• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9çeşit bitkiyle adam 3ayda 30kilo vermiş buyrun

olsun su bile olsa iyidir.bende dün aldım cayı barut ağacı ile cinnemayı zor buldum.ama 1 haftadan sonra 1 hafta ara vermek gerekiyomuş bağırsak tüylerinin zarar görmemesi için.

Kızlar merhaba.

Ben bugün aldım bu çayı aldığım aktar 20 günlük 20 tlye verdi hepsini karıştırdı ve öğüttü onları.. bir bardağa 1 tatlı kaşığı koyacaksınız dedi. Ayrı ayrı vermedi çünkü bazı bitkilerin az bazı bitkilerin çok konuluyormuş .. Aktar ayarladı hepsini yemeklerden yarım saat önce içilecek dedi

bende sıparıs verdım ınternnetn gvenılır bır aktardan 3 arkadasınz bugun ınsallh glıcek tum otlarda mevcuttu zaten aktrda bıle ck yogun satılıyrmus shw klubde cıkmıs sanırım bu zayıflayan adam gercı ben ızlemedım hatta cok aradım ınternneete ama blumadm :DD aktrdada bu reklmla satılıyrmus baya tutulmus yanı bugun bslıcam 10 kılo fzlam var ınsallh bugun bslıcam ve saglıklı beslenmeyede bslıcam bsladım ble kahvaltı ıcın sadece br tane salatalık ve peynr yedım yesılcayla oglen sadece crba ve salata ypıcz bsylr kesınlıkle hamur kızrtma yglı vs syler ıyyyyy ıgrenıyrm gerckten :DDDDD:46::46:

valla ben 8 gündür içiyorum çayı sabahları aç karna, tartılmadım ama fark ettim göbeğim gitti bakalım tabi yediklerimede dikkat etmeye başladım her ne kadar arada kaçırsamda genelde dikkat ediorum az yiyorum bolbolda su içmeye çalışıyorum ne yazıkki sporum eksik sadece zaten çayı içinde bi hararet yapıo kiii aman allahım spor yapmış kadar oluosun heralde biberiyeden ötürümüdüdr nedir günde 2 yada 3 bardak içiorum en son 3 haziranda tartıldığmda 73 kiloydum 1 ay denedikten soonra yine tartılcam gelişmeleride buraya yazıcam :))) :3: :56:

valla ben 8 gündür içiyorum çayı sabahları aç karna, tartılmadım ama fark ettim göbeğim gitti bakalım tabi yediklerimede dikkat etmeye başladım her ne kadar arada kaçırsamda genelde dikkat ediorum az yiyorum bolbolda su içmeye çalışıyorum ne yazıkki sporum eksik sadece zaten çayı içinde bi hararet yapıo kiii aman allahım spor yapmış kadar oluosun heralde biberiyeden ötürümüdüdr nedir günde 2 yada 3 bardak içiorum en son 3 haziranda tartıldığmda 73 kiloydum 1 ay denedikten soonra yine tartılcam gelişmeleride buraya yazıcam :))) :3: :56:

çayı içince hararet yapıyor demişsiniz çayı içtikten sonra terlemeyi mi kast ediyorsunuz ? eğer oysa bende de oluyor :) spor yapmış gibi terliyorum .. gerçi son içişimde pek olmadı ama ilk başlarda öyleydi :) inşallah iyi sonuçlar alırız ..

sanırım 2 haftadır kullanıyorum ve hiç faydasını görmedim, o verdiğim 1 kgda sanırım su falandı tekrar aynı kilodayım çünkü hiç vermemişim :( üstelik hem bu hazır olandan hemde aktardan açık olarak almıştım ben, çok ümitliydim bu otlardan, yediklerime dikkat ediyor, hatta hafif bile olsa bi diyet uyguluyordum, çabalıyordum yani ama yok ya veremedim hiç kilo... acaba sadece benmiyim kilo veremeyen, her vücuda iyi gelmiyordur belki...

