93/4 asker yarenleri :)

evet tatlımm açıklandı benimkinin usta birlik yerleri

bizimde açıklandı sanırım ama aramadı bugun henüz sevgilim neresi çıktı canım size ne zaman gececek usta birliğine ?

ilk 75 dedi sonra 45 dedi kaç olduğunu bende bilmiyorum sizin kaç

ayy kızlar bişiy sorcam uzun dönemlerin hepsinde aynı değil mi acemilik süresi kafamı karıştırdınız cuma yemin töreni yokmu hepsinin

hayır canım hepsinin aynı olmuyor acemilik.. bulunduğun birliğe göre değişiyor. Ayrıca komando ,jandarma eğitim süreleri farklı oluyor.

farklı oluyo canım bizimde cuma yemin törenimiz var ama daha sonra ustalığa geçicek.

hayır canım aramadı paşazade:2::2: :2::2: seninki belli mi ?

benimki dün aradı yarın öğrenicem komutandan dedi ama aramadı benimkide arayamıyormu yoksa sıraya girmek zormu geliyor bilemiyorum artık valla burdaki herkese bakıyorum günde 3-4 kere arıyor uzun konusuyoruz diyorlar ama biz öyle değiliz anlayamadım

aynen ya herkes hergün arıyo diyo bizimkinde tık. en son perşembe aradı hala aramadı. bizimki üşengeçtir kesin sıraya girmek zor geliyodur ondan aramıyodur bi de raporlu eğitimede çıkmıyo.

aynen ya herkes hergün arıyo diyo bizimkinde tık. en son perşembe aradı hala aramadı. bizimki üşengeçtir kesin sıraya girmek zor geliyodur ondan aramıyodur bi de raporlu eğitimede çıkmıyo.

sende bendensin desene deliricem yakında o olcekkk
benimkide eğitime çıkmıyor komutan yanına almış yazı işlerine bakıyormuş bi dün atış yapmış.. bir sürü sorularım var soramıyorum unutuyorum off cok sinir bozucu 2 günde arıyor oda 5 dk falan sadece

geçen hafta 1-2 dakikada olsa hergün ayırıyodu 1 haftadır böyle. aynen bi sürü sorulcak sorularım var ama zaman kısıtlanınca napıyon ne ediyon demekten onlara sıra gelmiyo. insan 1 dakikada olsa arar meraktadır diye :2::2::2::2:

ay aynen canım ilk hafta öyleydi bizimkide ama bu hafta öyle değil çok üzülüyorum ya sesini duymuyorum diye sınavlara çalışamıyorumm

ben düzeleceğini düşünüyorum canım hani usta birliği rahat diye duyuyorum çevreden hep, hem tlde sokabilirlerse içeri cok iyi olur

bende öyle duydum ama bizimki mesajlaşmaktan telefonla konuşmaktan nefret ediyo benim işim çok zor !!

allah sana göstersin o günleri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…