_kivi_ Meme Estetiği Ameliyatı

Ohh oohhh..konusuda açılmış arkadaşımın,hadi hayırlı ugurlu olsun canımcıgımmm...:KK19: tekrardan geçmişler olsun..:KK71: artık hizli iyileşme sürecine girersin,kim tutar seni :KK55: Fotolarını sabırsızlıkla bekliyoruz ..unutmaa...:KK34:

Ohh oohhh..konusuda açılmış arkadaşımın,hadi hayırlı ugurlu olsun canımcıgımmm...:KK19: tekrardan geçmişler olsun..:KK71: artık hizli iyileşme sürecine girersin,kim tutar seni :KK55: Fotolarını sabırsızlıkla bekliyoruz ..unutmaa...:KK34:

Sağol canımcığııımm :KK16: valla süper hissediyorum kendimi nazar değmesin :nazar: ağrım sızım kalmadı kendi kendime yatıp kalkabiliyorum :KK76: dikiş yerlerim biraz kaşınmaya başladı.bugün tek başıma çıktım biraz yürüdüm işlerim vardı sporcu sütyenimi falanda aldım.yarın sargılarımdan kurtuluyoruuum :KK52: hiç unuturmuyum foto çekmeyi bende sabırsızlanıyorum :KK53: ama benim fıstıklar yine bile seninki gibi bomba değil arzumcum en azından memem oldu :KK1:

Son düzenleme:
bende olacagin gunu heyacanla bekliyorum artn cim,:KK16: allah sanada nasip eder insallah

inşallah canım.. :nazar:

İnşallah canım :KK34: o zamana kadar daha çok deneyim okursun hem dr.unu flnda iyi araştırmış olursun.önemli olan karar vermek zaten zaman çabucak geçiyo :KK6: ya ben bu memişlere sürekli bakıyoruum :KK53: daha sargılı ama oradan buradan çekiştirip açıp açıp bakıyorum valla :KK53:

fazlasıyla deneyim sahibi oldum.öyle ki, çoğu kişi beni ameliyat oldum sandı şimdiye kadar. olsaydım sevinçten çıldırırdım. mesajlarımı gören anlardı hemen mutluluğumun katsayısını....
sen de bak doya doya, keyfini çıkar. gitgide de güzelleşecekler bunu düşünerek geçir zamanını.. maşşallah hepinize :nazar:

Canım benim öncelikle çok geçmiş olsun emin ol bir hafta sonra ameliyat olduğunu bile unutacaksın..benim bugün 25. günüm ve yumuşamaları harika tam kulak memesi kıvamında :)))

Canım benim öncelikle çok geçmiş olsun emin ol bir hafta sonra ameliyat olduğunu bile unutacaksın..benim bugün 25. günüm ve yumuşamaları harika tam kulak memesi kıvamında :)))

Aaa süper canım ne güzel yumuşamışlar :KK9: benimde yarın tam 1hafta olucak ameliyat olalı bi kaç gün önce beton gibiydi şimdi biraz parmağımla bastırabiliyorum yinede çok sertler ama :KK37: bide biraz ayrık duruyolar ya yapımdan kaynaklıdır kesin şimdi elimle falanda yakınlaştıramam acır diye ama yumuşayınca fln yakınlaşırmı acaba biraz :KK53:

Kızlar sonunda bende ameliyatımı olduuumm :KK34: salı günü 3buçuktaydı ameliyetım 5 gibi uyandığımı hatırlıyorum hayal meyalde olsa :p nişanlım askerde onunla konuşmuşum fln pek hatırlamıyorum :KK1: ilk gecem çok rahat geçti bütün gece deliksiz uyudum :nazar: tek başınıza kalkamıyosunuz tuvalete fln.ertesi gün sabah 9da dr.um cenk bey geldi taburcu oldum :) 4 gün geçti ameliyatımın üzerinden.bugün kontrolüm vardı.bandajlarım açıldı memişlerimi gördüüümm :KK52: 250 cc takıldı ilk küçük olur diye düşünmüştüm ama gayet dolgun duruyolar şu anda :nazar: tekrar bandajlarım sarıldı.salı günü tekrar kontrolüm var sporcu sütyenine geçicekmişim.cenk bey 80 85 beden al biraz sıksın dedi şok oldum :KK53: hiç göğsüm yokken 80 85 hayal gibii :KK76: şimdi artık tamamen iyileşeceği günlerin hayalini kuruyorum şu an baya sertler hemen yumuşasınlaaaar :KK9:

