• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

ya canım her şey kısmet hiç belli olmuyr bu işler ,ama yinede sivas nereye gönderiyormuş baksaydın bir netten araştırsaydın

ewt cnm ya rabbım hayrlısnı wersın herkz için. yanı baktım bı ama her kafadan farklı bı ses çıkyo. dogu dıyolar az bı ihtımal batı dıyen wr :) sistem atıymus tammen şans sanırım yaa

çok doğru bir tespit.kız şimdi ist hastaneye ordan nereye gidicekte pzt gelcek bu oğlan.ist napcak temiz havasını alıyordur,boğaz turu felan:27: hep sen mi gıcıık etcen bizi:52:

ist napcak temiz havasını alıyordur,boğaz turu felan:27: hep sen mi gıcıık etcen bizi:52: bkkkkkk eşeğin aklına karpuz kabuğu soktnnnnnnn
:47::47::47:

senın askerın nerde yaptı cnm acemılıgını ? şimdı nerde pekı ?

Havacı olarak Kütahya'da yaptı acemi birliğini. Gitmeden herkes oo yemekler süper rahat falan dedi ama hiç öyle çıkmadı. Dışardan yemekhaneden geliyormuş ilk başta yemekler, anlaşma bozulmuş artık askerler yapıyormuş ama nasıl yapıyorlarmış artık onu anlatmak istemiyorum:20:.

Şimdi İzmir de işte Kütahya'dan sonra orası cennet şimdi şükürler olsun.

Havacı olarak Kütahya'da yaptı acemi birliğini. Gitmeden herkes oo yemekler süper rahat falan dedi ama hiç öyle çıkmadı. Dışardan yemekhaneden geliyormuş ilk başta yemekler, anlaşma bozulmuş artık askerler yapıyormuş ama nasıl yapıyorlarmış artık onu anlatmak istemiyorum:20:.

ii hdi şükret haline bakalım bzmkiler nereye düşck :ssz:

ewt cnm ya rabbım hayrlısnı wersın herkz için. yanı baktım bı ama her kafadan farklı bı ses çıkyo. dogu dıyolar az bı ihtımal batı dıyen wr :) sistem atıymus tammen şans sanırım yaa
dua et askerlik her yerde askerlik ,tabi doğuda biraz daha riskli ama RABBİM e emanet hepsi gözümüz arkada kalmasın ..
bak şmdi tatlım bnmki pzt gnü çanakkalede ameliyat oldu hawa değişimin onaylanması içn dün gce itibariyle ist a yola çıktılar sbh aradı onaylandı die (ama tbi pzt ameliyat oldu ya pzt yani 9ündan itibaren hawa değişiminde sayılıo 3hftadan bi hftamz gitti orda boşboş yatarak ama napalım artk) şmdi çanakkaleye gidene kdr mesai sati bitmş olck e yrnda hfta snu komutanlar yokmş ondn pzt gnü anca çıkışını komutana imzalatıp pzt gelebilck buraya buarada bn manisadayım işte böle durum özet geçtm ama şmdi ist da diğer askerleri beklerkn napıoda bni aramıo bilmiorm
ammada alengirli işlermiş bunlar ya zten hava değişiminin yarısı bitmiş demen gbi ,oğlan ordan oraya giderken zaten yoruldu ne ara hava alcak:52:

Son düzenleme:
dua et askerlik her yerde askerlik ,tabi doğuda biraz daha riskli ama RABBİM e emanet etsin gözümüz arkada kalmasın ..

ammada alengirli işlermiş bunlar ya zten hava değişiminin yarısı bitmiş demen gbi ,oğlan ordan oraya giderken zaten yoruldu ne ara hava alcak:52:

aynen öle yawrum ordan oraya yüz defa gönderdiler derkn bi hftası gtti e arayada hfta sonu girdi napalım artk komutanlar hwa değişimi ddi gelmk zorunda yksa nası olsa yakında dağıtıma gelckti çktan iila gelsin die bakmıodk yani :ssz:

ohh ii olmus barı :) rabbım bızm askerlrımızde hayrlı yerlere nasıp etsın ins ya

ist napcak temiz havasını alıyordur,boğaz turu felan:27: hep sen mi gıcıık etcen bizi:52: bkkkkkk eşeğin aklına karpuz kabuğu soktnnnnnnn
:47::47::47:

aynen öle yawrum ordan oraya yüz defa gönderdiler derkn bi hftası gtti e arayada hfta sonu girdi napalım artk komutanlar hwa değişimi ddi gelmk zorunda yksa nası olsa yakında dağıtıma gelckti çktan iila gelsin die bakmıodk yani :ssz:
kız çavuşlar yanlarında hoş yasak araamak telle fırsatını bulamamıştır ,seni arayamadı boğaz havasını nerden alcak şaka didimm:52: öyle ya da böyle geliyor ya önemli olan o ,hadi bakalımm mehtap bugünü sayma btti sayılır 3 :16:

canım senn ilk sayfalara bakıyorsun .bizim yazdıklarımız son sayfada senin yazdıklarnda .alıntı yaparkende bizim yazdığımız yazıın ın altından yapıcaksın:26: bide orada herkes sayıyor karışık.burası sadece 92 -1 ait

Yok ben önce 1. sayfayı okuyorum konuyu anlamak için sonra son sayfaya geliyorum :))
Göstermek içinde yazan arkadaştan alıntı yaptım. Olmadı mı ? :))

iyi insanmışşş. yaz kız ne olmuş.gelince okucam .şimdi gttim

nefffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffrrrrrrrrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttttttttttttttttt ediorm bu adamdan bi soğuklklar bi tawırlar diğer askerleri bekliolarmş işlerinn bitmesini ne zmn döncekleri belli diilmş gelmesin istemz:20:

nefffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffrrrrrrrrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttttttttttttttttt ediorm bu adamdan bi soğuklklar bi tawırlar diğer askerleri bekliolarmş işlerinn bitmesini ne zmn döncekleri belli diilmş gelmesin istemz:20:

işimden pek memnun diilim otur bni bekle dio yaa ddm ne büyük değişklk hytımda dalgamı geçiosn sn bnmle ddm gıcık gıcık gülüo ölesine eee napıosn iimsn susmalar falan anemi arıcm bn demeler bnde öle ddm işte kndime noluoooooooo ama bilmiorm noldğnu ayyy çk gıcık bi konuşmaydı :47:

işimden pek memnun diilim otur bni bekle dio yaa ddm ne büyük değişklk hytımda dalgamı geçiosn sn bnmle ddm gıcık gıcık gülüo ölesine eee napıosn iimsn susmalar falan anemi arıcm bn demeler bnde öle ddm işte kndime noluoooooooo ama bilmiorm noldğnu ayyy çk gıcık bi konuşmaydı :47:

aaa ne yanı biz burda 9 doguryoz onlar rahat harbı sinir oluncak bı durum

söylmedımı şimdi

Back
X