• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/3 asker yolu bekleyenler

ins canm nasip olsun hayırlısyla heyecanm oyl buyukki onu 28 gun sonra ilk kez gorup gozlerinin icine bakark hasret giderecem oyle ozledimki hayalıyle dolanıyorm resmen :3:allahım hayırlısı canı sag olsun yeterki cok goruruz daha canmm

evet bi belli olsun da ustalık yeri gidebileceğim bi yer olursa her ay giderim ben görmeye :)))

Çok sinir oldum şuan onlara ciddi anlamda sinir oldum hemde :47:

valla eşimle birbirimizden başkasına ihtiyacımız yok Allah'a şükür, her anımızda beraberdik, keşke bu yemin töreninde de beraber olabilseydik...

evet bi belli olsun da ustalık yeri gidebileceğim bi yer olursa her ay giderim ben görmeye :)))

valla eşimle birbirimizden başkasına ihtiyacımız yok Allah'a şükür, her anımızda beraberdik, keşke bu yemin töreninde de beraber olabilseydik...

insallah canm hayırlı yerlere dussunler yeterki nasip olursa orayada gideriz:72:

İlla öyledir fakat onlar da keşke biraz düşünceli olabilselerdi yani en azından çifte standart olmasaydı yani. Neyse canım her şeyin hayırlısı artık, ne diyelim

Ne yapalım canım, şahsen evde vakit geçirmeye çalışıyorum boş boş. Sen napıyorsunnn :)

Ayy aynen yaa bende öyle evdeyim :) film falan izliyorum biraz temizlik yaptım falan nısanlımla konusuyorum sımdı nobete goturmeye gıttı askerlerı senınkı nasılmıs napıyomusss

Ayy aynen yaa bende öyle evdeyim :) film falan izliyorum biraz temizlik yaptım falan nısanlımla konusuyorum sımdı nobete goturmeye gıttı askerlerı senınkı nasılmıs napıyomusss

Sabah 9 gibi aramıştı benimki de. İyi değil benimki pek yaa moral olarak değil de gribi yeniledi yine. Sesi falan kısık işte telefonla konuştuktan sonra gidicem sıcak bir şeyler içicem falan diyordu boş ya bugünleri. Benim de aklım onda o yüzden geçemedi bir gribi ki gözü de kötüydü tozdan topraktan dolayı ona verdikleri ilaç da işe yaramamış daha :43:

Sabah 9 gibi aramıştı benimki de. İyi değil benimki pek yaa moral olarak değil de gribi yeniledi yine. Sesi falan kısık işte telefonla konuştuktan sonra gidicem sıcak bir şeyler içicem falan diyordu boş ya bugünleri. Benim de aklım onda o yüzden geçemedi bir gribi ki gözü de kötüydü tozdan topraktan dolayı ona verdikleri ilaç da işe yaramamış daha :43:

canım evet o kotu oluyor benımkıde hastalanmıstı revıre gıdıyolarda ılaclar gec gelıyo ıgne yapıyolar bısey yapıyolrda hemen etkı etmıyo bı ton sey yanı.. gecmıs olsun cok revıre cıksın her gun en azından grıp ılacı bısey alır gıder her gun ıcer ılac vermıyolar ya ıcerıye kendı kendınede bısey yapamaz o yuzden.. sıcak seyler evet ıyı gelır tabıkıde ılacsız ılerledıyse zor gecırır yarın falan rıca etsın cıksın bısey olmaz acemııkte bızımkı kac kere ccıktı hastaneye bıle cıktı diş o bu şu bi ton ( tabi yarısı yalandı kaçmak için o gün eğitimlerden ) izin verirler yani şey yapmasın ..

canım evet o kotu oluyor benımkıde hastalanmıstı revıre gıdıyolarda ılaclar gec gelıyo ıgne yapıyolar bısey yapıyolrda hemen etkı etmıyo bı ton sey yanı.. gecmıs olsun cok revıre cıksın her gun en azından grıp ılacı bısey alır gıder her gun ıcer ılac vermıyolar ya ıcerıye kendı kendınede bısey yapamaz o yuzden.. sıcak seyler evet ıyı gelır tabıkıde ılacsız ılerledıyse zor gecırır yarın falan rıca etsın cıksın bısey olmaz acemııkte bızımkı kac kere ccıktı hastaneye bıle cıktı diş o bu şu bi ton ( tabi yarısı yalandı kaçmak için o gün eğitimlerden ) izin verirler yani şey yapmasın ..