Kivicim çok geçmiş olsun.Cenk Bey'in harikalarından bir örnekte sen katıldın aramıza:)Hoşgeldin:)İnsan bir günde memelenince neye uğradığını şaşırıyor,şaka mı bu rüya mı diyor:)Hayalin gerçek oldu,ne mutlu sana:)

eh hadi bakalim kivi cim bugun bandajlar cikiyor oh oh ne guzel:KK76:benimde haftaya sali. ben artik bu sali gunlerini daha cok seviyorum :KK52:ugurlu gunum

:nazar: burcu :KK76: sana da geçmiş olsun. ne güzel şeyler söylüyor ameliyat olanlar. bir hafta sonra ameliyat olunduğunu bile unutmak :KK52: hep öyleymiş gibi. vaaauuuuvvvv süper bişiy bu :KK76:
bu arada konu açmamışsın hala?

canım iki meme arasındaki kemik çok kalınsa o ayrıklık durumu devam eder ama ödemler iyice inip yumuşayınca biraz daha yaklaşıyorlar bunu bil :KK66: benim iki meme arasındaki mesafem normal şuan da ne ayrık ne de birleşik..sporcu sütyeninden normal süütyene geçtim artık ama iki memyi ayrı tutan sütyen kullanmam gerektiğini söylediği için doktor iki memeyi ayıran takıyorum..protez iyice oturana kadar böyle olması gerekiyormuş çünkü..sonra meme birleştiren sütyenler de alcam tabüü :)))
Aaa süper canım ne güzel yumuşamışlar :KK9: benimde yarın tam 1hafta olucak ameliyat olalı bi kaç gün önce beton gibiydi şimdi biraz parmağımla bastırabiliyorum yinede çok sertler ama :KK37: bide biraz ayrık duruyolar ya yapımdan kaynaklıdır kesin şimdi elimle falanda yakınlaştıramam acır diye ama yumuşayınca fln yakınlaşırmı acaba biraz :KK53:

Kivicim çok geçmiş olsun.Cenk Bey'in harikalarından bir örnekte sen katıldın aramıza:)Hoşgeldin:)İnsan bir günde memelenince neye uğradığını şaşırıyor,şaka mı bu rüya mı diyor:)Hayalin gerçek oldu,ne mutlu sana:)

Aynen öyle canım ameliyattan sonra uyanınca halimi görseydiniz gülmekten ölürdünüz :KK1: gözümü açar açmaz ne ağrı ne sızı vardı aklımda direk göğüslerimi yokladım bandajın arasından bakmaya çalıştım :KK53: annemle kayınvalidemde yaramaz çocuklar gibisin bi rahat dur kızım demişlerdi haha :KK1:

eh hadi bakalim kivi cim bugun bandajlar cikiyor oh oh ne guzel:KK76:benimde haftaya sali. ben artik bu sali gunlerini daha cok seviyorum :KK52:ugurlu gunum

Salı günleri ikimizinde günü oldu :KK1: bugün gittim kontrole canım ama bandajlardan kurtulamadım.bi göğsümün altında birinin üstinde şişlik varmış sporcu sütyenimi giydikten sonra çarpraz bandaj yaptı.artık banyo yapmam serbestmiş ama su sıcak olmıcak.sonra tekrar kendimi mumyalıcakmışım :KK53: :KK1:

canım iki meme arasındaki kemik çok kalınsa o ayrıklık durumu devam eder ama ödemler iyice inip yumuşayınca biraz daha yaklaşıyorlar bunu bil :KK66: benim iki meme arasındaki mesafem normal şuan da ne ayrık ne de birleşik..sporcu sütyeninden normal süütyene geçtim artık ama iki memyi ayrı tutan sütyen kullanmam gerektiğini söylediği için doktor iki memeyi ayıran takıyorum..protez iyice oturana kadar böyle olması gerekiyormuş çünkü..sonra meme birleştiren sütyenler de alcam tabüü :)))

