- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #28.481
183 yolun yarısı edermiş çok şükür ilk yarıyı sağ salim hasarsız bitirdik ikinci yarı daha kolay geçer inşallah
Gunaydinlar bugün günlerden yine temizlik günü benim için
Annemlerin evi on aydır kapalıydı ve içeride bi de tadilat yapıldı her yer inşaat pisliği
Daha çok işim var burada..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Geçmş olsun
Sabahın köründe olması bide insanı gıcık ediyo.Hani olcaksa gün içinde olsunda uykudan etmesin bari
O özel günlerde tatil talebine bnde destek oluyorm cünkü fena kıvrandırıyo
Agladm sabah bisi olsada ise gtmesem erken ciksam diye.işe geldm elektrikler yokk.gelir diye bekledk ama netten baktik bgn caddebostanda 09:00 ve 16:00arasi elektrik olmycakmis.keske baska bisi isteseymisim:))
Agladm sabah bisi olsada ise gtmesem erken ciksam diye.işe geldm elektrikler yokk.gelir diye bekledk ama netten baktik bgn caddebostanda 09:00 ve 16:00arasi elektrik olmycakmis.keske baska bisi isteseymisim:))
Ahahaha Kübb yaa çok güldüm buna, hadi yine iyisin
Demekki dilek kapın açıkmş
İyi denk gelmş
Bzm burda jeneratör var ya hiç tatil imkanımız yok o yönden
Nette 16:00a kdr diyodu ama 12de geldi.ck snr oldm hic calisma modum kalmadi.nasl bi yalan uydursak telefonlar calismiyomu desek napsak diye dusunuyoruz:))
kopart çağla ipimi salın beni :) ahh inşallah sizin teskerelerden sonra rahata ericemİpini kopartıcam ben bu gece senin, merak etme 100 lerin nasıl geçtiğini anlamayacaksın
İnsaat temizligi fena oluyo kolay gelsn Hande
Günaydınlar Handecim, öncelikle kolay gelsin. Sonracığıma kendine de dikkat et , dinlene dinlene yap
kopart çağla ipimi salın beni :) ahh inşallah sizin teskerelerden sonra rahata ericem
Bedaş ı arayın kesin buranın elektriğini sorun var diyin
Haftanın bitmesine daha çok var.Annemde prş gidiyo pazara kdr yokk bu demek oluyo ki temizlik ev işleri yemek bana kaldı:)
Nese ya ay sonuna yaklaştık Küb
Bence annen olmayıp iş yaptıgında zaman daha hızlı gecer hemde yorulunca daha güzel uyursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?