• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

kahvaltı takmını iki set alp on iki kşilk yapan sendin dimi? hangi markann almştn kaç paraya geldi snaa melloooooşş:9:

haaaaa şöyle küboşum schafer dan aldım tek takım 3 idi 2 takım 600 olyrdu indirim falan la 500 küsüre aldım yeşilli bir takım çok beğenmiştimm :1:

ben burdan bayaaaa bi uzak kalmışım yaa şu askerliğin kaç gün kaldığını gösteren gizelgeyi nasıl yapıyosunuz?:44::44::44:

e bu konuu baya kopmuşşş kimsecikler kalmamış burdaa :))

ben bu konuyu açtığımda sevgilim yeni gitmişti askere şimdi ise şafak 104 :) 3 ayımız kaldı yani:)

yok mu aranızda 92/1 ile sevdceğini göndrip bekleyenn .:))

söz vermiştik ölümüne sen benim idun
alnımıza yazıldı yar bu kara yazi
söz vermiştik tutamadık biz sözümüzü.
bedduam olsun beni hiç unutmayasun,
ölene kadar sevdiğum yarsız kalasın,
unutamam artık seni hep seveyirum
senin için, senin için ölüyorum​

[video=youtube;nKxhZyopYXw]http://www.youtube.com/watch?v=nKxhZyopYXw[/video]

[video=youtube;inC5joI7jdk]http://www.youtube.com/watch?v=inC5joI7jdk[/video]

sevgilisi ankarada olanlara gelsin!!!!:emir_bebek::emir_bebek:

ben burdan bayaaaa bi uzak kalmışım yaa şu askerliğin kaç gün kaldığını gösteren gizelgeyi nasıl yapıyosunuz?:44::44::44:

kızlar aşk olsun size valla kaç uzun süredir girmiyorum diye hemen unuttunuz mu beni??:20: hayırdır en son ayran içip ayrı mı düştük:20::20:

kızlar aşk olsun size valla kaç uzun süredir girmiyorum diye hemen unuttunuz mu beni??:20: hayırdır en son ayran içip ayrı mı düştük:20::20:

e kopmayalım öyleyse. her gün güncel olarak neler yaptığımızı paylaşalım. kii günler geçsinnn özlediklerimize bir an önce kavulaşabilelimm :)

e bu konuu baya kopmuşşş kimsecikler kalmamış burdaa :))

ben bu konuyu açtığımda sevgilim yeni gitmişti askere şimdi ise şafak 104 :) 3 ayımız kaldı yani:)

yok mu aranızda 92/1 ile sevdceğini göndrip bekleyenn .:))

canım safak 300 esım agrıda cok zor ozluyoruz bırbımızı bıde dıskoya gırcek bı hafta napcaz orda bapcak telefon nasıl accak bılmıyorummmm bıtsın artık bu hasretlık allah kavustursub herkezeee

aminn cnmmm aminn hayırlısıyla hepimiz kavuşacağız sevdiceklerimize

Son düzenleme:
Back