9çeşit bitkiyle adam 3ayda 30kilo vermiş buyrun

bu gün başka bir aktara gittim, bu çayı soran o kadar çokmuşki gidip sipariş vermişler, bu dediğiniz gibi hazır kutuda satılıyor ve hepsi içinde, 100 gr. adıda 9 life tea 15 tl ye aldım sizin gördüğünüzün adı neydi , bundan kaç fincan çıkar, kaç gün gider bilemeyeceğim daha bu paketi hiç açmadım

2 gün önce tek paketler halinde aldıklarımda yaklaşık sizin tutar gibi 20 tl ydi sanırım ( tam hatırlayamadım başka şeylerde almıştım ) ama içinde gymnema sylvestre yani bizim söylediğimiz cinnema ve barut ağacı yoktu, bunun içinde hepsi var

bilmiyorum fayda edermi, zayıflatırmı?? benim iştahımı kesti, yan etkisi falan olmadı ama herkese aynı tepkiyi vermeyebilir

birde tansiyonu olanlar kullanmayacakmış, bunada dikkat etmek lazım

bende bu konuyu açıcaktım dün izledim ve şuan hala tvde izliyorum :) bu arada 3 ayda 30 değil 5 ayda 36 kilo vermiş bu çayı içen adam.aç karnına hepsi kaynatmadan karıştırılıp içilecekmiş.Kolay aslında ben daha almadım sizlerden yorum bekliyorum deneyenlerden :) umarım geri dönersiniz bize...

evet yaa bende bugün tekrar izledim hatta eşime de dedim ki aslında pek sağlıklı değil adam tuhaf olmuş o kadar yağ göbüş sarkıcak ne olucak ben bile 3 4 kilo verince göbeğim sarkıyo gibi oluyo yani düşünün ki 30 yani..5ayda normal ama o boyut bi insan..ben yürüyüş yapıyorum SAUNA EŞOFMAN aldım kendimefeci yaktı dün ilk defa giydim yaz nazlana nazlana geliyo inat ediyo ama gelecek inş. ankaraya gittiğimde bu otları alıp içicem denizede girersem yürüyüşde yaparsam 60kilodan 54 52 ye flan düşsem yetecek bana ama bakalım inş..

şekersiz içmeye çalışsan daha iyi sonuç alırsın sanırım.ıykkk zaten yararlı herşeyin tadı kötü cipsss kolaaa hepsi lezzetli ama zararlı oyy allahın sevgili kulu değliz arkideşler tombikiz

şekersiz içmeye çalışsan daha iyi sonuç alırsın sanırım.ıykkk zaten yararlı herşeyin tadı kötü cipsss kolaaa hepsi lezzetli ama zararlı oyy allahın sevgili kulu değliz arkideşler tombikiz

canım ben normaldede şeker hiç kullanmıyorum, bana tadı kötü gelmedi yani.. tadını beğenmeyen arkadaşlar belki herşeyi şekerli içip, bunu şekersiz içtilerse ondan beğenmemişlerdir diye yazmıştım
ben hala devam ediyorum, yaklaşık 1 kg demiştim ya bu gün hala aynı kilodayım, değişen bi şey yok.. ama dün bol miktarda hamur işi yedim :) napıyım annem çok güzel yapıyor, dayanamadım bende, yedimmm :)) tabi bu yüzden tartıda aynı çıktım bakalım ilerleyen günlerde neler olacak

gerçekten akşamları salata yemiş ayda 7 kilo vermiş 5 bile versem yeter kullanan arkadaşlar yorumları yazarsa çok iyi olur haftaya bende alacağım çaydan inşşlh.arkadaşım benim 2 katım yemek yiyor ama benden zayıf ne kadar şanssızım.arkadaşta sağlık ocağında boy kilo endeksinde normal şişman çıkmış kilolu değiliz ama balina gibi etliyim yaawww

ay evet sinameki çok fena bişey. bir kez çayını içmiştim 1 saat içinde çok kötü olmuştum. tavsiye etmiyorum sinamekiyi. 7 gün 24 saat ishal olursunuz sonra...

Merhabalar. Bır alsıverıs sıtesınde cınnema otu ıcın şu yazılmıs. Cinnema ( Gymnema - Gurmar Otu ) .

