• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/3 asker yolu bekleyenler

Bizim askeriyenin bombasından sizin haberiniz yok tabi.
Zahmet etmişler son 2 hafta kala açıklayacaklarmış çıkış tarihini :41::41:

Ya bu çıkış tarihleri nasıl oluyor simdi ben sordum benim sevdicege aciklanmadi ama belli 14 agustos diyor nasıl anlamadım yani hic bir iki gun eksik cikmaz mi yahu aklim karisti benim nasil hesaplanıyor bu cikislar:44:

Son düzenleme:
Ya bu çıkış tarihleri nasıl oluyor simdi ben sordum benim sevdicege aciklanmadi ama belli 14 agustos diyor nasıl anlamadım yani hic bir iki gun eksik cikmaz mi yahu aklim karisti benim nasil hesaplanıyor bu cikislar

Sülüs tarihinden kullanılmayan izin varsa bi de yol verilecekse o düşülüyor canım. Bizim mesela 6 gün izini düşünce işte böyle oldu şafak

Sülüs tarihinden kullanılmayan izin varsa bi de yol verilecekse o düşülüyor canım. Bizim mesela 6 gün izini düşünce işte böyle oldu şafak

Biz ceza aldık o 6 gun kullanmadigimiz halde gitti elimizden ne yazık ki:ssz: yani bizim sulus 14 agustos ama 16 agustosta gitmisti simdi yol verirlerse iki gun mesela 12 ağustos cikis olma sansi var mi ki:44:

Biz ceza aldık o 6 gun kullanmadigimiz halde gitti elimizden ne yazık ki:ssz: yani bizim sulus 14 agustos ama 16 agustosta gitmisti simdi yol verirlerse iki gun mesela 12 ağustos cikis olma sansi var mi ki:44:

Bu sene içerisinde izin kullandınız diye hatırlıyorum canım ben ondan vermezler yol izni :27::27:

Bizim askeriyenin bombasından sizin haberiniz yok tabi.
Zahmet etmişler son 2 hafta kala açıklayacaklarmış çıkış tarihini :41::41:

Ee masallah.Ndn bu kdr yavas ya ndn byle eziyet ediyolar anlamiyorm.
En hizli Handelerin birlik ckti.
Bzde ne zmn aciklancak hc blmiyorz.Ne zmn aciklancagida yk ortada tahmin yurutuyoruz.

Bzde ne zmn aciklancak hc blmiyorz.Ne zmn aciklancagida yk ortada tahmin yurutuyoruz.

Bence bir ay öncesi en ideali ya.
Sonuçta herkes otobüsle mi dönecek yani uçak bileti falan ancak ayarlanır ne biçim iş anlamadım :19::19:

Bence bir ay öncesi en ideali ya.
Sonuçta herkes otobüsle mi dönecek yani uçak bileti falan ancak ayarlanır ne biçim iş anlamadım :19::19:

Kızlar göndermek istemiyolar bnce hani bi neden cıksada uzatsak askerliklerini mi diyolar bilmiyorm :19:

Koraylar alt devrelerin koğuşuna su basmış yangın hortumlarıyla snrada buraları temizleyin demşler :1:
Bna diyoki sen olsan burda yüzerdin okdr cok su oldu diyo :1: Koraylarada aynısını yapıyolardı ondan bnde iyi yapmşsnz dedm askerde bu işler böle :4:

Back
X