• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 kg'dan 65 kg'ya serüvenim sürüyor :)

newcheryl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2014
3
5
3
35
26 yaşındayım ve hayatım boyunca hep şişmandım. Gazetelerde gördüğüm internette aracılığıyla bulduğum birçok diyet programı uyguladım ancak kilo vermek yerine sağlığımdan oldum. Bundan 7 ay önce Dyt.Nazlı Hanım'la tanıştım ve o gün hayatımın değiştiği gündü. Bu zamana kadar başaramadığım şekilde istikrarlı olmamı, motivasyonumu hiç kaybetmemi sağladı ve uyguladığı müthiş diyet programıyla 27 kg zayıfladım. Başlarda kendi kendime uyguladığım diyetler yüzünden insülin direncim arttığı için kilo vermem kolay olmadı. Ancak Nazlı Hanım'ın anlayışlı yaklaşımı ve desteğiyle 7 ay gibi bir süreçte hem sağlığıma tekrar kavuştum hem de aynalarla barıştım. Artık alışveriş yapmaktan çekinmiyorum. Sosyal yaşantım renklendi. Ancak henüz serüvenim bitmiş değil. Hedefimiz 58.

Teşekkürler Dyt.Nazlı KOŞAR

Tebrik ederim hem sizi hem doktorunuzu aynı istikrarınızla geride almazsınız. Benimde en büyük sorunum istikrarımın olmayışı sonlar hep hüsran hep hüsran:KK43:

öncelikle tebrik ederim :KK68:
acaba Dyt.Nazlı KOŞAR hangi ilde ve yeri nerde bi sakıncası yoksa bilgi verir misin?

canım diyetin biraz bahsedermisin...yediklerinden içtiklerinden,yasaklardan yada mümkünse diyet listeni yazarmısın.Buarada tebrik ederim çok güzel vermişsiniz.darısı başıma

26 yaşındayım ve hayatım boyunca hep şişmandım. Gazetelerde gördüğüm internette aracılığıyla bulduğum birçok diyet programı uyguladım ancak kilo vermek yerine sağlığımdan oldum. Bundan 7 ay önce Dyt.Nazlı Hanım'la tanıştım ve o gün hayatımın değiştiği gündü. Bu zamana kadar başaramadığım şekilde istikrarlı olmamı, motivasyonumu hiç kaybetmemi sağladı ve uyguladığı müthiş diyet programıyla 27 kg zayıfladım. Başlarda kendi kendime uyguladığım diyetler yüzünden insülin direncim arttığı için kilo vermem kolay olmadı. Ancak Nazlı Hanım'ın anlayışlı yaklaşımı ve desteğiyle 7 ay gibi bir süreçte hem sağlığıma tekrar kavuştum hem de aynalarla barıştım. Artık alışveriş yapmaktan çekinmiyorum. Sosyal yaşantım renklendi. Ancak henüz serüvenim bitmiş değil. Hedefimiz 58.

Teşekkürler Dyt.Nazlı KOŞAR
nasıl bir proğram uyguladı size.

Programlar tamamen kişiye özel oluşturuluyor. Benim yemediğim bir sürü şey vardı. mesela süt içmezdim, sebze ise çok nadir yerdim. Nazlı Hanım bu süreçte çok iyi bir destekçi olduğu için bu kadar devam edebildim açıkçası. hepimizin bildiği şeylerin yanı sıra- günde 2 L su içme, kibrit kutusu kadar peynir, ara öğünleri aksatmama, düzenli spor vs - hem beni zorlamadı hem de desteğiyle sadece zayıflamama değil seçiciliğimi de kırmayı başardı. Artık hem istediğim kilodayım- hayatımda hiç olmadığım kadar formdayım- hem de sebze yiyip süt içiyorum. :)

Back
X