• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/4 asker yarenleri :)

yoruluyorlardır kolay değil ki tatlım :43:

vlla cnm ya yemn törenlerne kim bilr nasl hazrlyolrdır onları

kızlar tanışmalar başlamış hep bırlkte bıttrcez bugnlerı :)
sende anlt cnm adnı sanını yaşını sende tanyalım :)

gecmıo zaman gecmıo :(

senn gene kısa dönm snrm tlm ya sennki glck bz yarlcaz baksna :(

inci tanesi hehe sesını duymak ınsana ıyı gelıo deglmı :16:

cnmm cok sağoll .. ankarada yeri kotumu ki şanslı deglm dıosn :5:

canım bildiğine göre doğunun eğitimi batıdan daha ağırmış. duyduğuma göre iyimiş ama uzak işte hasretlik :5:

:) evt cnm bn 20 yasndaym sevglim 22 . 2 yldr tecllydi bzmki ondn nrmlde 91/4 gtcektide nasip işte :(

memnun oldum canım bizimkiyle aynı yaştasın :)

memnun oldum canım bizimkiyle aynı yaştasın :)[/QUOTE]

senn yas ne ttlm söyldnde bn kaçrdm mı yksa :)

:) bnde az önce askermn bana gtmden aldğı çikoltyı ucndn ucndan yedim :) bitmsn dye her gün azck yiyorum :9:

Ben cok özledim kizlar icim acıyor instagramdan resim paylasiyorum nasıl bakiyorumm...

:43: hilall bende dun ılk defaa dışrı cıktımm sevglm gttgndn berı gıttgmz yerlerdn hep gectmm o kdr kotu oldum kııı ne zor yaaaa :14::14:

Allah sabır versin hepimize cookk zoorr

senn yas ne ttlm söyldnde bn kaçrdm mı yksa :)

bende senden 1 yaş bücürüğüm :) 19 yaşındayım[/QUOTE]

olsn ttlm 1 yaştn bişeyck olmaz :)

kızlar bn sbh 6.30da uyncam malum iş var yine uykmda geldi çocklarn maratonu başlyo yne yaa poff :( hepnze iyi geceler herks rüyasnda birick askerni görsün inşallah :) yarin hepmzn askerleri arasın inşallah Allahım onları korusun amiiiin :72::72::72:

bende senden 1 yaş bücürüğüm :) 19 yaşındayım

olsn ttlm 1 yaştn bişeyck olmaz :)

kızlar bn sbh 6.30da uyncam malum iş var yine uykmda geldi çocklarn maratonu başlyo yne yaa poff :( hepnze iyi geceler herks rüyasnda birick askerni görsün inşallah :) yarin hepmzn askerleri arasın inşallah Allahım onları korusun amiiiin :72::72::72:[/QUOTE]

iyi geceler canım inşallah hepimiz görürüz.

Kısa dönem ama genede zorlanıorm allah sıze ıkı kat sabır versn :((

Allahh hepımzn cddn yardmcısı olsn daha gıdelı 1 hafta olmadı bu haldeyım haldeyız...:18:

Kısa dönem ama genede zorlanıorm allah sıze ıkı kat sabır versn :((

Allahh hepımzn cddn yardmcısı olsn daha gıdelı 1 hafta olmadı bu haldeyım haldeyız...:18:

sorma canım ya bizimki daha dün teslim oldu arkadaşlarım senle 1 yıl napcaz diyolar...

Aşkım koyu galatasaraylıdır bende fenerbahçeliyim. şimdi olsa dalga geçerdim kavga ederdik :5:

Kizlar bugun saat 00:00da askmn bana mesaj atmasi lazimmmmdiii :5: 15.aymz kutlu olsn diye yazrdi uzunnn uzunn 16.ayimza griyoruz.. ama atamicak coookkk kotuyum ben :5:

Kızlar 1 gün daha geçtii bitttii 1 gün daha sevdiklerimizee yaklaştıkk :72::nazar::21::21::21::21: Şafakk attıı 161 :nazar::21::21: Mehtap 18 :nazar::21::21::32::32::32:

Back