seninkinede sor bence canım şunu bunu vereyim mi yanına diye onun cevabına göre ver bence..
anlıyorum..burada büyük iş sana düşüyor idare etmeye bak cnm üstene gitme biraz kafasını dağıtmaya çalış askerlik muhabbetlerinden bile çok sıkıldı o, sen farklı şeylerden bahset..askerlik muhabbetleri onu dahada geriyor çünkü.
olsun tatlım evlenince yaparsın rahat rahat üzülme daha ne günler bekliyor bizi
amin canımm amiiiinnn..
ben ilk 10 gün ne yaptığımı bilmiyorum ruh gibiydim ne yediğimi ne uyuduğumu ne konuştuğumu bilmiyordum, çok şaşkın ve üzgündüm..deli gibi merak ediyordum onu nasıl bir yerde nasıl insanlarla beraber.. bol bol dua etmekten başka bir şey gelmiyordu elimden. birde gittiği gibi telde de konuşamadık kız iletişim problemimiz oldu 3. günde konuştuk o güne kdr deli oldum.
oda bana ulaşamadığı için çıldırmış çok üzülmüş ikimizde ağlamaklıydık ilk konuşmamızda duygusal sahneler yaşadık

amaaa 1 aya kadar toparlanıyor ve sabretmeye başlıyorsun zamanla alışıyorsun..başka çare yok :26:
benim böyle olmuştu canım...
daha öncede dediğim gibi etrafımda sevgilisi askere gittiğinde benim kadar üzülenini görmemiştim en çok ben mi seviyorum diye düşünüyordum

bana alışırsın dediklerinde kızıyordum çok gaddarsınız diye

ama gerçekten insan alışıyor Rabbim hayırlı yazılar yazsın yeterki dönüşü olmayan bir yere gitmiyorlar çok şükür.
sağlıklı şekilde dönmeyi kısmet etsin Allahım, hepsini korusun..
en azından dönecekleri zamanı biliyoruz bi nebze insan rahatlıyor böyle düşündükçe..
akşamda konuştuk.daha dün gibi gitti sanki o günse bitmez gibi geliyordu bugünler.forumlarda görüyordum şafak 200 küsür, 100 küsür, plaka sayanlar...o günlere gelemicekmişiz gibi geliyordu

ama ne mutlu 100 lerede düştük

geleceğe bakınca çok var gibi görünüyor ama geçmişe bakıncada ne çabuk geçti diyoruz..herşey için böyledir bu..
aslında zaman çok hızlı geçiyor beklemez biraz sıkıntılı o kadar.
Allah kimlere ne sabırlar veriyor insanlar annelerini,babalarını,evlatlarını kaybediyor mecbur hayata kaldığı yerden devam ediyorlar..
bu günlerde geçecek hepimiz çok mutlu oluruz inşallah..
1GÜNGELECEK1GÜNKALACAK!
GELECEK1GÜNGELECEK!