• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

bende 15 ay asker yolu bekledim 8 ekim 2011 tezkeremızı aldık allaha sukur :16: sunu söylemeliyim çok zorlu bir yol kıskanclıklar kavgalar oluo psıkolojı denılen seyın altına sıgınılıooo ve benım sabaha kadar agladım gunler oldu :37: ama bıttı suan herşeyyyyy mükemmell :nazar::nazar::nazar::nazar:eskıye döndü 5 yılımızı devırıcez :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:haftaya pazar ise düğünüm var :52::52::52::52::52::30::30::30::30::30::30::30:

söylemek istediğim herşey gelip geçio az sabır gerekio birde aşkın gücüüü cok önemliii cnm :21: benim gibi 7/24 yan yanaysanız o dahada kötü oluo işteee şimdiden yolunuz açık olsun tez zamanda kavuşun:18::54:

bende 15 ay asker yolu bekledim 8 ekim 2011 tezkeremızı aldık allaha sukur :16: sunu söylemeliyim çok zorlu bir yol kıskanclıklar kavgalar oluo psıkolojı denılen seyın altına sıgınılıooo ve benım sabaha kadar agladım gunler oldu :37: ama bıttı suan herşeyyyyy mükemmell :nazar::nazar::nazar::nazar:eskıye döndü 5 yılımızı devırıcez :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:haftaya pazar ise düğünüm var :52::52::52::52::52::30::30::30::30::30::30::30:

söylemek istediğim herşey gelip geçio az sabır gerekio birde aşkın gücüüü cok önemliii cnm :21: benim gibi 7/24 yan yanaysanız o dahada kötü oluo işteee şimdiden yolunuz açık olsun tez zamanda kavuşun:18::54:

lowe stroy yani :16: ne mutlu sna nekdr güzel bi baaşrı öyküsü allah bzede nasip etsn inş yarabbim bnde nişanlıyım çk zor oluo :14:

Ay canım ya sni hatılrıyorum saydık beraber safak tabi ben daha devam ediyorum bu arada ben ysmehmt :D nick değiştirdim ..
Ne güzel evlenyor mussun Allah mutlu etsin darısı basımıza :)
:nazar::nazar:

:84: OOOFFFFF OFFFFF....
MİLLETİNKİİ GELMŞTEEE PAZAR GNÜÜ DGNÜ WAR MAASLLAH:nazar::nazar::nazar:

BNMDE ASKİTOM ARASADA BARSSAK:ssz::ssz::ssz:
BİZ AYRLDKMI SMDİ CİDDEN YAAA:84:OFFF ÇOK BZK MORALİMM:84::84:

:84: OOOFFFFF OFFFFF....
MİLLETİNKİİ GELMŞTEEE PAZAR GNÜÜ DGNÜ WAR MAASLLAH:nazar::nazar::nazar:

BNMDE ASKİTOM ARASADA BARSSAK:ssz::ssz::ssz:
BİZ AYRLDKMI SMDİ CİDDEN YAAA:84:OFFF ÇOK BZK MORALİMM:84::84:

kzm ne ayrılması böle ayrılık olmzzzzzz böle yalnz kalınmzzzzzz tmm espirik yapmıorm :53: ayrılma die bşi olurmu atışmşsnz yrn arar hç bşi olmamş gbi görürüm bn sni snde düzgün konuş ama adamla beklemicm etmicm deme sakın

kzm ne ayrılması böle ayrılık olmzzzzzz böle yalnz kalınmzzzzzz tmm espirik yapmıorm :53: Ayrılma die bşi olurmu atışmşsnz yrn arar hç bşi olmamş gbi görürüm bn sni snde düzgün konuş ama adamla beklemicm etmicm deme sakın

yaaa anlamymsn dedkii önce bdhaa aramcam beklmee dediii....
Bnde iyi tamm arama bitti o zmn beklemyrm dedim..
Tamm dedi kapadk...

Anladn mııı aramaz nesinee arasınn:84:

yaaa anlamymsn dedkii önce bdhaa aramcam beklmee dediii....
Bnde iyi tamm arama bitti o zmn beklemyrm dedim..
Tamm dedi kapadk...