ALINTI

Gurmar (Gymnema sylvestre); orta ve güney Hindistanr17; ın tropik ormanlarında yetişen bir orman sarmaşığıdır. Yaprakları çiğnendiğinde, ağızda belirli bir süre için şeker tadının alınmasını engeller. Zaten bu yüzden; bitkinin Hintçe ismi olan Gurmarr17; ın, r0;Şeker Yok Edicir1; anlamına gelmesi rastlantı değildir. Geleneksel olarak yaklaşık 2000 yıldır Hindistan ve güney Asyar17; da Tip1 ve Tip2 diyabet (şeker hastalığı) için doğal bir terapi olarak kullanılan bir bitkidir.

Yaprakları yine aynı ülkede bazı mide rahatsızlıkları, kabızlık, ödem ve karaciğer rahatsızlıkları için de kullanılmaktadır. Gurmar, insülin salgısını artırıcı, şeker emilimini ve şekerin yağa dönüşüm sürecini de yavaşlatıcı özellikte bir bitkidir.

Günlük beslenmemizde şekerden tamamen kaçınmak hemen hemen imkansızdır. Şeker (glükoz), yediğimiz veya içtiğimiz gıdalarda ister açıkça isterse gizli olsun, vücudumuzun ihtiyacından fazlası, karaciğer ve kaslarda direkt olarak, yağ dokusunda ise yağa dönüşerek depolanacaktır. İşte Gurmar size bu noktada dengeleyici bir yardımda bulunabilir.

evet aynı o isim aktarlara öyle gelmişmi bende alayım o zaman o daha iyi hepsi bi arada daha kolay ..ben istanbul ümraniyedeyim işallah buradaki aktarlardada vardır bu şekilde

merhabalar bende bu çaydan kullanmak istiyorum ama barut ağacı sinirli ot ve cinnema yok hiçbiyerde sadece bi yer var dedi oda barut ağacı yerine çubuk tarçın cinnemaya sinemaki sinirli ot içinse başka bi ot gösterdi almadım tabi ki. szler nasıl buldunuz hangi illerde var acaba

ecrin hangi ildesiniz aldığınız aktar kargoyla baska illerede gönderir mi

ya kızlar ben gittigidiyora baktım bu çay var ama hep farklı fiyatlarda kimisi 50 tl kimisi 18 kimiside 25..aklım karıştı

evet aynı o isim aktarlara öyle gelmişmi bende alayım o zaman o daha iyi hepsi bi arada daha kolay ..ben istanbul ümraniyedeyim işallah buradaki aktarlardada vardır bu şekilde

evet aktara o gün gelmişti, sanırım diğer aktarlarada gelmiştir çünkü çok fazla kişi soruyormuş

ecrin hangi ildesiniz aldığınız aktar kargoyla baska illerede gönderir mi

ben ankaradayım canım, bilmiyorum gönderirmi çünkü ben başka bir semtteki aktardan aldım bunu yani pek tanımıyorum.. ama çayın ismini yazarsanız int. satılıyor birde daha çok yeni olduğu için bulamamışsınızdır, sanırım bi kaç gün içinde bütün aktarlara gelir, taliplisi çok çünkü

Ben aktardan aldım..Paket paket yapmış ve 12 tl tutmuş..Bence bir aktara gidip alın fiyatı daha uygun oluyor..Eşime bugün başlıyoruz.90.6 kg..Haftaya sonuçları yazarım.

ben bugün bu küre başladım sabah içtim bi hararet yaptı ama olduğum yerde terlemeye başladım sonra 1 lt lik pet şişeye koydum geri kalanınıda gün içinde içtim içtikçe ter basmaya başlıyor daha tabi ilk günü bakalım ama bugün canım tatlı falan hiç çekmedi (ki ben tatlısız bi hayat düşünemiyorum ) sadece acıktığımda yedim ama bugün yediklerime dikkat edemedim ama yarında dikkat etmeye başlıcam bakalım neler olcak tabi mate çayı yerine benim adaçayı almamda ayrı bişi benimkinde mate çayı yok yani bakalım başladoık neler olcak görücez:)

bende almaya karar verdimm en kısa zamanda pazartesiye kadar alırım :) aslında çok karışık olduğu için sağlıksız geliyordu ve o kadar çok malzeme pahalı olur diye düşündüm tvde 2 TL ye filan diyodu ama tanesi 2 tl olur ve 18 tlyi bulur diye düşündüm buda gereksiz masraf hele zayıflatmazsa sadece reklam amaçlıysa boşa gider ve midemi bozarım diye korkuyordum yorumlara bakınca alasım geldii :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…