• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9çeşit bitkiyle adam 3ayda 30kilo vermiş buyrun

selam millet bende bütün bitkileri aldım ....kabuğu yokmuş yarın gelicekmiş,şimdilik kabuksuz deniycem,,8lira tuttu paket paket ayrı ayrı aldım hepsini,evde yeşil çay ve biberiyem vardı almadım,hadi herkeze bol zayıflamalar:7:

birde arkadaşlar bişey sorucam bilye kekik yerine normal kekik verdiler bende top kekik olucaktı ama diyince bu öğütülmüş ezilmiş hali bu yani dedi,,bunu katsam aynı etki yapar dimii
:31:

Son düzenleme:
1-mate çayı
2-kekik(bilye kekik)
3-çoban çökerten
4-barut ağacı kabuğu
5-yeşil çay
6-sinirli ot
7-biberiye
8-funda yaprağı
9-cinema otu
yapılışıda...
hepsinden birer tutam koyucaksınız ortalama 1 yemek kaşığı kadar olucak hepsinin karışımı
ama barut ağacını 1 tane kabuk tarçın gini kırın
yeşil çayın tutamını diğerlerinden fazla atabilirsiniz cimena 2 yaprak kadar ..
bitkilerin üstüne 1 su bardağı sıcak koyun günde 3 fincan sabah aç karnına ve yemeklerden önce
hadi bakalım deneyin kızlar..netten bitkileri araştırın isterseniz
ben yozgattayım şimdi ne yazık ki burdan bulamadım ank gittiğimde ilk iş almak olucak...tv de izledim..
Bunu bi faydasını gördünüzmü peki
Birde başka bir konuda açmışsınz sarımsak tursusu die??? Sizinde böyle takıntınız varsa zayıflayacaksanız neden sarımsak tursusu yapmıyor sunuz merak ettim gerçekten bu kadar övmenize bakaraktan

Back