzda guzel ve fit olsun dimi amahaftada bir saat zaten izmirdeki arkadaslarim dusunurseniz gittigim yerle ilgili bilgi verebilirim.... bir iki hafta sonrada platese baslayacagim ayni yerde super dimi bu kadar erken iyilesmek super darisi tum yaptircak olanlarin basina
iyiymis wallaa gerci adi ustunde eriyen dikis kendiliginden eriyorcanim ne zaman baslayacan masaja benim doktorum masaj onermedi oyonden rahatim.benim gerginligi eskiye nazaran azaldi bugunlerde kendimi zorladim olmali bu sabah bayagi bir gergindiler
Benimkilerde de baya bi yumuşama var asorticbide nişanlım askerden izne geldi cicişler baya bi ilgi odağı ondan da yumuşamış olabilirler bende rahat rahat yan yatabiliyorum artık 1haftadır falan.dikişlerimdeki kabuklar da düştü çok iz kalmıcak gibi duruyo :26: yalnız sol göğüs ucumda biraz hissizlik var göğüs altında kesi yerim ama neden oldu acaba ve de geçer mi ki???
Kivicim selam.Albüme baktım,maşallah maşallah diyorum susuyorum:)Fazla söze ne hacet:)Güle güle kullan canım...
Süpermiş o zaman canım....benimde kabuklar düştü incecik bir iz var bakalım sonra ne olacak. Doktorum izlerin en kötü göründüğü zamanının 2. ayla 6. ay arasında olduğunu ve bu dönemde moralimi bozmam gerektiğini söyledi. Bir tane krem verdi 1 ay sonra falan bunu masaj yaparak sürmeye başla dedi. İzin çok hafif olmasına yardım ediyormuş krem... 6. aydan sonra düzelicek ve hafifleyecek dedi... benimde göğüs uçlarım eskisinden daha fazla hassas ve hisli değdiğim anda sızlıyorlar...ilk haftalarda bende ikisinide hiç hissetmiyordum.bide uçları hiç çıkmıyordu dümdüzdü şimdi onlarda normale döndü... sendede o konuda bir problem olacağını sanmıyorum zamanla düzelecektir. bende artık unuttum ameliyatlı olduğumu herşey çok fazlasıyla normale döndü.. sadece yüz üstü yatmıyorum doktor yatabilirsin dedi ama daha denemedim yatsam yatarım gibi geliyor ama zorlamak istemiyorum biriki hafta daha idare edeyim... ))
Canım bayramdan sonra kontrole gel demişti cenk bey ama nişanlım izne gelince fırsat bulamadım bi türlü. büyük ihtimalle masaja başlatır beni kontrole gidinceçok zorlama kendini yine de nolur nolmaz.bazen bende unutuyorum ameliyat olduğumu ama zorladımı hissettiriyo kendini... :26:
nasil gidiyor canimgozunaydin e bugunlerde desene cifte mutluluk varyok canim zorlamiyorum simdilik ama pazartesiye soz veremem isbasi yapacam ya benimkiler cok kasiniyor sendede oluyormu
foto ekledim canim