kivicim muhteşem olmuş tek kelimeyle darısı başıma inşallah :)
İnşallah canım istediğin gibi olur seninde çok teşekkür ederim bu arada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kivicim muhteşem olmuş tek kelimeyle darısı başıma inşallah :)
yaa kızlar bende ameliyat oldum ama operasyondan önce bu forumlara yazı yazmayı hattA üye olmayı becerememişitm:) ama şimdi yazıorum, ameliyatımn 4.gunundeyım cok agrılı acılı bır üç gün geçirdim bugün daha rahatım ama benim sorunum göğüslerimin simdide cok büyük olması ne yapcagmı sasırdım, 1.67 boyum kilom 50 ve 300 cc takıldı bana. iki tane ayrık füzelerim oldu
ne olur bana yardım edin moralim cok bozuk bunlar duzelırmı bırlesirlermi?
Canım high profile tercih edersen istediğin gibi olur diye düşünüyorum herkesin vücut yapısı farklı ama mesela 250 cc benim için normal ama daha iri birisi için küçük oluyo ve duruşuda aynı şekilde değişiyo... ben herşey dahil 4000 tlye yaptırdım ameliyatımı sürekli kontrollere gidiyorum extra hiç bi ücret ödemiyorum.Bide önceden sormuşsun gözümden kaçmış kusuruma bakma benim damla protez değil yuvarlak protez ama dual plane yöntemiyle ameliyat oldum daha önceden duymuşmuydun bilmiyorum protezin üst kısmı kas altında alt kısmı kas üstünde... üst taraftan kas proteze baskı yaptığı için damla gibi duruyo.benim gibi önceden az göğüs dokun varsa daha doğal bi görünüm sağlıyo
yaa kızlar bende ameliyat oldum ama operasyondan önce bu forumlara yazı yazmayı hattA üye olmayı becerememişitm:) ama şimdi yazıorum, ameliyatımn 4.gunundeyım cok agrılı acılı bır üç gün geçirdim bugün daha rahatım ama benim sorunum göğüslerimin simdide cok büyük olması ne yapcagmı sasırdım, 1.67 boyum kilom 50 ve 300 cc takıldı bana. iki tane ayrık füzelerim oldu
canım benim.senin albüme baktım.ilk foton sanki ben.demekki hemen hemen aynı olur.bu hafta doktora giderim diye düşünüyordum ama bu pazar nişanım var .dügünde ocak 15 den sonra.tam tarih belli olmadı daha ama....ben siteyi geç gördüm.eger daha önce görseydim.sizleri okusaydım önce düşünürdüm e şimdide dügün kargaşası.bu hafta gidemeyecegim yani doktora.ocakta dügün olunca mobilyayıda 1 ay önce secmen laızm.herşeyi şimdi yapayım derken.bu işte aceleye gelmez ki doktor araştırmam laızm.buna biraz canım sıkıldı ama ne yapalım.bellide olmaz bir baktın 2 doktora gittim içime sindi yeni doktor arastırmaya gerek kalmadı.o zaman araya sıkıstırırım belki.
ama sen harıka gorunuyorsu bende aynen boyle ıstıyorum.doktora bır gıdeyım ön bılgı alayım.bu dual olayını konusuruz canım.
gec gormen sorun degıl.ılhılenmıssın cevap vermıssın ya o yeter.cansın tesekkur ederım.ınsanların tanımadıkları ınsanlarla boyle dstluk bagı kurmaları ınan cok özel.insanca.güzel insanların oldugunu bilmek bana yaşama sevıncı verıyor
dostlukla......
Canım benim ne güzel yazmışsın tüm güzel sözlerin için teşekkürler bu arada sana çooookk mutluluklar diliyorum çok heyecanlı bi dönemdesin darısı başıma diyim benimde nişanlım askerde gelince evlenmeyi düşünüyoruz da canım bu ameliyat ağrı bakımından sana 1 hafta rahatsızlık verir sonra ağrı geçiyo sertlikte 1 aya kadar bayaa bi yumuşuyo ama ilk başta taş gibi oluyolar kendine en uygun zaman ne zamansa ona göre yaptır bence aceleye getirmene gerek yok ben nişanlım askerde ve kış ayındayız fırsat bu fırsat diyip girdim bu işe ama sen düğününe konsantre ol bence bu ara gelişme olursa haberlerini bekliyoruumm
slm :) canim seni iyi anliyorum cünki bende senin gibi hissettim kendimi. Ben 6 hafta oluyor ameliyat olali. Benim daha önce hic yok kadardi gögüslerim, ve banada 300 cc taktilar ( ki üstüne basa basa kesinlikle büyük istemediimi söyledim ). Doktorla görüsme yaptiimda 250cc felan takariz demisti, ama iste
Cok tuhaf oluyor hala aynaya baktikca, yani 6 haftada olsa benimseyemedim hala. Agrilarin gittikce azaliyor. Benim suan sadece sabahlari uyandiimda sizliyor. Yavas yavas hayat normale dönüyor :) yani spor felan yapabiliyorum. Yani dikkatli yada uzun yürüyüsler felan.
Cok fazla üzülme sakin, cünki sislik inince gözün alisinca okadarda büyük olmadiina karar veriyorsun. Gercekten. Hatta ben arada diyorum, desdekli sütyende bile daha büyük duruyordu sanki :)
Büyük gecmis olsun! Az sabir et
peki doktor ne zaman sporcu sütyeni giydirdi canım size bana ameliyatın hemen ertesi günü taktırdı burda herkes on gün boyunca sargılı durmuş benim doktorum niye böyle yaptı acaba?
