• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9çeşit bitkiyle adam 3ayda 30kilo vermiş buyrun

bukadar tutulduysa aktarlar kendileri hazırlayıp daha uyguna satar bu çayı
hatta poşet çayı bile çıkar görürsünüz :27::27:

Bende aldım arkadaşlar. Hepsini bulabildim. Bugün başladım. Daha Önce 5'i 1 arada içenler yadırgamaz tadını. Kekik - biberiye baskın daha çok. Sizler başladınız mı?

Pazar günü Mısır çarşısından aldım ve 1 aylık sete 40 lira verdim.İstanbul'da olanlar mısır çarşısından rahatlıkla bulabilirler.

Pazartesi gününden beri 2 fincanla başladım.Bugün 4'e çıkaracağım.Hiç bir yan etkisi olmadı bende.Hatta spor yaparken inanılmaz bir enerji verdi.Eskiden nefes nefes kalırdım çoğu kez.

2.2 kilo vermişim.Ama dediğim gibi diyet ve egzersizle destekliyorum.

Yüksek tansiyon problemi olanlar kekiği az kullansınlar.

Pazar günü Mısır çarşısından aldım ve 1 aylık sete 40 lira verdim.İstanbul'da olanlar mısır çarşısından rahatlıkla bulabilirler.

Pazartesi gününden beri 2 fincanla başladım.Bugün 4'e çıkaracağım.Hiç bir yan etkisi olmadı bende.Hatta spor yaparken inanılmaz bir enerji verdi.Eskiden nefes nefes kalırdım çoğu kez.

2.2 kilo vermişim.Ama dediğim gibi diyet ve egzersizle destekliyorum.

Yüksek tansiyon problemi olanlar kekiği az kullansınlar.

yani bugün 3.günündü ve 2.2 kilomu verdin,hangi diyeti yapıyorsun ve ne tür bir egzersiz uyguluyorsun acaba

yani bugün 3.günündü ve 2.2 kilomu verdin,hangi diyeti yapıyorsun ve ne tür bir egzersiz uyguluyorsun acaba

Yarım saat egzersiz ve gevşeme hareketleri ardından da eliptik bisiklette 40 dakika hızlı tempoda devam ediyorum.Bu hafta süt, süt ürünleri ve et ağzıma sürmedim.

Sabah:

6-7 zeytin, domates-salatalık, 1 dilim buğday ekmeği

Öğle:

Sebze yemeği (Etsiz ve 1 tatlı kaşığı yağ ile hazırlanmış)

Akşam:

Salata ve Çorba ( Un ilavesiz)

Merhaba arkadaşlar öncelikle aranıza yeni katılmış biri olarak acemiliğimi bağışlayın lütfen :42: bende şimdi internetten araştırdım ve birçok sitede bu çayın satıldığını gördüm hatta açıklama yapılmış cinema ve barut ağacı ile alakalı aktarların yanlış ürün verdiklerine dair. Birde kullanan kişi bu çayın yanında her öğün altın çilek yemiş ve akşam yemeklerini salatayla geçiştirmiş ve günde en az yarım saat yürüyüş yapmış. Bu çayı alıp kullanan ve faydasını gerçekten gören arkadaşlarımız varmı?

ecrin çayın adı ne acaba ne diye aratmak lazım ben bulamadım

evet canım çayın adı 9 life tea, aktarlarda 15 tl ye satılıyor ama int. daha pahalı sanırım

ben açık paketler halindede almıştım ikisinide dönüşümlü olarak kullanıyorum, yan etkisi olmadı bende ama acaip susuzluk yaptı dilim damağım kuruyor desem yeridir :) birde iştahımı kapattı ama kayda değer bir kg kaybı yok henüz tam 8 gün oldu başlayalı ve düzenli olarak içiyorum neden kilo veremedim bilmiyorum, ilk gün yaklaşık 1 kg verdim demiştim ya hala aynı kilom değişmedi belki acelemi ediyorum, biraz sabretmekmi lazım bilmiyorumki

evet canım çayın adı 9 life tea, aktarlarda 15 tl ye satılıyor ama int. daha pahalı sanırım

ben açık paketler halindede almıştım ikisinide dönüşümlü olarak kullanıyorum, yan etkisi olmadı bende ama acaip susuzluk yaptı dilim damağım kuruyor desem yeridir :) birde iştahımı kapattı ama kayda değer bir kg kaybı yok henüz tam 8 gün oldu başlayalı ve düzenli olarak içiyorum neden kilo veremedim bilmiyorum, ilk gün yaklaşık 1 kg verdim demiştim ya hala aynı kilom değişmedi belki acelemi ediyorum, biraz sabretmekmi lazım bilmiyorumki

çok tskler ecrin :) ama kafam karıstı güvenilirmidir acaba neyse biraz daha bekliyim buraya gelmezse intten sipariş ederim artık

Eşim 3 gündür bu karışımı içiyor..Günde iki kere içti ve az az da spor yapıyor.. Ve 1.300 kg verdi.:46:

bugün bende aldım otları ama top kekik vermemiş mormal kekik vermiş bakmamıştım bende alırken internetten otların resmine baktım sinirli otda hiç benzemiyo barut ağacıda resimde tarçın kabuğu gibi benim aldığım resmen ağaç gibi yosun bile tutmuş üstü yeşil yeşil ..sizin otlar nasıl netteki resimlere benziyormu acaba aktara gidip sorsammı aslında aktara güveniyorum devamlı gitiğim yer ama of kafam karıştı ...şu an içiyorum ilk çayımı

90.6 kg dan 89.3 kg oldu..Ama bence bunun çoğu ödem diye düşünüyorum..Üç günde bu kadar yağ gitmez..

Back