kivicim çok geçmiş olsun, olduk kurtulduk, bende seninle aynı zamanda oldum sanırım, 20 sinde oldum ameliyatımı ve herşey çok sorunsuzdu. çok rahat atlattım sıfır problemle
sanırım bizim büyüklükleri birbirine yakın olmuştur çünkü benimde 225 cc ama kas üzerine kondu. bazen bende acaba küçükmü oldu diyorum ama sonra eski fotoğraflarıma bakıncada aradaki farka inanamıyorum. Dünde kontrolum vardı doktorum dedi napçaksın daha büyüğünü belin ince zaten dedi.. bende bencede öylede herhalde gözüm alışıyor diyorum. ama bütün arkadaşlarıma kuzenlerime gösteriyorum hepsi ağzı açık kalıyor, bayılıyorlar acayip doğal olmuş,çok güzel olmuş diye... benden cesaret alıp ve sonucu bayılıp sıraya giren çok tanıdığım var....aslında doktorum benim tam tam istediğimi yaptı büyüklük olarak ameliyata girmeden önce nasıl anlattıysam tam ona uygun büyüklükte yaptı ama ben diyorum acaba birazcık daha beklentimi büyük tutup daha büyükmü takın deseydim :44: neyse olan oldu artık bence bundan sonra bu güzelliğin tadını çıkarıp hayata daha mutlu bir kadın olarak devam etmek lazım...