Bir kere çıkarmışlar sanırım hastaneye geçen yanına gittiğimde anlatıyordu bir oraya bir buraya her tarafta bekletmişler bir de kaç saat. sabahtı çıktığımızda gece 11.30da geldik ne gitcem falan diyor işte. Beyefendimiz sabırsız bir de canım bir de askerlik psikolojisi eklenince üstüne iyice nazlı bir şey oldu canını yediğim :29:

Yok valla bizimkiler belli değil daha. Bende başta ondan gitmek istemiyordum zaten, hani yeni alışmış çocuk dengesi bozulacak görünce diye ama moralini düzgün görünce kendi gözümle benim de içim rahatladı tabi. Haklısın canım bir de o boyutu var tabi, yakın yer der der kendimizi ona şartlarsak bir de olmazsa baya bir hayal kırıklığı olur ikimiz içinde ki o belli de etmez öyle şeylerini üzüntüsünü de sıkıntısını da sinirini de içinde yaşayan biri ki ufaktan zaten komutanlarından falan yakınmaya başladı yemin töreni yaklaşıyor diye cins cins davranmaya başladılar işte herkesin burnundan getiriyorlar demeye. Sinirlidir bir de benimki ondan da çekinmiyor değilim yani Gitmeden konuştuk bu konuyu hani bak orada bir gün bile fazla durmanı gerektirecek şeyler yapma, her şey ikimiz için falan gibilerinden yapıcı sakinleştirici konuştum ama şu yemin töreninden sonra gelsin bir daha konuşucam. Tam ilişkimizi yoluna yeni yeni koyuyorken gitmek onu geren budur belki de tam bilemiyorum. Ki şöyle de bir durum var üç tane yakın arkadaşım - kardeşim- diye tabir edebileceğim insanlar vardı benim. Biri askere gitti mayıs ayında, diğer, haziran ayında evlendi başka bir ilçeye gitti, sona kalan arkadaşım da bu ay üniversite için başka bir şehre gidecek. Yalnız kalıyorum diye de sıkıntı yapıyordur o biliyorum, ona bari canını sıkmasın diye gel derse giderim diye düşünüp onu da kendimi de rahatlatmaya çalışıyorum işte aklımca. Gerçekten ben de çok yetersiz kalıyorum bazı konularda nasıl davranacağıma karar veremediğim için :18:

yemin töreni hazırlığı var şimdi herkesin kafası dolu o yüzden komutanlar biraz gergindir cnm.
gelince yine konuş bencede..
git tabi imkanın varsa ama sık gitme bence orayada alışmaya çalışsın.
tam 1 ay sonra herşey yoluna girecek cnm göreceksin hem alışmayada başlıcaksınız o zmn.. hatırlatıcam sana bunu :34:

sıkılıyorum kızlarrrrrrrrrrr
haftaiçi iş güç derken geçiyor da,
haftasonları berbat ya!

İş icat etmek lazım kendimize canım yaa boş zamanlar için. Bir şey yapmayınca hakikaten geçmiyor yani. Ben film falan krizine girmeyi planlıyorum ve de okuyamadığım tüm kitaplara bir giriş yapmaya. 10 gün boşluğum var şimdi okula kadar geçmiyor yoksa saatler yani saat daha 4 mesela :37:

haftasonları berbat ya!

valla askerler duymasın öldürürler bizi :9: onların en sevdiği şey hafta sonu boşlar en azından biraz rahatlayıp dınlenıyorlar falan
alıscaksın bebegımm fılm ızle bısey yap en azından bı anda bı bakıyon 2 2.5 saat btıyo bende oyle oyle kendımı avutuyorum baska bıseyle gecmıyo valla en azından bı 2 3 saat kafadan gıdıyo yap kahvenı soylee gec pc basına ac ıstedıgın bısey bul ızle :) kafan dagılır hem bıraz fılme dalınca unutuyosun bırazcık bıseylerden uzaklasıyorsun dusunmekten ne olcak ne bıtcek dıye beynı dınlenıyo ınsanın :)

ben de GİDEMİYORUM.
çok uzak, işten izin alamam ve eşim de evci falan çıkmayacak
anneleri falan da gitmeyecek.
garibim öyle yalnız kalacak..

çarşıya çıkarım ben de diyor.

anneleri neden gitmiyor? yol mu uzak?
sen izin alamıyorsan bence anneleri gitsin canım orda yalnız kalması onun için büyük burukluk olacak herkesin ailesi orda olmuş olcak çünkü. tabi gelemeyenlerde olur ama gelenler daha fazladır. ama gidemezsenizde yapacak bişi yok dediği gbi çarşıya çıkar netten kameralı görüşürsünüz sizde snrada ztn dağıtıma gelecek..

ailesi pek ilgisizdir canım.
sadece çıkarları olunca ararlar.
ben de görüşmüyorum kayınvalidemlerle.
eşimin kardeşinin yemin törenine annesi uzak olmasına rağmen gitmişti.
ama eşim üvey evlat gibi onlar için, gitmezler :50:

öyle yapıcaz, gelecek cuma en azından internetten görürüm yüzünü.
sizin için de heyecanlıyım, gidin görün sevgililerinizi :34:

a aaa nasıl şey o öyle ya :20: insan çocuk ayrımı yapar mı hiç :47:
nasıl insanlar var böyle allahım :53:

yemin töreni hazırlığı var şimdi herkesin kafası dolu o yüzden komutanlar biraz gergindir cnm.
gelince yine konuş bencede..
git tabi imkanın varsa ama sık gitme bence orayada alışmaya çalışsın.
tam 1 ay sonra herşey yoluna girecek cnm göreceksin hem alışmayada başlıcaksınız o zmn.. hatırlatıcam sana bunu :34:

