_kivi_ Meme Estetiği Ameliyatı

hayalimsin ve kivi ikinizide maşallah diyorum. herkesin yeni cicişleri ile mutlu olması çok güzel. benimde bugün 2 hafta oldu, kontrolüm vardı, dikişlerim alındı, hasan bey çok güzel yumuşamışlar dedi. acayip mutlu bir şekilde eve döndüm.

benden de sana masallah:nazar:.dikislerin alinmis oh oh hersey yolunda gitmis canim benim.:KK8:allah mutlulugunu daim etsin darisi isteyen herkese

hayalimsin ve kivi ikinizide maşallah diyorum. herkesin yeni cicişleri ile mutlu olması çok güzel. benimde bugün 2 hafta oldu, kontrolüm vardı, dikişlerim alındı, hasan bey çok güzel yumuşamışlar dedi. acayip mutlu bir şekilde eve döndüm.

Hadi gözün aydın canım :KK16: ağrın sızında kalmamıştır artık senin :nazar: bende sabırsızlanıyorum yumuşasınlar şekillensinler diye :KK37:

bende bu korseden kurtulamadim gitti cok daraltiyor insani sali gununu dort gozle bekliyorum:KK19:
sende hala benim gibisin inanamiyorsun degilmi canim cok guzel muhtesem bir duygu:21:
evet canim dolgunlar tam istedigim gibi iyikide 390 yoksa buyuklugu beni tatmin etmeyecekmis tam kivaminda bir karar olmus.
sanki bugun yumusamislar sertligi pek rahatsiz etmedi gibime geldi:26: haplarida biraktim cok sukur:KK8:
hersey yolunda canim opuyorum :KK16:

Ben bugün işbaşı yaptım canım gayet rahat geçti günüm çok şükür :nazar: bende yazıcaktım valla o kaskatı hali gitti memişlerin birazda olsa yumuşama var farkediliyo :KK52: ama ne yalan söyliim benim gözümü çok doyurmadı cicişlerim daha büyük olsun isterdim :KK14: göğüs kafesim dar göğüs dokum yetersiz ve kas altı olduğu için anca bu kadar olabildi :KK50: eski haliyle arasında dağlar kadar fark var gerçi :44:

Begoncugumm..ohh..ohh..ne güzzel haberler bunlar.Aşkolsun benim sayfayada yaz böyle güzel haberlerinide bilgim olsun yahu.Şöyle bir ay geçsin bakalım dahada yumuşayacaklar,zamanla çok çok güzel cicişlerin olacak tatlım..:92:
bende bu korseden kurtulamadim gitti cok daraltiyor insani sali gununu dort gozle bekliyorum:KK19:
sende hala benim gibisin inanamiyorsun degilmi canim cok guzel muhtesem bir duygu:21:
evet canim dolgunlar tam istedigim gibi iyikide 390 yoksa buyuklugu beni tatmin etmeyecekmis tam kivaminda bir karar olmus.
sanki bugun yumusamislar sertligi pek rahatsiz etmedi gibime geldi:26: haplarida biraktim cok sukur:KK8:
hersey yolunda canim opuyorum :KK16:
Korse evet çok sıkıyor,daraltıyor insanı ama herşey bizim daha güzel,sorunsuz,problemsiz ameliyat sonrası bir gögüs kazanmamız için arkadaşım.O korse sayesinde daha az ödemin olacak,daha güzel şekilli bir gögüs şeklin olacak.Biraz daha sabır,korsen açılınca,sporcu sütyenine geçince derinden bir oohhh.. çekeceksin,yürüyüşün,oturup kalkışın degişecek..Boyut konusunda içine sinen boyut olması çok güzel bir haber tabi.Gögüs dokunun bu büyüklügü alması,sana uyması vede doktorunun başarısı tabi bunuda unutmamak lazım..şanslısın güzelim..ne diyelim..Zamala dahada yumuşayıp dogallaşacaklar,emin ol.Günden güne güzelleşecekler..:KK12:
Ben bugün işbaşı yaptım canım gayet rahat geçti günüm çok şükür :nazar: bende yazıcaktım valla o kaskatı hali gitti memişlerin birazda olsa yumuşama var farkediliyo :KK52: ama ne yalan söyliim benim gözümü çok doyurmadı cicişlerim daha büyük olsun isterdim :KK14: göğüs kafesim dar göğüs dokum yetersiz ve kas altı olduğu için anca bu kadar olabildi :KK50: eski haliyle arasında dağlar kadar fark var gerçi :44:

