çooook teşekkür ederim canım zaten albümdeki tek amaımda olmayı düşünenlere fikir verebilmek ve teşvik edebilmek... çünkü gerçekten boşe geçirdiğim yıllara ben neden bu kadar beklemişim diye dert yanıyorum.... ben 1,60 boyunda 52 kiloyum.... izmirde gazi hastanesinde Prof. Dr. Ahmet Seyhan a oldum ameliyatımı.... süreç ve sonuç benim için kusursuz,sorunsuz,ağrısız sızısız oldu doktoruma minnetarım ve hergünüm ona dua etmekle geçiyor
meme altı kesisiyle KAS Üstüne mentor marka 225 cc damla high profile protez yerleştirildi....
tam anlattıklarıma göre bir büyüklük ayarlamış doktorum benim için sağolsun. başlarda hep küçük küçük olsun derken ens on gün korktum çok küçük olur diye yaptırdığıma değsin dedim doktoruma ameliyattan önce çizim yaparken ve size bırakıyorum dedim
son dakikada zincirlerimi kırdım yani
doktorumada her görüştüğümzde bak iyiki bana bıraktın çok mutlu oldum diyor :))) bundan küçük olsaydı bunalıma girerdim herhalde.... daha büyüğünede gerek duymadığımı düşünüyorum o yüzden tam idealime kavutum...
Darısı sen ve tüm isteyenlerin baına en kısa zamanda inşallah canım.... 2011 sırf bu yüzden benim hayatımın gelmiş geçmiş en önemmli yılıdır.yıllardır hayalini kurduğum sonuca ulaştım. 2012 de yeni yılda tüm hayal edenler yeni memişlerine kavuşsunlar inaşalaaaaaah....