bende bugün baktım aktara herkes bunu soruyormuş 2tane bitki eksik dedi akşama gelecekmiş hepsinden 50gram alındığında 20...ile25arası tutar dedi siz kaça aldınız ...gitti gidiyorda gördüm birde tvde söyleyen kişi satışa sunmuş hepsini karışmış hali toplam 100gram 18tl .25ile 30fincan çıkar diye yazıyor günde 3defa içilsen 10gün falan gider heralde ...hangisini alsam acaba karar veremedim
bende bu konuyu açıcaktımdün izledim ve şuan hala tvde izliyorum :) bu arada 3 ayda 30 değil 5 ayda 36 kilo vermiş bu çayı içen adam.aç karnına hepsi kaynatmadan karıştırılıp içilecekmiş.Kolay aslında ben daha almadım sizlerden yorum bekliyorum deneyenlerden :) umarım geri dönersiniz bize...
benim bu gün 2. günüm ve yaklaşık 1 kg. kadar vermişim :)) yaklaşık diyorum çünkü dün tartılmamıştım
cinnemayı evet banada dedi aktar sinemaki olabilir diye ama bana önermedi çünkü sinemaki bağırsak tembelliği yapıyormuş, mate daha iyiymiş
bulantı falan yapmıyor bana, dün sabah içtiğimde 2 kere çıktım wc.ye ama bugün henüz erken bilemeyeceğim durumumu ama bağırsakları yumuşatıyor ve habire karnım gurulduyor :)
bu çayı içiyorum ama yediklerimede dikkat ediyorum, yürüyüş yapmaya çalışıyorum, sanırım bunlarında faydası var
bazı arkadaşlar tadının kötü olduğunu yazmış ama bana öyle gelmedi :)) belki ben şeker kullanmadığım içindir, birde içine kabuk tarçın atıyorum ben, belki oda yumuşatıyordur tadını
şimdilik yazacaklarım bu kadar
şekersiz içmeye çalışsan daha iyi sonuç alırsın sanırım.ıykkk zaten yararlı herşeyin tadı kötü cipsss kolaaa hepsi lezzetli ama zararlıoyy allahın sevgili kulu değliz arkideşler tombikiz
benim bu gün 2. günüm ve yaklaşık 1 kg. kadar vermişim :)) yaklaşık diyorum çünkü dün tartılmamıştım
cinnemayı evet banada dedi aktar sinemaki olabilir diye ama bana önermedi çünkü sinemaki bağırsak tembelliği yapıyormuş, mate daha iyiymiş
bulantı falan yapmıyor bana, dün sabah içtiğimde 2 kere çıktım wc.ye ama bugün henüz erken bilemeyeceğim durumumu ama bağırsakları yumuşatıyor ve habire karnım gurulduyor :)
bu çayı içiyorum ama yediklerimede dikkat ediyorum, yürüyüş yapmaya çalışıyorum, sanırım bunlarında faydası var
bazı arkadaşlar tadının kötü olduğunu yazmış ama bana öyle gelmedi :)) belki ben şeker kullanmadığım içindir, birde içine kabuk tarçın atıyorum ben, belki oda yumuşatıyordur tadını
şimdilik yazacaklarım bu kadar
bu gün başka bir aktara gittim, bu çayı soran o kadar çokmuşki gidip sipariş vermişler, bu dediğiniz gibi hazır kutuda satılıyor ve hepsi içinde, 100 gr. adıda 9 life tea 15 tl ye aldım sizin gördüğünüzün adı neydi , bundan kaç fincan çıkar, kaç gün gider bilemeyeceğim daha bu paketi hiç açmadım
2 gün önce tek paketler halinde aldıklarımda yaklaşık sizin tutar gibi 20 tl ydi sanırım ( tam hatırlayamadım başka şeylerde almıştım ) ama içinde gymnema sylvestre yani bizim söylediğimiz cinnema ve barut ağacı yoktu, bunun içinde hepsi var
bilmiyorum fayda edermi, zayıflatırmı?? benim iştahımı kesti, yan etkisi falan olmadı ama herkese aynı tepkiyi vermeyebilir
birde tansiyonu olanlar kullanmayacakmış, bunada dikkat etmek lazım
bu gün başka bir aktara gittim, bu çayı soran o kadar çokmuşki gidip sipariş vermişler, bu dediğiniz gibi hazır kutuda satılıyor ve hepsi içinde, 100 gr. adıda 9 life tea 15 tl ye aldım sizin gördüğünüzün adı neydi , bundan kaç fincan çıkar, kaç gün gider bilemeyeceğim daha bu paketi hiç açmadım
2 gün önce tek paketler halinde aldıklarımda yaklaşık sizin tutar gibi 20 tl ydi sanırım ( tam hatırlayamadım başka şeylerde almıştım ) ama içinde gymnema sylvestre yani bizim söylediğimiz cinnema ve barut ağacı yoktu, bunun içinde hepsi var
bilmiyorum fayda edermi, zayıflatırmı?? benim iştahımı kesti, yan etkisi falan olmadı ama herkese aynı tepkiyi vermeyebilir
birde tansiyonu olanlar kullanmayacakmış, bunada dikkat etmek lazım
evet aynı o isim aktarlara öyle gelmişmi bende alayım o zaman o daha iyi hepsi bi arada daha kolay ..ben istanbul ümraniyedeyim işallah buradaki aktarlardada vardır bu şekilde
ecrin hangi ildesiniz aldığınız aktar kargoyla baska illerede gönderir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?