_kivi_ Meme Estetiği Ameliyatı

Sağol moral kaynağıımm kendime geldim vallahi yüzüm güldü kızlarıma haksızlık etmeyim o zamn bundan sonra

Sağol moral kaynağıımm kendime geldim vallahi yüzüm güldü kızlarıma haksızlık etmeyim o zamn bundan sonra
eee allahtan kork bunlarin neresi kucuk.cok guzel simdiden cok dogal duruyorlar canim benim cok begendim uyumlu olmus vucudunla.
ee yani bencede haksizlik etme

sevgili kivi,,, öncelikle çok geçmiş olsun... sen ve diğer arkadaşlar sayesinde hiç cesaret edemediğim bişeyi düşünmeye başladım artık :)) ama önce biraz daha araştırma ve cesaret lazım ... arkadaşlık isteği gönderdim,kabul edersen sevinirim..
ne kadar mutlu olduğunu tahmin edebiliyorum..güle güle kullan,mutluluklar dilerim :)

eee allahtan kork bunlarin neresi kucuk.cok guzel simdiden cok dogal duruyorlar canim benim cok begendim uyumlu olmus vucudunla.
ee yani bencede haksizlik etme

hihi mutlu oldum galiba herhalde eskiden çok küçüktü ya ondan gözümü doyuramadım sağol canım benim çok teşekkür ederim ay yorumlarınızı okudukça kendime geliyorum hadi canım sendende foto bekliyoruz

Kabul ettim kereminicim çok teşekkür ederiimmm iyisiyle kötüsüyle iyi araştırmanı tavsiye ederim özellikle doktorunu ben daha çok yeni yaptırdım şimdilik herşey yolunda umarım hiç bi zamanda problem yaşamayız inşallah sende hayal ettiğin göğüslere kavuşursun

canim benim seni boyle mutlu gormek inan cok guzel.hele ben ve memisler biraz kendimize gelelim eklerim

kivicim çok geçmiş olsun, olduk kurtulduk, bende seninle aynı zamanda oldum sanırım, 20 sinde oldum ameliyatımı ve herşey çok sorunsuzdu. çok rahat atlattım sıfır problemle sanırım bizim büyüklükleri birbirine yakın olmuştur çünkü benimde 225 cc ama kas üzerine kondu. bazen bende acaba küçükmü oldu diyorum ama sonra eski fotoğraflarıma bakıncada aradaki farka inanamıyorum. Dünde kontrolum vardı doktorum dedi napçaksın daha büyüğünü belin ince zaten dedi.. bende bencede öylede herhalde gözüm alışıyor diyorum. ama bütün arkadaşlarıma kuzenlerime gösteriyorum hepsi ağzı açık kalıyor, bayılıyorlar acayip doğal olmuş,çok güzel olmuş diye... benden cesaret alıp ve sonucu bayılıp sıraya giren çok tanıdığım var....aslında doktorum benim tam tam istediğimi yaptı büyüklük olarak ameliyata girmeden önce nasıl anlattıysam tam ona uygun büyüklükte yaptı ama ben diyorum acaba birazcık daha beklentimi büyük tutup daha büyükmü takın deseydim :44: neyse olan oldu artık bence bundan sonra bu güzelliğin tadını çıkarıp hayata daha mutlu bir kadın olarak devam etmek lazım...

Bence niyeti kurduysanız hiç vakit kaybetmeden biran önce olun kurtulun sonrasında neden daha önce olmadım diyorsunuz çünkü... bana tüm görenler senin için çok geç kalınmış bişey, boşuna vakit kaybetmişsin diyorlar.... o kadar problemsiz bir süreç geçirdimki ameliyat olduğum gün hayatımın en mutlu en özel günü, o güne geri dönmeyi çok isterim sonrasıda hayatımın en güzel günleriydi.... şiddetle tavsiye edilir yani

ay napayım arzumcum seninkileri gördükten sonra beklentim baya bi büyümüş benimde nazar değdirmeyelim senin cicişlere maşallah

Canım ben iki çocuk emzirdim,gögüs dokum genişlemişti,400cc yi rahatlıkla aldı yani.Birde olaya bu yönden bakmak lazım,hiç meme dokusu olmadan 400cc yi gögsün içine sıkıştırmaya çalışmak imkansız olur.Sen hele bir evlen,çocuklarını dogur,ilerisinde protezlerini yeniletir daha büyügünü taktırırsın canım benim,herşey sırayla..O da olur inşallah,ilk adımı attınya gerisi kolay..

