evet tatlımm açıklandı benimkinin usta birlik yerleri
ilk 75 dedi sonra 45 dedi kaç olduğunu bende bilmiyorumsizin kaç
bizimde açıklandı sanırım ama aramadı bugun henüz sevgilimneresi çıktı canım size ne zaman gececek usta birliğine ?
bizim ankara etimesgut çıktı canım 29 kasım yemin töreni ve ardından o gün dağıtım olacak 1 hafta izni var sonra teslim olacak ankaraya
ayy kızlar bişiy sorcam uzun dönemlerin hepsinde aynı değil mi acemilik süresi kafamı karıştırdınız cuma yemin töreni yokmu hepsinin
bizimde açıklandı sanırım ama aramadı bugun henüz sevgilimneresi çıktı canım size ne zaman gececek usta birliğine ?
ayy kızlar bişiy sorcam uzun dönemlerin hepsinde aynı değil mi acemilik süresi kafamı karıştırdınız cuma yemin töreni yokmu hepsinin
hayır canım hepsinin aynı olmuyor acemilik.. bulunduğun birliğe göre değişiyor. Ayrıca komando ,jandarma eğitim süreleri farklı oluyor.
anladım canım benim.. hayırlı olsun bu arada sizede iyi yer cıkmış ankara
farklı oluyo canım bizimde cuma yemin törenimiz var ama daha sonra ustalığa geçicek.
anladım canımcım peki seninkide öğrenmiş mi yerini biliyormusun =))
çok sağol canımm bende sevindim ankaraya :)
hayır canım aramadı paşazade:2::2: :2::2: seninki belli mi ?
benimki dün aradı yarın öğrenicem komutandan dedi ama aramadı benimkide arayamıyormu yoksa sıraya girmek zormu geliyor bilemiyorum artık valla burdaki herkese bakıyorum günde 3-4 kere arıyor uzun konusuyoruz diyorlar ama biz öyle değiliz anlayamadım
aynen ya herkes hergün arıyo diyo bizimkinde tık. en son perşembe aradı hala aramadı. bizimki üşengeçtir kesin sıraya girmek zor geliyodur ondan aramıyodur bi de raporlu eğitimede çıkmıyo.
çok heycanlıyım ya bende acaba neresi cıktı aramadı hala. dün aksam aradığında yarın rahatca konusuruz demişti bütün gün onu bekledim hala belkiyorumm
çok heycanlıyım ya bende acaba neresi cıktı aramadı hala. dün aksam aradığında yarın rahatca konusuruz demişti bütün gün onu bekledim hala belkiyorumm
sende bendensin desenedeliricem yakında o olcekkk
benimkide eğitime çıkmıyor komutan yanına almış yazı işlerine bakıyormuş bi dün atış yapmış.. bir sürü sorularım var soramıyorum unutuyorum off cok sinir bozucu 2 günde arıyor oda 5 dk falan sadece
aramaması kötü olmuşş bu saatten sonrada aramsı zor olur çünkü yatış vakitleri geldi :/
senin ki acemiliği nerede yapıyrdu canım ?
geçen hafta 1-2 dakikada olsa hergün ayırıyodu 1 haftadır böyle. aynen bi sürü sorulcak sorularım var ama zaman kısıtlanınca napıyon ne ediyon demekten onlara sıra gelmiyo. insan 1 dakikada olsa arar meraktadır diye :2::2::2::2:
ay aynen canım ilk hafta öyleydi bizimkide ama bu hafta öyle değil çok üzülüyorum ya sesini duymuyorum diye sınavlara çalışamıyorumm
bende evdekilerle kavga ediyorumustada düzelir inşallah.
ben düzeleceğini düşünüyorum canım hani usta birliği rahat diye duyuyorum çevreden hep, hem tlde sokabilirlerse içeri cok iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?