Tatlişkomm..albümüne baktım valla cıvıl cıvıl olmuş yahu..Çok begendim,yorumlarımıda yaptım,okursun.Sen bu güzelliklere nankörlük etme sakın valla vücuduna göre inanılmaz uyumlu olmuş,süper duruyorlar..Cenk beyin ellerine saglık..İyiki yapmışsın albüm valla,merakımız gitti..Süperler süperr..Maşallah barekallah..
eee allahtan kork bunlarin neresi kucuk.cok guzel simdiden cok dogal duruyorlarSağol moral kaynağıımmkendime geldim vallahi yüzüm güldü kızlarıma haksızlık etmeyim o zamn bundan sonra
eee allahtan kork bunlarin neresi kucuk.cok guzel simdiden cok dogal duruyorlarcanim benim cok begendim uyumlu olmus vucudunla.
ee yani bencede haksizlik etme
eee allahtan kork bunlarin neresi kucuk.cok guzel simdiden cok dogal duruyorlarcanim benim cok begendim uyumlu olmus vucudunla.
ee yani bencede haksizlik etme
Büyük bir içtenlikle katılıyorum Hayalimsin..agzına saglık..
sevgili kivi,,, öncelikle çok geçmiş olsun... sen ve diğer arkadaşlar sayesinde hiç cesaret edemediğim bişeyi düşünmeye başladım artık :)) ama önce biraz daha araştırma ve cesaret lazım ... arkadaşlık isteği gönderdim,kabul edersen sevinirim..
ne kadar mutlu olduğunu tahmin edebiliyorum..güle güle kullan,mutluluklar dilerim :)
canim benim seni boyle mutlu gormek inan cok guzelhihi mutlu oldum galiba herhalde eskiden çok küçüktü ya ondan gözümü doyuramadım sağol canım benim çok teşekkür ederim ay yorumlarınızı okudukça kendime geliyorum hadi canım sendende foto bekliyoruz
sevgili kivi,,, öncelikle çok geçmiş olsun... sen ve diğer arkadaşlar sayesinde hiç cesaret edemediğim bişeyi düşünmeye başladım artık :)) ama önce biraz daha araştırma ve cesaret lazım ... arkadaşlık isteği gönderdim,kabul edersen sevinirim..
ne kadar mutlu olduğunu tahmin edebiliyorum..güle güle kullan,mutluluklar dilerim :)
ay napayım arzumcum seninkileri gördükten sonra beklentim baya bi büyümüş benimde nazar değdirmeyelim senin cicişlere maşallah
arkadaşlar fotoğraf albümlerinize nasıl bakabilirim??? bulamıyorum ben sizin albümlerinizi??
kivicim çok geçmiş olsun, olduk kurtulduk, bende seninle aynı zamanda oldum sanırım, 20 sinde oldum ameliyatımı ve herşey çok sorunsuzdu. çok rahat atlattım sıfır problemlesanırım bizim büyüklükleri birbirine yakın olmuştur çünkü benimde 225 cc ama kas üzerine kondu. bazen bende acaba küçükmü oldu diyorum ama sonra eski fotoğraflarıma bakıncada aradaki farka inanamıyorum. Dünde kontrolum vardı doktorum dedi napçaksın daha büyüğünü belin ince zaten dedi.. bende bencede öylede herhalde gözüm alışıyor diyorum. ama bütün arkadaşlarıma kuzenlerime gösteriyorum hepsi ağzı açık kalıyor, bayılıyorlar acayip doğal olmuş,çok güzel olmuş diye... benden cesaret alıp ve sonucu bayılıp sıraya giren çok tanıdığım var....aslında doktorum benim tam tam istediğimi yaptı büyüklük olarak ameliyata girmeden önce nasıl anlattıysam tam ona uygun büyüklükte yaptı ama ben diyorum acaba birazcık daha beklentimi büyük tutup daha büyükmü takın deseydim :44: neyse olan oldu artık bence bundan sonra bu güzelliğin tadını çıkarıp hayata daha mutlu bir kadın olarak devam etmek lazım...
Canım ben iki çocuk emzirdim,gögüs dokum genişlemişti,400cc yi rahatlıkla aldı yani.Birde olaya bu yönden bakmak lazım,hiç meme dokusu olmadan 400cc yi gögsün içine sıkıştırmaya çalışmak imkansız olur.Sen hele bir evlen,çocuklarını dogur,ilerisinde protezlerini yeniletir daha büyügünü taktırırsın canım benim,herşey sırayla..O da olur inşallah,ilk adımı attınya gerisi kolay..
Ayyy yok arzumm çok deforme olmazsa bi daha yenilemem inşallah olmaz :26: 400 cc olmazdı bana hem onu örtecek ne deri ne de dokum vardı.Alışmaya başladım ben cicişlere ya sevimli oldular memnunum şimdi boyutundan
Canım benim,inşallah deforme olmaz tabi ama zor gibi geliyor bana..Tabiki senin gögüs büyüklügün şu anda gayet dogal boyutta,400cc asla olmazdı.Ben ilerisinde,gerek duyulursa düşünürsün demek istedim.Boyutundan memnun olmanada sevindim ayrıca,bu ameliyattan sonraki en önemli konuda bu.İstediginiz büyüklükte gögüslere kavuşmanız tabiki...
kiviciğim şu kadarını söyliyim : Mükemmell olmuşlar :)
vücudunun duruşu değişmiş resmen... maşallah diyeyim....