• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Aynen öyle tam o zamanlarda belli oluyor o devre çok heyecanlı ve stresli ne olacak nereye gidecek kısmı oof en çok o zaman daral geldi bana

yaa nisanlımın abisi ankara cıkmıstı ustası, arkadaslarının hep doguya cıkmıs depresyondaydı resmen cok üzülüyodu atamadı üstünden bi süre üzüntüsünü

yaa nisanlımın abisi ankara cıkmıstı ustası, arkadaslarının hep doguya cıkmıs depresyondaydı resmen cok üzülüyodu atamadı üstünden bi süre üzüntüsünü

Nerede yaptı abisi ustasının ankarada mı?
Canım üzülme ama kardeşlerinin birini genelde batı diğerini doguya gönderiyorlar.
Benimki tek erkek oda doğuya gitti ya bu işler kısmet dogudaki komutanlar daha iyi işte ama can tehlikesi var hayırlısıyla hepsi sağ salim yapsın gelsin

Benimki gitmeden taa bir yil oncedem ben kesin kibrista yapicam diyip duruodu beni gicik etmeye caliisiodu kibrista yapicamya sole yaparim sunu getiririm die belli olunca aradi neresiymis dedim ben ne diodum sana dedi yaa kibrismi dedim evet dedi :)

Benimki gitmeden taa bir yil oncedem ben kesin kibrista yapicam diyip duruodu beni gicik etmeye caliisiodu kibrista yapicamya sole yaparim sunu getiririm die belli olunca aradi neresiymis dedim ben ne diodum sana dedi yaa kibrismi dedim evet dedi :)

İçine dogmuş demek canım:31:
Bende bir rüya görmüştüm dğru çıktı

Son düzenleme:
Nerede yaptı abisi ustasının ankarada mı?
Canım üzülme ama kardeşlerinin birini genelde batı diğerini doguya gönderiyorlar.
Benimki tek erkek oda doğuya gitti ya bu işler kısmet dogudaki komutanlar daha iyi işte ama can tehlikesi var hayırlısıyla hepsi sağ salim yapsın gelsin

abisinin acemsi hataydaydı ustası ankaraya cıktı cnm ya dogu olsunda rahat olsun yeri.. sınır bölgesi olmasından korkuyorum bitek

Türkü bilmiyorum emin değilim sordum ama yok ortalıkta:50:

anüüü, bilmiyorum valla soktu aklıma akşam serdar, annem de olumlu gibi konuştu :1: şu an öyle görünüpduru da gazi bilmiyo henüz ne işler peşinde olduğumu :1: o anca hastaneye git, antalyaya gidemezsin kavgası yapsın, dünyayı ben kurtaracağım kafamdaki planlarlan :1::1:

anüüü, bilmiyorum valla soktu aklıma akşam serdar, annem de olumlu gibi konuştu :1: şu an öyle görünüpduru da gazi bilmiyo henüz ne işler peşinde olduğumu :1: o anca hastaneye git, antalyaya gidemezsin kavgası yapsın, dünyayı ben kurtaracağım kafamdaki planlarlan :1::1:

Neden gitmeni istemiyormuş?
Bence bu fikri sok kafasına herşeyi unutur:1::1:

Gülşah seninki acemiliği Burdur'da mı yapmıştı?Bide silüs tarihi neydi?

Neden gitmeni istemiyormuş?
Bence bu fikri sok kafasına herşeyi unutur:1::1:

ne bileyim yaaa var ya erkeklerin ööyle artistik çıkışları ondan sebep bence :1: yolcam atcam saçını o olacak :10::10:
valla ya ben zemin hazırlamaya başlayayım :1::21:

gülşahın askeri burdurda yapmıştı mervecim bende yanlış anımsamıyorsam :2: silüsü hakkında yardımcı olamıcam çiççeeem :34:

Back
X