biraz öncede başka bir sitede neopuntia dikenli incir Zayıflama hapıyla
5 ayda 36 kg verdi diye aynı adamın fotosunu koymuşlar, canım çok sıkıldı :(( yani bu haber yalanmı yoksa izinleri olmadanmı koymuşlar bu fotoyu bilmiyorum.. aslında yalan olduğunada inanmak istemiyorum çünkü bu otları hazırlayan aktarlar derneğinin başkanı, süreklide belli kanallarda tvye çıkıyor.. bilmiyorum ya çok canım sıkıldı bu duruma:))

sanırım 2 haftadır kullanıyorum ve hiç faydasını görmedim, o verdiğim 1 kgda sanırım su falandı tekrar aynı kilodayım çünkü hiç vermemişim :( üstelik hem bu hazır olandan hemde aktardan açık olarak almıştım ben, çok ümitliydim bu otlardan, yediklerime dikkat ediyor, hatta hafif bile olsa bi diyet uyguluyordum, çabalıyordum yani ama yok ya veremedim hiç kilo... acaba sadece benmiyim kilo veremeyen, her vücuda iyi gelmiyordur belki...

biraz öncede başka bir sitede neopuntia dikenli incir Zayıflama hapıyla
5 ayda 36 kg verdi diye aynı adamın fotosunu koymuşlar, canım çok sıkıldı :(( yani bu haber yalanmı yoksa izinleri olmadanmı koymuşlar bu fotoyu bilmiyorum.. aslında yalan olduğunada inanmak istemiyorum çünkü bu otları hazırlayan aktarlar derneğinin başkanı, süreklide belli kanallarda tvye çıkıyor.. bilmiyorum ya çok canım sıkıldı bu duruma:))

bende 10gündür falan kullanıyorum hiç vermedim bigün 1kilo vermiş görünüyorum sonraki gün o kiloda geri gelmiş gözüküyor :)benim bazı otları yanlış vermiş aktar top kekik değil normal kekik birde barut ağacı kabuğu diye verdiği şey hiç o aktarcının dediğine benzemiyor kalın bi ağaç dalı sanki kıramıyorum bile demlerken 2gündür onu koymadan içiyorum birde hiç düzenli içemedim belki ondanda olabilir

bende 10gündür falan kullanıyorum hiç vermedim bigün 1kilo vermiş görünüyorum sonraki gün o kiloda geri gelmiş gözüküyor :)benim bazı otları yanlış vermiş aktar top kekik değil normal kekik birde barut ağacı kabuğu diye verdiği şey hiç o aktarcının dediğine benzemiyor kalın bi ağaç dalı sanki kıramıyorum bile demlerken 2gündür onu koymadan içiyorum birde hiç düzenli içemedim belki ondanda olabilir

aynen öyle oluyor benimde o 1 kilo bi gidiyor bi geliyor .... ama ben çok düzenli kullandım sadece regl dönemimde 5 gün kullanmadım, benimkilerde otların hepsi var, bu 9 life tea içiyorum , aktardan aldıklarımıda ara sıra içiyorum yani bilmiyorum ya belkide benim bünyede vardır bi şey diycem ama buradada kullanan çok kişi var ve hiçbirinden ciddi kilolar verdiklerini duymadım.

merhaba kızlar, bende bugün aldım bunları tüm attarlarda baş köşe yazısı olmuş sorduğum bi yer kına tozu gibi yemyeşil bi poşet gösterdi bu dedi duvara afiş bile yapmışlar camlara felan yok istemem böle dedim ben ayrı ayrı almak istiyorum dedim içinde ne olduğunu ne bileyim bildiğin kına gibi, adam da işte çoks atıyo bakın 2 tane kaldı başka bulamazsınız öyle açıktan bulamazsın o otları dedi ama bugün burda büyük bi attar var şimdiye kadar herşeyi bulduğumuz biyerdi sordum hepsi var dedi (onlarda yazmışlar hepsini adam kağıda baktı tmm dedi bidaha bakmadı bile ezbelermişler artık) neyse aldım hepsinden 1 er tl lik yaptı videoyu izledim otlar benim aldıklarımla aynı güvenilir biyerdi zaten aldığım yer. İnşallah faydasını görürüz o kabuk çok pahalı sanırım 1 tl ye 3-4 parça bişey koydu :) ben karıştırtmadım evde kendim tv deki adamın yaptığı gbi parmak ucuyla alıyorum tadıda çok hoş çay yerine bile içilir

aynen öyle oluyor benimde o 1 kilo bi gidiyor bi geliyor .... ama ben çok düzenli kullandım sadece regl dönemimde 5 gün kullanmadım, benimkilerde otların hepsi var, bu 9 life tea içiyorum , aktardan aldıklarımıda ara sıra içiyorum yani bilmiyorum ya belkide benim bünyede vardır bi şey diycem ama buradada kullanan çok kişi var ve hiçbirinden ciddi kilolar verdiklerini duymadım.