İnşallah canım ya şafaktan ziyade şu bir ay çabucak geçsin istiyorum artık yeri de belli olsun da iyi veya kötü netleşsin artık her şey diye. Tecrübe ediniriz herhalde dediğin gibi alışırız inşallah yaa :18:

Bir kere çıkarmışlar sanırım hastaneye geçen yanına gittiğimde anlatıyordu bir oraya bir buraya her tarafta bekletmişler bir de kaç saat. sabahtı çıktığımızda gece 11.30da geldik ne gitcem falan diyor işte. Beyefendimiz sabırsız bir de canım bir de askerlik psikolojisi eklenince üstüne iyice nazlı bir şey oldu canını yediğim :29:

haaha evet ıyıce cocuk gıbı oluyorlar bazen bı de hasta olunca tammmmmmmm :):)
benımkıde oyle hı onu bılemem o zaman benımkını salmıslar gıt hastaneye dıye gıtmıs sabah cıkmıs kendı kendıne yapmıs ama asker yokmus oyle bı hafta 3 kere cıktı ıntte falan konustuk ettık dedım anlıcaklar artık cıkmadı sonra dusun carsısıda vardı 75 gun acemılık oldugundan 6 gun egıtımı var 3 gunu dısarda bı de ben gelıyodm cmt cıkıyodu pazarda ben askerıyeye gıdıyodum kalıp acemılıkte bız baya bı rahata baglamıstık sımdı ondan zorlanıyoruz baya :9: sımdı nazlanmaya basladı ıste benımkıde cok zor cok zor dıye acemılıkte kı rahatlıga alıstı tabı

geçmiş olsun canım..bencede revire gitsin geçen gün benimkide öyleydi gitti ilaç vermişler saatlerinde gidiyor içiyor ilaçlarını snra iğne yaptırmış ertesi gün bişi yoktu iyi yapmıştı o iğne onu :nazar: seninkide gitsin bence mutlaka.ihmal etmesin orda sağlığını..
gözününde öyle olması kötü olmuş ya :50: onun için çıktı mı revire?göz de çok önemli gitsin damla falan damlatırlar. yetersiz gelirse revir dışarı merkezdeki hastaneyede götürüyorlar askerleri..
haftasonları berbat ya!

sıkılmaaaaaaa oyalamaya çalış kendini film izle oyun oyna kitap oku vs. bak şu anda da kanal d de çok güzel hareketler bunlar var aç izle :34:
ben napayım ya çalışmıyorumda paso evdeyim gündüz gece :36:

haaha evet ıyıce cocuk gıbı oluyorlar bazen bı de hasta olunca tammmmmmmm :):)
benımkıde oyle hı onu bılemem o zaman benımkını salmıslar gıt hastaneye dıye gıtmıs sabah cıkmıs kendı kendıne yapmıs ama asker yokmus oyle bı hafta 3 kere cıktı ıntte falan konustuk ettık dedım anlıcaklar artık cıkmadı sonra dusun carsısıda vardı 75 gun acemılık oldugundan 6 gun egıtımı var 3 gunu dısarda bı de ben gelıyodm cmt cıkıyodu pazarda ben askerıyeye gıdıyodum kalıp acemılıkte bız baya bı rahata baglamıstık sımdı ondan zorlanıyoruz baya :9: sımdı nazlanmaya basladı ıste benımkıde cok zor cok zor dıye acemılıkte kı rahatlıga alıstı tabı

O da kötü tabi bir taraf rahat olup diğeri daha sıkı olunca çocukların da dengesi şaşıyor ne yapsınlar. En iyisi aynı denklikte yerlere düşmek sanırım :17:

geçmiş olsun canım..bencede revire gitsin geçen gün benimkide öyleydi gitti ilaç vermişler saatlerinde gidiyor içiyor ilaçlarını snra iğne yaptırmış ertesi gün bişi yoktu iyi yapmıştı o iğne onu :nazar: seninkide gitsin bence mutlaka.ihmal etmesin orda sağlığını..
gözününde öyle olması kötü olmuş ya :50: onun için çıktı mı revire?göz de çok önemli gitsin damla falan damlatırlar. yetersiz gelirse revir dışarı merkezdeki hastaneyede götürüyorlar askerleri..

sıkılmaaaaaaa oyalamaya çalış kendini film izle oyun oyna kitap oku vs. bak şu anda da kanal d de çok güzel hareketler bunlar var aç izle :34:
ben napayım ya çalışmıyorumda paso evdeyim gündüz gece :36:

Gözü için gitmişti canım bir merhem vermişler, sürdü 3-4 gün işe yaramadığı gibi bir de ağrı yapıyor diye bırakmıştı en son kullanmayı, ben etkisini geç gösterir belki sür sen falan dedim ama bilmiyorum ne yaptı. Sabah da sesi kısık gelince unuttum gözünü sormayı gribiyle ilgili konuştuk işte. :2:

Back
X