• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/3 asker yolu bekleyenler

İlk panoyu yayınlayacaktım da baktım onda Tubik falan yok bunu buldum da bunda da diğer arkadaşlar yok yahu :53::53:
Kızlar ne geç girmişsiniz aramıza :20::20:

Canım ben askerimi gönderr göndermez geldim :) Ama size göre geç geldim tabi siz ooo kaç gün eksiltmiştiniz bn geldiğimde :32:

Eceeee 3 gün snra 1 aylardasınnn:nazar:

Sende 6 gün snra aysız kalıyosun :52: Ya cidden güzelleşti şafaklar :16:
Ben pek bakmıyorm şafagıma ara ara dikkatimi çekerse bakıyorm hiçte bi tepki olşmuyo ne az kalmş diyorm nede çok :ssz:

Aman ya bi uyumuşum temizlik molasında. 3 saat falan uyumuşum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Emresiz 5hafta sonu kaldi:)6.hafta sonu birlikteyiz insallah.Sylerken ne kdr az geliyo kulaga

Evirip çevirince gerçekten az ama yaa :16::16:

Ewet 1 haziran da gitti simdi de ablasinin dugunune gelio :) dio ki rapor alcam geri kalana da gitmiycem dio :D oldu dedim sen yolda gelip giderken biyerlerin disarda kalmis diorum :D

Ahahaha okul mu bu yahu rapor alacak :9::9:

Yusuf yine izne geliyoor :) güya sürpriz yapcakmış ama ben anladım :D

ayy valla delirdi bu çocuk :52:
senin şafak yine mi uzadı o zaman..
aman olsun be görüşün işte düğün bahane mehtap şahane :34:

Evirip çevirince gerçekten az ama yaa :16::16:

Ahahaha okul mu bu yahu rapor alacak :9::9:

ya raşit de diyodu, son 1 hafta rapor alıp erken çıkanlar varmış onların karakolda..
:44:

Gözün aydın tatlım ama o raporu kendi komutanının onaylaması fln gerekiyo kendi başına göre yapamıyosn bildigim kadarıyla ama yinede denesin istiyosa :1:

Tesekkur ederim canim :) evet oyle oluo denemesin zaten o kdar insanin hakkina gircek sonucta gercek bi ameliyat degil ki..

ayy valla delirdi bu çocuk :52:
senin şafak yine mi uzadı o zaman..
aman olsun be görüşün işte düğün bahane mehtap şahane :34:

ya raşit de diyodu, son 1 hafta rapor alıp erken çıkanlar varmış onların karakolda..
:44:

Yok uzamadi en son uzattigim da bunu da eklemistim :) daha yeni yeni alisiodum sil bastan olcak :( yine de onu gormek iyi gelcek :)

Back
X