Valla kilo vercez diye icmedigimiz sey kalmadi. Ama bu otlar genelde form caylarda bulunan karisimlar. Poset cay almaktansa aktardan almak daha iyi bence kucucuk posette 6-7 cesit ot var diye iciyoruz ama pek etkili olmuyor. Resmi gormedim ama denemeye deger
valla öyleee ben soğan suyu sirke ıykk daha lahana bi yığın şey içtim kimi fayda sağladı kimi sağlığa az yaradı öyle..deneyelim belki olurZayıflayacağız diye ne bulursak içeceğiz sanırımİştahımı kapatacak bir şeye ihtiyacım var yoksa sonumu düşünemiyorum
1-mate çayı
2-kekik(bilye kekik)
3-çoban çökerten
4-barut ağacı kabuğu
5-yeşil çay
6-sinirli ot
7-biberiye
8-funda yaprağı
9-cinema otu
yapılışıda...
hepsinden birer tutam koyucaksınız ortalama 1 yemek kaşığı kadar olucak hepsinin karışımı
ama barut ağacını 1 tane kabuk tarçın gini kırın
yeşil çayın tutamını diğerlerinden fazla atabilirsiniz cimena 2 yaprak kadar ..
bitkilerin üstüne 1 su bardağı sıcak koyun günde 3 fincan sabah aç karnına ve yemeklerden önce
hadi bakalım deneyin kızlar..netten bitkileri araştırın isterseniz
ben yozgattayım şimdi ne yazık ki burdan bulamadım ank gittiğimde ilk iş almak olucak...tv de izledim..
benim bu gün 2. günüm ve yaklaşık 1 kg. kadar vermişim :)) yaklaşık diyorum çünkü dün tartılmamıştım
cinnemayı evet banada dedi aktar sinemaki olabilir diye ama bana önermedi çünkü sinemaki bağırsak tembelliği yapıyormuş, mate daha iyiymiş
bulantı falan yapmıyor bana, dün sabah içtiğimde 2 kere çıktım wc.ye ama bugün henüz erken bilemeyeceğim durumumu ama bağırsakları yumuşatıyor ve habire karnım gurulduyor :)
bu çayı içiyorum ama yediklerimede dikkat ediyorum, yürüyüş yapmaya çalışıyorum, sanırım bunlarında faydası var
bazı arkadaşlar tadının kötü olduğunu yazmış ama bana öyle gelmedi :)) belki ben şeker kullanmadığım içindir, birde içine kabuk tarçın atıyorum ben, belki oda yumuşatıyordur tadını
şimdilik yazacaklarım bu kadar
Tadı nasıl ?
Nerden duydunuz,herkes duymuşta :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?