Aynen bende bakıyorum devamlı yorumlara hiç öyle kilo veren olmadı ..zaten bunu kullanan adam akşamları sadece salata yemiş gayet güzel diyet yapmış bizde onları yapsak zaten veririz ama ben yapamıyorum şahsen ...tabiki iç çayı durmadan ye olmaz ama dikkat etmeye çalışıyorum ama olmuyor ya benim 2arkadaş daha kullanıyordu yarın onlara soracam bir tanesi diyetisyenede gidiyor kilo vermeye başlamıştı çok dikkat ediyordu bakayım hızlanmışmı kilo vermesi

Mısır çarşısında sordum biri 45 dedi diğer 50 tl. Almadım ya sonuçta ben lipton form çay tanesi 4 tl den 10 kutu alsam ve hergün gözümü karartıp 2 bardak içsem zaten veririm o kadar. Pek bana mantıklı gelmedi o kadar para vermek.

Aynen bende bakıyorum devamlı yorumlara hiç öyle kilo veren olmadı ..zaten bunu kullanan adam akşamları sadece salata yemiş gayet güzel diyet yapmış bizde onları yapsak zaten veririz ama ben yapamıyorum şahsen ...tabiki iç çayı durmadan ye olmaz ama dikkat etmeye çalışıyorum ama olmuyor ya benim 2arkadaş daha kullanıyordu yarın onlara soracam bir tanesi diyetisyenede gidiyor kilo vermeye başlamıştı çok dikkat ediyordu bakayım hızlanmışmı kilo vermesi

yok bende dikkat ediyorum yediklerime, hafif bi diyet uyguluyorum, merdiven çıkıyorum, ben normalde çok yemek yerim ve düzensiz yerim, abur cuburu çok severim, hatta en çokta gece yerim yani yerdimm :) ama şimdi akşamları çok hafif yiyorum ( ya salata, ya corn flakes ) abur cubur hiç yemiyorum.. hem bu kadar dikkat edip hemde bu çayı içip neden hiç kilo veremedim işte buna çok üzülüyorum..

tamam canım sor bakalım arkadaşlarına, inşallah onlar vermiştirde belki bizede moral olurlar:))

Mısır çarşısında sordum biri 45 dedi diğer 50 tl. Almadım ya sonuçta ben lipton form çay tanesi 4 tl den 10 kutu alsam ve hergün gözümü karartıp 2 bardak içsem zaten veririm o kadar. Pek bana mantıklı gelmedi o kadar para vermek.

yuh yani o ne öle :18::18: benim 8 tl tuttu hatta kekik funda felanda vardı evde onlarıda almasam 5 tl tutardı heralde, hepsinden 1 tl lik poşetler hazırlattım sadece kabuk varya o çok az oluo 1 haftalık felan diğerleri rahatlıkla 1-2 ay gider parmak ucuyla alıosun hepsinden çünkü

Slm kızlar bana ıstanbul da güvenilir bir aktar söyleyebilir misiniz bu bitkileri alabileceğim

1-mate çayı
2-kekik(bilye kekik)
3-çoban çökerten
4-barut ağacı kabuğu
5-yeşil çay
6-sinirli ot
7-biberiye
8-funda yaprağı
9-cinema otu
yapılışıda...
hepsinden birer tutam koyucaksınız ortalama 1 yemek kaşığı kadar olucak hepsinin karışımı
ama barut ağacını 1 tane kabuk tarçın gini kırın
yeşil çayın tutamını diğerlerinden fazla atabilirsiniz cimena 2 yaprak kadar ..
bitkilerin üstüne 1 su bardağı sıcak koyun günde 3 fincan sabah aç karnına ve yemeklerden önce
hadi bakalım deneyin kızlar..netten bitkileri araştırın isterseniz
ben yozgattayım şimdi ne yazık ki burdan bulamadım ank gittiğimde ilk iş almak olucak...tv de izledim..

BUrdaki cinema otu sinemaki otu mu oluyor????

Bende de hiçbir işe yaramadı, aksine daha çok şiştim.
Aktar beni kandırdı mı yoksa :47::47:

Back