- 8 Eylül 2008
- 1.271
- 10
hayalimsin ve kivi ikinizide maşallah diyorum. herkesin yeni cicişleri ile mutlu olması çok güzel. benimde bugün 2 hafta oldu, kontrolüm vardı, dikişlerim alındı, hasan bey çok güzel yumuşamışlar dedi. acayip mutlu bir şekilde eve döndüm.
hayalimsin ve kivi ikinizide maşallah diyorum. herkesin yeni cicişleri ile mutlu olması çok güzel. benimde bugün 2 hafta oldu, kontrolüm vardı, dikişlerim alındı, hasan bey çok güzel yumuşamışlar dedi. acayip mutlu bir şekilde eve döndüm.
bende bu korseden kurtulamadim gitti cok daraltiyor insani sali gununu dort gozle bekliyorum
sende hala benim gibisin inanamiyorsun degilmi canim cok guzel muhtesem bir duygu
evet canim dolgunlar tam istedigim gibi iyikide 390 yoksa buyuklugu beni tatmin etmeyecekmis tam kivaminda bir karar olmus.
sanki bugun yumusamislar sertligi pek rahatsiz etmedi gibime geldi:26: haplarida biraktim cok sukur
hersey yolunda canim opuyorum
Begoncugumm..ohh..ohh..ne güzzel haberler bunlar.Aşkolsun benim sayfayada yaz böyle güzel haberlerinide bilgim olsun yahu.Şöyle bir ay geçsin bakalım dahada yumuşayacaklar,zamanla çok çok güzel cicişlerin olacak tatlım..:92:hayalimsin ve kivi ikinizide maşallah diyorum. herkesin yeni cicişleri ile mutlu olması çok güzel. benimde bugün 2 hafta oldu, kontrolüm vardı, dikişlerim alındı, hasan bey çok güzel yumuşamışlar dedi. acayip mutlu bir şekilde eve döndüm.
Korse evet çok sıkıyor,daraltıyor insanı ama herşey bizim daha güzel,sorunsuz,problemsiz ameliyat sonrası bir gögüs kazanmamız için arkadaşım.O korse sayesinde daha az ödemin olacak,daha güzel şekilli bir gögüs şeklin olacak.Biraz daha sabır,korsen açılınca,sporcu sütyenine geçince derinden bir oohhh.. çekeceksin,yürüyüşün,oturup kalkışın degişecek..Boyut konusunda içine sinen boyut olması çok güzel bir haber tabi.Gögüs dokunun bu büyüklügü alması,sana uyması vede doktorunun başarısı tabi bunuda unutmamak lazım..şanslısın güzelim..ne diyelim..Zamala dahada yumuşayıp dogallaşacaklar,emin ol.Günden güne güzelleşecekler..bende bu korseden kurtulamadim gitti cok daraltiyor insani sali gununu dort gozle bekliyorum
sende hala benim gibisin inanamiyorsun degilmi canim cok guzel muhtesem bir duygu
evet canim dolgunlar tam istedigim gibi iyikide 390 yoksa buyuklugu beni tatmin etmeyecekmis tam kivaminda bir karar olmus.
sanki bugun yumusamislar sertligi pek rahatsiz etmedi gibime geldi:26: haplarida biraktim cok sukur
hersey yolunda canim opuyorum
Ben bugün işbaşı yaptım canım gayet rahat geçti günüm çok şükürbende yazıcaktım valla o kaskatı hali gitti memişlerin birazda olsa yumuşama var farkediliyo ama ne yalan söyliim benim gözümü çok doyurmadı cicişlerim daha büyük olsun isterdim göğüs kafesim dar göğüs dokum yetersiz ve kas altı olduğu için anca bu kadar olabildi eski haliyle arasında dağlar kadar fark var gerçi :44:
Ben bugün işbaşı yaptım canım gayet rahat geçti günüm çok şükürbende yazıcaktım valla o kaskatı hali gitti memişlerin birazda olsa yumuşama var farkediliyo ama ne yalan söyliim benim gözümü çok doyurmadı cicişlerim daha büyük olsun isterdim göğüs kafesim dar göğüs dokum yetersiz ve kas altı olduğu için anca bu kadar olabildi eski haliyle arasında dağlar kadar fark var gerçi :44:
Arzumm yazılarını okumak inan rahatlatıyor beniyüzümde gülücükler beliriyo hemen cenk bey eminim en güzelini yapmıştır.daha fazlasının olmayacağını bende biliyorum zaten olsa da cenk bey demişti yanlara taşar ve hiç hoş olmaz diye foto falanda göstermişti ve gizemlden bildiğimiz gibi büyük protez koymaya çekinen bi dr değil ona güveniyorum.ben biraz sabırsızım oraletcim teşekkür ederim senin fotolarını da gördüm inan harikalar ben bitişik göğsü beğeniyorum sanırım benim high profile olduğu için yandan görünümü şimdiden çok hoşuma gidiyo dolgun duruyo ama önden hala küçükmüş gibi duruyo çatal yok yumuşasınlar hemeeen
Hayalimsi_n senin cicişleride merak ediyorum iyileşelim albüm yapalım bir an önce hehe
Sağol desteğin ve güzel yorumların için arzummmtamam o zaman en kısa zamanda çekeyimde koyayım bi kaç foto yorumlarınızı merak ediyorum gerçekten :18:
Hehh..koy tabii..ohh bee..ne korkuyon kızım gögsünü aça aça,büyük bir cesaretle çekil bakalım..hadi cesarett..
Hehh..koy tabii..ohh bee..ne korkuyon kızım gögsünü aça aça,büyük bir cesaretle çekil bakalım..hadi cesarett..
biraz toparlanayim bende koyarim foto
kivi geçmiş olsun canım cicişlerini güle güle kullanman dileğiyle
Sen istersin de koymaz mıyım arzumcuumAlbüm hazır hadi bakalım yorumlarınızı bekliyorum baya cıbıl cıbıl koydum valla
Kivi cigim çok çok geçmiş olsun.Ameliyat surecini başından beri okudum.Mutlulugun daim olsun canım iyi gunlerde kullan yenileriniDarısı bizler gibi olmayı cok isteyip henuz ameliyat olmayan olamayanlara canım.Arkadaşlık talebimmi kabul edersen sevinirim...