Maşallah maşallahh..:nazar::nazar: İş başı yaptım hee..aman dikkat et ama,kollarını fazla zorlama.Zorlarsan gögüslerin yine sertleşir.Canım benim daha dur,gözümü doyurmadı büyüklügü falan..Daha zamana ihtiyacın var,zamanla dahada yumuşayıp dogallaşacaklar.Hem önemli olan senin gögüs dokuna uygun büyüklükte protezin seçilmesi.Kenarlardan protezin farkedilseydi,vücuduna göre kocaman ama güzel durmayan gögüslerin olsaydı acaba çokmu mutlu olurdun..Kesinlikle bu seferde keşke daha küçük ve dogal dursaydı derdin canım benim.Böyle düşün,ameliyat esnansında doktorlar çeşit çeşit protezleri deniyorlar zaten.Eminimki Cenk bey sana en güzelini yapmıştır.Lütfen böyle düşünüpte kendini üzme sakın.Bu güzelliklerin tadını çıkar,yazın giyecegin üçgen bikinileri düşün :118:

:nazar::nazar:masallah canim ise baslamissin dikkat et zorlama kendini. canim boyut konusunda doktorlar bizden daha iyi biliyorlar isin ehlileri onlar. ben ameliyata girecegim ana kadar hep cok buyuk gelecekler dedim. ve anladim ki bir doktor hastasina yakismayan bir gogus yapmiyor.zamanla guzellestiklerinde boyle dusunmeyecegine inaniyorum:KK76:

_kivi_'cim geçmiş olsun. ++ hayırlı uğurlu olsun :nazar::nazar:

İyi günlerde kullan cicilerini :KK66:)

Arzumm yazılarını okumak inan rahatlatıyor beni :KK8: yüzümde gülücükler beliriyo hemen :KK1: cenk bey eminim en güzelini yapmıştır.daha fazlasının olmayacağını bende biliyorum zaten olsa da cenk bey demişti yanlara taşar ve hiç hoş olmaz diye foto falanda göstermişti ve gizemlden bildiğimiz gibi büyük protez koymaya çekinen bi dr değil ona güveniyorum.ben biraz sabırsızım :KK37: oraletcim teşekkür ederim senin fotolarını da gördüm inan harikalar :KK9: ben bitişik göğsü beğeniyorum sanırım :KK53: benim high profile olduğu için yandan görünümü şimdiden çok hoşuma gidiyo dolgun duruyo ama önden hala küçükmüş gibi duruyo çatal yok :KK4: yumuşasınlar hemeeen :KK52:

Hayalimsi_n senin cicişleride merak ediyorum iyileşelim albüm yapalım bir an önce hehe :KK52:

Arzumm yazılarını okumak inan rahatlatıyor beni :KK8: yüzümde gülücükler beliriyo hemen :KK1: cenk bey eminim en güzelini yapmıştır.daha fazlasının olmayacağını bende biliyorum zaten olsa da cenk bey demişti yanlara taşar ve hiç hoş olmaz diye foto falanda göstermişti ve gizemlden bildiğimiz gibi büyük protez koymaya çekinen bi dr değil ona güveniyorum.ben biraz sabırsızım :KK37: oraletcim teşekkür ederim senin fotolarını da gördüm inan harikalar :KK9: ben bitişik göğsü beğeniyorum sanırım :KK53: benim high profile olduğu için yandan görünümü şimdiden çok hoşuma gidiyo dolgun duruyo ama önden hala küçükmüş gibi duruyo çatal yok :KK4: yumuşasınlar hemeeen :KK52:

Bak işte böyle güzel olumlu mantıklı şeyler duymak çok güzel oluyor,hep böyle düşün arkadaşım..Bundan büyügü olsaydı bana yakışmazdı dee.....Cenk bey dedigin gibi büyük proteze karşı olan bir doktor degil,hastanın istegi dogrultuda gögüs yapıyor.Gögsün bitişik olması ne senin elinde nede doktorunun.Bana doktorum hep diyor çok şanslısın,her kadının istedigi şekilde gögüslere sahipsin diyor.Çogu zaman kontrollerime sütyen takmadan gidiyorum :KK17: sütyensiz bile o kadar sexy ve dik kii.. Gögüs arasındaki kemigin kalınlıgına baglı gögsünün birleşik veya ayrık olması.Ama emin ol zamanla yumuşayıp dogallaşacaklar ve çıplakkende olmasada çamaşırla çok rahat birleşecekler.Harika ve çok sexyyy..gögüslerin olacak tatlımm..:KK34: Yumuşayacaklarrr yumuşayacaklarrr merak etme..sonrada yeter daha yumuşamasın diyeceksinn..:KK9:

Hayalimsi_n senin cicişleride merak ediyorum iyileşelim albüm yapalım bir an önce hehe :KK52:

Yav koy sende bir iki tane fotoda merakımız gitsin,yeter..iyleştin artık tatlımm..sporcu sütyeniylede kabul ederiz biz,bende ilk fotomu bir iki haftalıkken yapmıştım...İllla cicili bicili sütyenler istemiyoruz biz..:KK52::KK53::KK31:

Sağol desteğin ve güzel yorumların için arzummm :nazar: tamam o zaman en kısa zamanda çekeyimde koyayım bi kaç foto :KK17: yorumlarınızı merak ediyorum gerçekten :18: :KK53:

kivi geçmiş olsun canım cicişlerini güle güle kullanman dileğiyle:KK34:

Son düzenleme:
Hehh..koy tabii..ohh bee..ne korkuyon kızım gögsünü aça aça,büyük bir cesaretle çekil bakalım..hadi cesarett..:KK52::KK52::KK53:

Sen istersin de koymaz mıyım arzumcuum :KK16: Albüm hazır hadi bakalım yorumlarınızı bekliyorum :KK53: baya cıbıl cıbıl koydum valla :KK17: :KK52:

Kivi cigim çok çok geçmiş olsun.Ameliyat surecini başından beri okudum.Mutlulugun daim olsun canım iyi gunlerde kullan yenilerini:KK70: Darısı bizler gibi olmayı cok isteyip henuz ameliyat olmayan olamayanlara canım.Arkadaşlık talebimmi kabul edersen sevinirim...

Sen istersin de koymaz mıyım arzumcuum :KK16: Albüm hazır hadi bakalım yorumlarınızı bekliyorum :KK53: baya cıbıl cıbıl koydum valla :KK17: :KK52:

Tatlişkomm..albümüne baktım valla cıvıl cıvıl olmuş yahu..Çok begendim,yorumlarımıda yaptım,okursun.Sen bu güzelliklere nankörlük etme sakın valla vücuduna göre inanılmaz uyumlu olmuş,süper duruyorlar..Cenk beyin ellerine saglık..İyiki yapmışsın albüm valla,merakımız gitti..Süperler süperr..Maşallah barekallah..:nazar::nazar:

Kivi cigim çok çok geçmiş olsun.Ameliyat surecini başından beri okudum.Mutlulugun daim olsun canım iyi gunlerde kullan yenilerini:KK70: Darısı bizler gibi olmayı cok isteyip henuz ameliyat olmayan olamayanlara canım.Arkadaşlık talebimmi kabul edersen sevinirim...

Kabul ettim canım çok teşekkür ederim :KK16: darısı senin ve senin gibi tüm isteyenlerin başına inşallah :KK34: sizde paylaşırsınız burda mutluluğunuzu :KK54:

X