arkadaşlar fotoğraf albümlerinize nasıl bakabilirim??? bulamıyorum ben sizin albümlerinizi??

asortic sağol canım sanada çok geçmiş olsun sen benden 5 gün önce yaptırmışsın benim ameliyatım 25ekimdi.ne güzel sorunsuz atlattığına sevindim bende sorunsuz atlattım çok şükür şişliklerim insin de bandajlarımdan kurtulayım istiyorum sadece :26: sende foto koy merakta bıraktırma bizi

Ayyy yok arzumm çok deforme olmazsa bi daha yenilemem inşallah olmaz :26: 400 cc olmazdı bana hem onu örtecek ne deri ne de dokum vardı.Alışmaya başladım ben cicişlere ya sevimli oldular memnunum şimdi boyutundan

Ayyy yok arzumm çok deforme olmazsa bi daha yenilemem inşallah olmaz :26: 400 cc olmazdı bana hem onu örtecek ne deri ne de dokum vardı.Alışmaya başladım ben cicişlere ya sevimli oldular memnunum şimdi boyutundan

Canım benim,inşallah deforme olmaz tabi ama zor gibi geliyor bana..Tabiki senin gögüs büyüklügün şu anda gayet dogal boyutta,400cc asla olmazdı.Ben ilerisinde,gerek duyulursa düşünürsün demek istedim.Boyutundan memnun olmanada sevindim ayrıca,bu ameliyattan sonraki en önemli konuda bu.İstediginiz büyüklükte gögüslere kavuşmanız tabiki...

kiviciğim şu kadarını söyliyim : Mükemmell olmuşlar :)
vücudunun duruşu değişmiş resmen... maşallah diyeyim....

Evet çoğu kişi boyutundan memnun kalmıyo :26: benimde gözlerim alıştı artık ya hoşuma gitti tabi yumuşayıp destekli fln giydiğimde duruşu çok daha farklı ve sexy olur gibime geliyo cenk bey benim gibi göğsü olupta çok büyük isteyenlerin resimlerini de göstermişti gerçekten kötü olmuş bende korkuma dolgun olsun ama size bırakıyorum dedim fiziğimle orantılı ama kocaman olmayan cicişlerim oldu şekilleri oturdukça memnun kalıyorum çok şükür

kiviciğim şu kadarını söyliyim : Mükemmell olmuşlar :)
vücudunun duruşu değişmiş resmen... maşallah diyeyim....

Teşekkür ederim kereminicimm vallahi daha kıvrımlı kadınsı oldum gibi belim daha ince görünüyo senin çocuğun var sanırım demi? hep bana evlenince büyür diyolardı ama gördüğüm kadarıyla kimsenin evlenince büyümüyo iyikide yaptırmışım o zaman BU ARADA KIZLAR HEPİNİZİN BAYRAMINI KUTLUYORUMM

kivicim albümüne baktım bu gün, tahmin ettiğim gibi benimkilere çok benziyorlar aynı büyüklükte olmuşlar aşağı yukarı... benim bandajlar falan kalmadı artık normal sütyenede geçicem istediğini takabilirsin dedi doktorum ve gittim hemen dikişsiz ince süngerlilerden aldım gerçekten sütyen takıp giyinince acayip bir fark var eskisine göre. sütyensiz deniyorum bir çok kıyafetimi onlarda çok güzel duruyor. Yani bence tam kararında olmuş bizimkiler.... bandajlardan dolayı havasız kalınca sivilcelendim çok o yüzden onlar geçince fotoğraflarımı paylaşırım sizlerle. inşallah zamanla küçülmez. benim çok hafif kalmış şişliklerim daha fazla küçülmez dedi doktorum... birde doktoruma zayıflarsam ne olacağını sordum, daha büyük gözükürler dedi protezden veremeyeceğine göre vücudun incelir onlar aynı kalır dedi buna çok sevindim :))) spora başlayabilirsin dedi plates ve dans olarak kardiyo falan yani ağır sporlara 1,5 ay sonra dedi.... ben normal hayata döndüm artık yani.... darısı isteyenlerin başına....
Herkesin Bayramını Kutluyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…