Bugün cenk beyede sordum canım benim kas altı oldu ya bide kaslarımın arası ayrıkmış ona müdahale etmem mümkün değildi yapınla alakalı bişey dedi.zamanla yumuşadıkça biraz daha öne gelir destekli sütyenlerle istediğin gibi görünür merak etme dedi :KK34: yine eski tshirtlerimi fln rahat giyebilicem şuh durmuyo sexy olmasını istediğimdede destekli sütyen takarım artık napim :KK37:

anladım canım benim bandajları açtığında görüntüleri nasıldı peki :)
Bugün cenk beyede sordum canım benim kas altı oldu ya bide kaslarımın arası ayrıkmış ona müdahale etmem mümkün değildi yapınla alakalı bişey dedi.zamanla yumuşadıkça biraz daha öne gelir destekli sütyenlerle istediğin gibi görünür merak etme dedi :KK34: yine eski tshirtlerimi fln rahat giyebilicem şuh durmuyo sexy olmasını istediğimdede destekli sütyen takarım artık napim :KK37:

Salı günleri ikimizinde günü oldu :KK1: bugün gittim kontrole canım ama bandajlardan kurtulamadım.bi göğsümün altında birinin üstinde şişlik varmış sporcu sütyenimi giydikten sonra çarpraz bandaj yaptı.artık banyo yapmam serbestmiş ama su sıcak olmıcak.sonra tekrar kendimi mumyalıcakmışım :KK53: :KK1:

normaldir canim sislikler ama bandajlardan kurtulmadigina uzuldum. nasil yani hem sporcu sutyen hem bandajmi var? sen mumyala ben paketleyim of ama haticeye degil neticeye bak sen gordunmu cicislerini:21::KK52:eminim cok guzellerdir

anladım canım benim bandajları açtığında görüntüleri nasıldı peki :)

Bandajları açtığında şaşı oluyodum canım :KK53: şu halinde bile hoşuma gitti valla cenk bey şu an bandajların baskısı şişlikler falan var sonradan güzelleşicekler dedi.dünde arkadaşım geldi özge o da cenk beye ameliyat olmuştu.tıkabildiği kadar tıkmış adamcağız diyo hehe :KK33: doğal oldu diyebilirim yani büyük değil yine ama fiziğimle orantılı güzel cicişlerim oldu :KK52:

normaldir canim sislikler ama bandajlardan kurtulmadigina uzuldum. nasil yani hem sporcu sutyen hem bandajmi var? sen mumyala ben paketleyim of ama haticeye degil neticeye bak sen gordunmu cicislerini:21::KK52:eminim cok guzellerdir

Evet canım sporcu sütyeninin üzerinden kendim takıyorum bandajı kurtulamadım bandajdan :KK53: cicişleri gördüm güzelleeer :KK52: foto paylaşınca siz söylersiniz artık fikirlerinizi :KK17: dün akşam duş aldım banyoda falan hep kendimi inceliyorum çok acayip :KK9: hiç memem yokken önümde 250 cc büyümüş cicişler :KK53: :KK52: hayalisin senin 390cc bide düşünemiyorum kim bilir ne güzel olmuşlardır :KK53: :nazar:

Son düzenleme:
hayalimsin ve kivi ikinizide maşallah diyorum. herkesin yeni cicişleri ile mutlu olması çok güzel. benimde bugün 2 hafta oldu, kontrolüm vardı, dikişlerim alındı, hasan bey çok güzel yumuşamışlar dedi. acayip mutlu bir şekilde eve döndüm.

Evet canım sporcu sütyeninin üzerinden kendim takıyorum bandajı kurtulamadım bandajdan :KK53: cicişleri gördüm güzelleeer :KK52: foto paylaşınca siz söylersiniz artık fikirlerinizi :KK17: dün akşam duş aldım banyoda falan hep kendimi inceliyorum çok acayip :KK9: hiç memem yokken önümde 250 cc büyümüş cicişler :KK53: :KK52: hayalisin senin 390cc bide düşünemiyorum kim bilir ne güzel olmuşlardır :KK53: :nazar:

bende bu korseden kurtulamadim gitti cok daraltiyor insani sali gununu dort gozle bekliyorum:KK19:
sende hala benim gibisin inanamiyorsun degilmi canim cok guzel muhtesem bir duygu:21:
evet canim dolgunlar tam istedigim gibi iyikide 390 yoksa buyuklugu beni tatmin etmeyecekmis tam kivaminda bir karar olmus.
sanki bugun yumusamislar sertligi pek rahatsiz etmedi gibime geldi:26: haplarida biraktim cok sukur:KK8:
hersey yolunda canim opuyorum :KK16:

X