- 25 Mart 2011
- 995
- 636
- 133
bende bugün baktım aktara herkes bunu soruyormuş 2tane bitki eksik dedi akşama gelecekmiş hepsinden 50gram alındığında 20...ile25arası tutar dedi siz kaça aldınız ...gitti gidiyorda gördüm birde tvde söyleyen kişi satışa sunmuş hepsini karışmış hali toplam 100gram 18tl .25ile 30fincan çıkar diye yazıyor günde 3defa içilsen 10gün falan gider heralde ...hangisini alsam acaba karar veremedim
bu gün başka bir aktara gittim, bu çayı soran o kadar çokmuşki gidip sipariş vermişler, bu dediğiniz gibi hazır kutuda satılıyor ve hepsi içinde, 100 gr. adıda 9 life tea 15 tl ye aldım sizin gördüğünüzün adı neydi , bundan kaç fincan çıkar, kaç gün gider bilemeyeceğim daha bu paketi hiç açmadım
2 gün önce tek paketler halinde aldıklarımda yaklaşık sizin tutar gibi 20 tl ydi sanırım ( tam hatırlayamadım başka şeylerde almıştım ) ama içinde gymnema sylvestre yani bizim söylediğimiz cinnema ve barut ağacı yoktu, bunun içinde hepsi var
bilmiyorum fayda edermi, zayıflatırmı?? benim iştahımı kesti, yan etkisi falan olmadı ama herkese aynı tepkiyi vermeyebilir
birde tansiyonu olanlar kullanmayacakmış, bunada dikkat etmek lazım