• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/3 asker yolu bekleyenler

Kızlarr eşim aradı zaten günde 3 kere falan arıyor. ankesörlü tel den o çaldırıyor ben arıyorum.
komutanları çok iyiymiş.
bayramda dağıtıma gelecekmiş :)
10. bölükteymiş benim koca, vee ordan batıya göndericez sizi demiş komutanları.

ohh cok sevındımmm :) ıns ustasıda cok ıyı ınsanlarla guzel bır sekılde gecerrrr :72:

5. gün bugün.
her gün 3 defa falan konuşuyoruz
özledim ama mutluyum ben

sadece uyuyamıyor ve yemek yiyemiyorum :(

henuz cok yenı canım böyle olman normal ama alışıcaksn
bak bize bizlerde nekdr kötuyduk ilk gittikleri gunler ama sonra zamanla alışılıyo
ama özlemeye alışılmıyomuş:ssz:
askerin iyi olsn rahat olsn die bol bol dua et cok faydasını göruceksn..
Allah kavustursn cnm

eşim bütün gün arayamadı, az önce tam 4 defa aramış ve ben duymadım :(
off ya kendimi çok sorumsuz hissettim.
adam sıraya girip telefon için belki boş zamanını harcıyor orada, ben telefonu açmadım bile.

eşim bütün gün arayamadı, az önce tam 4 defa aramış ve ben duymadım :(
off ya kendimi çok sorumsuz hissettim.
adam sıraya girip telefon için belki boş zamanını harcıyor orada, ben telefonu açmadım bile.

canım telini ayırmasana hiç yanından ne zaman aricakları hiç belli olmuyor çünkü duymayıncada üzülüyor insan :26:

canım telini ayırmasana hiç yanından ne zaman aricakları hiç belli olmuyor çünkü duymayıncada üzülüyor insan :26:

Gece bi daha aradı, özür dilerim duymadım çok üzüldüm dedim. kuzucum ben seni bi daha bi daha ararım sakın üzülme dedi :)
ben anlayışlı olacağıma adam anlayışlı. askerlik psikolojisini ben yaşıyorum sanki :))

Gece bi daha aradı, özür dilerim duymadım çok üzüldüm dedim. kuzucum ben seni bi daha bi daha ararım sakın üzülme dedi :)
ben anlayışlı olacağıma adam anlayışlı. askerlik psikolojisini ben yaşıyorum sanki :))

Senin biraz öyle olmuş canım:1: Ayırma telefonunu yanından nezaman aricakları hiç belli olmaz, hayırlısıyla usta birlikleride belli olsun seninde için rahatlar iyice canım:72:

kıyamaaaam :1: benimkide ilk günlerde öyleydi sonra coştu :27:
inşallah hep öyle anlayışlı olursunuz brbrnze canım :16:
bu arada konuşablmene sevindim.telini hiç ayırma yanından :20:

sen günlerini nasıl geçiriyorsun?
sevgilin tam zamanında mı gitti yoksa erteletmiş miydi?
benimki 28 yaşında ancak gitti de :1:

Aynen benimki de erteletti, 23 yaşında gitti işte, 3 sene kaybı var yani. Gündüzleri öğlene kadar dil kursum var, çıkıp evde olayım bir kendime geleyim derken akşamı kolay ediyorum da henüz geceye bir çare bulamadım. Arayamadığı günlerde de hiç bitmiyor gün. Benim daha yeni olduğundan mıdır nedir sıkıntılı yani. Uyku, yeme, içme problemleri de mevcut oldukça.

Sende durumlar nasıl ?

Back
X