Ben ameliyattan bir hafta sonra gectim sporcu sütyene. Sasirmadim degil, bi kiz arkadasim da yaptirdi, ona doktoru 2ay boyunca takmasi gerektiini söylemis. Nasil alisabildinmi sen canim? Ya zaman gectikce, agrilarda gectikce, insan unutuyor zaten ameliyat oldugunu:) Gerci ben hala tam olarak benimsemis degilim bakalim yilbasindan sonra normal sütyenlerime gecicem. Ama sevdim ben bu sporcu sütyenleri ya :))) tabi önceden gögüs olmadiindan giyemiyordum hehe :)
Ama sizin ne güzel, istanbulda oldugunuzdan doktorlarinizin yanina gidebiliyorsunuz. Ben ameliyattan sonra doktorumu 1defa görebildim bu hafta sonu yurtdisa gelicekti ama iptal olmus. Moralim bozuluyor. Birde burun ameliyati olmustum. Hersey yolundami diilmi bilmiyorum, baska bir doktora gitmekde istemiyorum biraz mutsuzum bu ara bu durumdan
Ben ameliyattan bir hafta sonra gectim sporcu sütyene. Sasirmadim degil, bi kiz arkadasim da yaptirdi, ona doktoru 2ay boyunca takmasi gerektiini söylemis. Nasil alisabildinmi sen canim? Ya zaman gectikce, agrilarda gectikce, insan unutuyor zaten ameliyat oldugunu:) Gerci ben hala tam olarak benimsemis degilim bakalim yilbasindan sonra normal sütyenlerime gecicem. Ama sevdim ben bu sporcu sütyenleri ya :))) tabi önceden gögüs olmadiindan giyemiyordum hehe :)
Ama sizin ne güzel, istanbulda oldugunuzdan doktorlarinizin yanina gidebiliyorsunuz. Ben ameliyattan sonra doktorumu 1defa görebildim bu hafta sonu yurtdisa gelicekti ama iptal olmus. Moralim bozuluyor. Birde burun ameliyati olmustum. Hersey yolundami diilmi bilmiyorum, baska bir doktora gitmekde istemiyorum biraz mutsuzum bu ara bu durumdan
slm güzelimm :)
ne bilim ya doktorumuzla ameliyat dan sonra ancak birkez görüsebildik, bu hafta sonu almanyaya gelicekti, iptal oldu. Yani simdi 7ci haftaya girdim, ve hersey yolundami olmasi gibimi iyilesiyor, yoksa masaj felan gerekiyormu bilmiyorum. Bide ben bayan cesur birde burun ameliyatida oldum ya ayni zamanda onada, biraz degil ister istemez baya kafayi takiyorum Diyorum ya bandlarim felan acildiktan sonra muayene olmadim, Memis'lerede alismaya calisiyoruz iste :))) eee yani 10 yildir büyümelerini beklerken, birden göz acip aynada onlari görmek kolay olmuyor tabi :))) bazi yok bunlar benim degil, yada daha kücük olsaydi bukadr büyük istememistim dediim oluyor tabi. Ama bu sorun bir cogumuzda var belli.
Canim sen bu isden anliyorsun, biz doktoru bosverelim en iyisi senden randevu alip, sana gelelim muayeneye :)
Endişeni anlıyorum tabi,tedirgin oluyorsun dogal olarak.Bu hafta sonu gelemesede mutlaka Almanyaya gelecektir.Ama aklına takılan büyük sorunlar varsa telefon açıp bilgi alabilirsin,olmazsa foto gönderirsin,bu şekildede degerlendirilebilir.Gögsüne masaj yapabilirsin,bunda bir sakınca yok.Oturdugun yerde mıncıkla dur ayol,bunun bir sakıncası olmaz,aksine dahada yumuşar..Yahu 300cc ye şimdi kocaman oldular deme şimdi,alışman lazım artık.Foto eklede bizde görelim yorum yapalım.Bakalım gerçektende nasıl duruyor.Ayrıca burnunun fotosunuda ekle,merak ettim bakalım nasıl bir burun olmuş.Gerçi Hasan Fındık yaptıgı fındık gibi burunlarla ünlüdür ama görelim bizde yani
Tabi tabi,ben herşekilde size yardımcı oluyorum zaten.randevu almana gerek yok,ben hep buralardayım Allahın izniyle sorun,cevaplayım :126: Kız gerçektende bak foto ekle,ben sana söylerim nasıl oldugunu,bir sorun varmı yokmu diye Hadi foto bekliyoruz foottooo..
Endişeni anlıyorum tabi,tedirgin oluyorsun dogal olarak.Bu hafta sonu gelemesede mutlaka Almanyaya gelecektir.Ama aklına takılan büyük sorunlar varsa telefon açıp bilgi alabilirsin,olmazsa foto gönderirsin,bu şekildede degerlendirilebilir.Gögsüne masaj yapabilirsin,bunda bir sakınca yok.Oturdugun yerde mıncıkla dur ayol,bunun bir sakıncası olmaz,aksine dahada yumuşar..Yahu 300cc ye şimdi kocaman oldular deme şimdi,alışman lazım artık.Foto eklede bizde görelim yorum yapalım.Bakalım gerçektende nasıl duruyor.Ayrıca burnunun fotosunuda ekle,merak ettim bakalım nasıl bir burun olmuş.Gerçi Hasan Fındık yaptıgı fındık gibi burunlarla ünlüdür ama görelim bizde yani
Tabi tabi,ben herşekilde size yardımcı oluyorum zaten.randevu almana gerek yok,ben hep buralardayım Allahın izniyle sorun,cevaplayım :126: Kız gerçektende bak foto ekle,ben sana söylerim nasıl oldugunu,bir sorun varmı yokmu diye Hadi foto bekliyoruz foottooo..