Kız İsteme 9nisan :)(isteme elbisem ve ayakabım:))

diclemurat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
348
26
68
9 nisana çok az kaldı çok heycanlıyım istemeye gelicekler . istemede nasıl bi tarz elbise giyillebilir diye konu açılmış onun için elbisemi ve ayakkabımın resmini koyayım dedim bende . benim aklıma direk siyah elbise geldi klasik olsun istedim çok aradım istediğim gibi bi elbise ama sonunda buldum :)bakalım beğenicekmisiniz??

Sade şık ve yerinde bir seçim...

Allah tamamına erdirsin tebrik ediyorum.

gayet şık ve güzel. seçimin çok uygun olmuş. saçlarını omzunun açık olduğu taraftan hafif bol ispanyol topuz yaptırırsan fazla spreyletmeden çok güzel görünürsün(uzunsa eğer saçların tabii) fazla taşlı olmayan tek taşlı bi kolyede gerdanda hoş durur bu tür elbiselerde. Allah tamamına erdirsin hayırlı olsun canım :))

çok şık aynı zaman da sade ayakkabılarına bayıldım
mutluluklar cnm

çok teşekür ederim bole herkes begenince bende daha bi sevdim simdi elbisemi:) inşala darısı herkesin basına boyum 165cm canım saçlarım konusunda kararsızdım düz fön cektirmeyi düşünüyodum yandan topuzda iyi olabilir belki saçlarım uzun takı olarakta hiç düşünmemiştim siyah top küpe takardım heralde ole bi kolyede güzel durur tesekürler canım baska saç ve takı konusunnda nasıl olabilir kızlar??

tatlım elbisen fazla şık olduğu için bence saçların düz fön olmalı yada dalgalı

topuz düğüne gidiyorsun gibi olu kolye olmaz bileklik yüzük bve küpe takabilirsin çok hoş olur

Saçların siyahsa siyah küpe takmamanı öneririm, tek taşlı parlayan bir küpe hoş ve şık durur herzaman tabiii sade olmasını istiyorsan.Saçlarınıda krepeli düz kullanabilirsin tabii görmeden yorum yapıyorum sen daha iyi bilirsin kendine en çok yakışan saç modellerini...

aynen düz fön ve krepe düşünmüştüm saçlarım karamel renkte takıda bana ogün aşkım tektaşımı tekrardan takıcak daha doğrusu annesi takıcak galiba oyle oluyomus bende tam bilmiyorum ozman taşlı küçük bi küpe daha iyi olcak gibi

seninde dediğin gibi düz fön daha uygun olur krepe ile de hava katarsın ama eğer kuaföre yaptırırsan krepeyi çok sprey sıkmasın benim saçımı bi kere öyle yapmıştı kazık gibi durdu sinir oldum kadına
topuz bence abartı kaçar birazcık
takı olarakta gümüş uzun küpeler oluyor ya öyle bir küpe bileklik olabilir parmağına da yüzük takılcak zaten
ooooh keyif senin:)

çok sağolun :) evet kuaföre tembihlemem lazım yoksa kendi kafalarına göre yapıyolar. ayrıca ogün nasıl davrancağımıda bilmiyorum hiç elim ayağıma dolaşcak gibi geliyo aranızda bu olayı atlatanlar nasıl geçti anlatabilirmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…