Anladn mııı aramaz nesinee arasınn:84:

kız koskoca insnlarsnz aklın mantığın alıomu senn böle ilişki bitirmeyi o anki kızgınlkla olmuştur 24 yaşındaym nişnlımla çocuklktn beri birlktyz 100milyon kere böle ayrılmşzdr sakin ol anlamadğm bşi yk bzdede çk oluo bu durum arıck yrn ama snde ılımlı konuş

kız koskoca insnlarsnz aklın mantığın alıomu senn böle ilişki bitirmeyi o anki kızgınlkla olmuştur 24 yaşındaym nişnlımla çocuklktn beri birlktyz 100milyon kere böle ayrılmşzdr sakin ol anlamadğm bşi yk bzdede çk oluo bu durum arıck yrn ama snde ılımlı konuş

ayyyy arasın yeterkiiiii yawrm yaaaa nasl cilweli işveli knşrmm:49:
Bak çok tatmn edciii knştn.....100 mlyn kere ayrldk blee dedn yaaaa :16:
Rahatladım.....
Yaaa arayacak yaa arayacakkk:47::47:

Amaa yaaaa burda bi kız var byle çock askerdeymş nşanlymşlar bylee salakça bi sebepten ayrlmslarrr:27: Bnu nedemeliii:84::84::84::84:

hatice giriyo musun ne zamandır denk gelemiyoruz merak ediyorum beni eşim bilecik söğütteydi yeri belli olmuş seninki belli oldu mu söyledi mi çok meraktayım benimki doguya düştü gerçekten de o lanet yer doğuya yolluyor lütfen görürsen cevap yaz olur mu başka bilecikten varsa cevaplasın lütfen nereye düşştügünü :(:43::43::43::43::43:

canım sınavlardan dolayı giremiyorum fazla girip çıkıyorum bazen , öncelikle gözün aydın diyim belli oldugu için , canım lanet okuma orası hayırlıymış dahada uzakta olanlar napsın bunlarıda düşünmek lazım oo kadarda kötü bi yer değil sağ sağlim gidip gelirler inş... yok canm benmkının nisan 28nde belli olucak 75gün yapacağı için belli değil daha.

of kzlar moralm ck bozldu sizinknde bozmak istemem ama yarn ateskes ilan edilmezse trkiye suriyeye gricek.sinirdaki askerler emir bekliyolar huf,nolucak halimiz

valla cnim yarin songun asker hazirda bekliyor,sabir tasti.korkuyorum hakkimizda hayirlisi ya.sinavlarin nasil qecti?

çook saçma bişi aslında canımm onca askeri oraya iterek savaşmaları yazık günah yaaa... bende korkmaya başladım yarın haberleri alınca banada yazarsan sevnrm cnm çok merk etmeye başladım... Allaha şükür şmdiye kadar güzeldi son 2 sınavım kaldı... Sen napıyosun nasılsın bakalım canım ?...

çook saçma bişi aslında canımm onca askeri oraya iterek savaşmaları yazık günah yaaa... bende korkmaya başladım yarın haberleri alınca banada yazarsan sevnrm cnm çok merk etmeye başladım... Allaha şükür şmdiye kadar güzeldi son 2 sınavım kaldı... Sen napıyosun nasılsın bakalım canım ?...

haber veririm cnim,dusunmemeye calisalim hep birlikte.nlsun beklemeye devam sonumuz guzel olsun insallah.bizimde yerimiz belli olsa rahatlcm.bsarilar sinavlarindada tatlm

haber veririm cnim,dusunmemeye calisalim hep birlikte.nlsun beklemeye devam sonumuz guzel olsun insallah.bizimde yerimiz belli olsa rahatlcm.bsarilar sinavlarindada tatlm

çok ama çok tşk ederim canım başarılar dilediğin için... evet düşünmemeye çalışalım cnm haklısın yarın belli olr nasılsa hayrlı olsun yeter ki ... Ayy valla cnm yaa bi belli olsa bende çok ama çok rahat edicem hayrlı yerler çıkar inşallah AMİN...

Back
X