92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

ooo bu evre de bıtmıs gozunuz aydın. sız sımdı bı yanınız huzunlu bı yanınız mutludur :16: uzun donem acemılık yapanlar sanlı bence dagıtıma sonra gelcekler. onlar ıcın bı fırsat daha olcak :27: bızım de oleydı 75 gun acemılık yaptı benım manıta :27: allahtan 61 gunumuz kaldı şafak görün kızlar :52: azcık hava yapam kafayı yedik bekleye bekleye :27:

Sizin gitmenizi dört gözle bekliyoruz sıra bize geliyor sonra :1::1:91/4:72:

Canım seni çok iyi anlıyorum.Ben ilk doğuya düştüğünü duyduğumda resmen isyan etmiştim.Allahın unuttuğu yere düştü diye bağıra bağıra ağlamıştım çok zor kabullendim.Ama sonra yerine teslim oldu ve batıya düşse bu kadar rahat edemiyceğini anladık.Evet yine korku var izine gelmesini bile istemiyorum konvoy yüzünden ama içimi ferah tutmaya çalışıyorum sırf askerime destek olmak için.Emin ol şu an senden çok onun desteğe ihtiyacı var.Olurda doğuya düşerse oda çok etkilenicek belkide bir çok kez ağlamasına şahit olucaksın işte o an senin yapman gereken ondan daha güçlü olup destek vermek.Yoksa kendinide karşındakinide ilişkinide yıpratırsın.İyi düşün iyi olsun.Şimdiden bu kadar üzme kendini.

çok teşekkür ederim haklısın ona bunları belli etmiyorum zaten hep ben teselli ediyorum olumlu düşünmesine yardımcı oluyorum onun yanında her zaman dim dik duruyorum zaten üzülmesin diye kıyamam ona

bi korku benimkisi kaybetme korkusu biz çok kötü dönemlerden geçtik ve gideceği zaman döndük birbirimize onu geç buldum erken kaybetmek istemiyorum

simgecim ben 5 aylıkken yolladım :ssz: aynı hareketleri benim ki de yapıyor ara ara ki gaziemirde olduğu halde, yok doğu çıkacak yok eminim rüyamda gördüm. sıtkım sıyrıldı yahu adamı teselli etmekten, iyi düşün, güzel düşün, temiz düşün ki sonu da aynı olsun demekten aha dilimde tüy kalmadı :1: :33:
sabır artık sabır başka birşey değil..
Gülşen ben burdayımmm :3::3::3:

simgecim ben 5 aylıkken yolladım :ssz: aynı hareketleri benim ki de yapıyor ara ara ki gaziemirde olduğu halde, yok doğu çıkacak yok eminim rüyamda gördüm. sıtkım sıyrıldı yahu adamı teselli etmekten, iyi düşün, güzel düşün, temiz düşün ki sonu da aynı olsun demekten aha dilimde tüy kalmadı :1: :33:
sabır artık sabır başka birşey değil..
Gülşen ben burdayımmm :3::3::3:

Hoşgeldin Tatlım :3:

canım benim askerim erzincanda usta birliği daha belli değil ama %97 doğuymuş :( :/

91 3 yareniyim.benim nişanlımda acemiliğini erzincanda yaptı.kesin şırnak dedi ordayken ve şırnak çıktı.çok zor evet ama hep hayırlısı dedim.2,5 ay kaldı :nazar: ama gerçekten beklemek çok zor inşallah hayırlı yer çıkar...senin topçu jandarma mı askerin..

91 3 yareniyim.benim nişanlımda acemiliğini erzincanda yaptı.kesin şırnak dedi ordayken ve şırnak çıktı.çok zor evet ama hep hayırlısı dedim.2,5 ay kaldı :nazar: ama gerçekten beklemek çok zor inşallah hayırlı yer çıkar...senin topçu jandarma mı askerin..

hayır havan eri ama keskin nişancı diye gidecek büyük ihtimalle

Batarken ufuktan bir akşam güneşi
Bırakıp gitmiştin beni sen sevgilim
Yıllar yılı oldu hala dönmedin geri
Ne olur ne olur ne olur dön bana
Bak batıyor yine akşam güneşi
Aşkımı dillerde gözümü yollarda
Kimsesiz bırakan şu gurbet ellerde
Sanki kara bulut seni saklıyor benden
Ne olur ne olur ne olur dön bana
Yine gölgelendi akşam güneşi................:ssz:
çok özledimmmm...

Herkeze merhaba benimde nişanlım askere gitti dağıtıma geldi bir kaç gün önce dünde döndü. Allah hepinizi hepimizi sevdiklerine hayırlısınla kavuşmayı nasip etsin.Benimki jandarma er Konya'ya düştü ustalığı arkadaşlar hepimize Allah sabırlar ve hayırlı haberler nasip etsin.

Son düzenleme:
Back