• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

kızlar size bişi sormak istiyorum.Usta birliğinin belli olmasına 1 ay kaldı İnşallah, sevdiğimin ağzından laf almaya çalışıyorum doğu çıkarsa üzülmek yok olur mu diye geçicek hepsi bizhep dua edelim diye konuşuyorum, laf almaktan yana içimden geçenleri söylüyorum ama üzülüyor askerm öyle deme diye benden uzakta olmaktan çok korkuyo üzülüyo öyle söylüyor bende elimden geldiğince güzel güzel tesellli verdim ama dayanamıyorum onun üzülmesinee napmam lazım kızlar fikir alabilirmiyim sizden onun psikoljsnide anlıyorum ama çıkarsada doğu vatan toğrağı napabiliriz ki sadece hayırlısını diliyorum Rabbimden :(

canım benim inş iyi bi yer olur içini ferah tut doğuda olsa batıda olsa sunu unutma eger basına bişey gelecekse allah göstermeye bu batıda da basına gelir orasını allah bilir dogu tehlikeli bölge evet ama mecbur yapacak yani benim sevgilimde ıspartada yaptı acemiliğini şimdi ağrıda oda doguda mesela bu haftada daga cıkacaklar operasyonları var ama yarıladık bile bak inş sag saglim gelsinde hepsi seninki nerdeydi ?

sevmek onurdur olümde olsa sonunda KISKANMAK IHTIYACDIR ruhunda SEVGİ varsa GÜNES ANLAMSIZDIR gece olmayınca SEVMEK KUSURSUZDUR SEVİLEN sen olunca...

canım benim inş iyi bi yer olur içini ferah tut doğuda olsa batıda olsa sunu unutma eger basına bişey gelecekse allah göstermeye bu batıda da basına gelir orasını allah bilir dogu tehlikeli bölge evet ama mecbur yapacak yani benim sevgilimde ıspartada yaptı acemiliğini şimdi ağrıda oda doguda mesela bu haftada daga cıkacaklar operasyonları var ama yarıladık bile bak inş sag saglim gelsinde hepsi seninki nerdeydi ?

canım haklısın dediklerinde çokca bende bunları düşünerek kendimi ve sevgilimi teselli ediyorum ama bi türlü üzüntüsünü yenemiyorum onun, şuan Bilecik/Söğütte şoför eğitimi alıyor canım mayıs 5nde gelicek dağıtıma inşallah, yarılamışsınız ne gzel Allahm kavusmamızı nasip etsn hepimize

canım haklısın dediklerinde çokca bende bunları düşünerek kendimi ve sevgilimi teselli ediyorum ama bi türlü üzüntüsünü yenemiyorum onun, şuan Bilecik/Söğütte şoför eğitimi alıyor canım mayıs 5nde gelicek dağıtıma inşallah, yarılamışsınız ne gzel Allahm kavusmamızı nasip etsn hepimize

canm senn kı ne olarak yaptı ıspartada askerliğini bende ıspartalıyım bizim memlektte yapmış askerliğini:)

canım benımkıde 21 şubatta gitti şuanda acemiliğini Bilecik/Söğütte yapıyor, Şoför eğitimi veriliyor şuan. Usta birliği konusunda da Allahtan tek dileğim hayırlı yerlere çıkması ve sağ sağlim dönmesihayatta en çok istedğim şey bu, daha gitmeden çok tedirgindim ya doğu çıkarsa sorusu hep takılmıştı beynimin bi köşesine ama Allahtan hayrlısını dilemek daha doğru Allahım ne derse oo olsun inş ki hayırlı yerlere çıkar hiçtakma kfana benm için demesi basit görüküyor ama bende snn durumdayım şuan kndi kendime teselli buluyorum içimi ferahlatıyorum oo yüzden bu siteye üye oldum destek çıkalım birbirimize diye, ne aracı kullanıcak senn nişanlın canım ? ayrıca üzülme olur mu hayırlısını dile Rabbimden ...

belli diil dha bnmki çanakkalede 20gn snra falan gitck bileciğe sennki ne şoförü

canım Shortland şoförü :)) ismide bi acayip

o nası bşimiş yaa:) bnmkine çanakkalede sormşlar sdce ne araç kullanıosn die binek demiş geç şoförsün:) ama bileciğin dağıtımıyla ilgili pek ii şeyler duymuorm:( senn askerin orda nası bilecik nasımş kaç günmş acemiliği bnmki işte 35 gndr çanakkalede 15 gn snra falan gtckmiş bilecğe bi 15 20gnde orda snra dağıtım senn ne zmn belli olck dağıtımı

o nası bşimiş yaa:) bnmkine çanakkalede sormşlar sdce ne araç kullanıosn die binek demiş geç şoförsün:) ama bileciğin dağıtımıyla ilgili pek ii şeyler duymuorm:( senn askerin orda nası bilecik nasımş kaç günmş acemiliği bnmki işte 35 gndr çanakkalede 15 gn snra falan gtckmiş bilecğe bi 15 20gnde orda snra dağıtım senn ne zmn belli olck dağıtımı

dağıtımı hakkında ben blmiyorum ama hayrlısı olsun neresi olursa sıkma canını 75 gün acemilik benmkının mayıs 5 nde gelicek dağıtıma , dağıtım da nisan sonu gibi belli olucakms:)

dağıtımı hakkında ben blmiyorum ama hayrlısı olsun neresi olursa sıkma canını 75 gün acemilik benmkının mayıs 5 nde gelicek dağıtıma , dağıtım da nisan sonu gibi belli olucakms:)

ozmn bnmkide mayıs başı gbi gelir heralde dağıtıma rahat konuşabiliomsnz telde bn çanakkalede 2dk anca günde bakalım bilecikte konuşabilckmyz çk korkuyorm dha sdce 35gn geçti:( 25 yaşında 15ay asker yolu beklemk çk zor akranlarım evli çocuklu bn 25 yaşında nişanlı 15ay asker yolu bekler:(((

sanırım bnmkide mayıs başı dağıtıma gelir ozmn allahım bi belli olsa rahatlıcm 25 yaşında nişanlanıp askere giderse böle zor olur işte çk kızıorm ona:(( arkadaşlarımz evli mutlu çöocuklu bz böle:(((

sen rht konuşabiliomsn bn çanakkalede anca 2dk gnde bilecikte durum nası:(

Son düzenleme:
canm senn kı ne olarak yaptı ıspartada askerliğini bende ıspartalıyım bizim memlektte yapmış askerliğini:)

benimki özel timdeydi komandoydu cnm yaa bilecikde bi arkadası vardıda benimkinin onuda vana yollamışlardı doğu cıkıyor sanırsam ama belli olmaz genede van a cıktı amacocuk bitirdi geldi askerliği mesela doğunun iyiside var kötüsüde haberlerini bekliyoruz bakalım neresi olacak ?

bilecik genelde doğuya gönderiyormuş 1. bölükten küçük bi kısım batıya gidiomş paşa şoförü olarak genelde doğu diolar:( bn çk araştırdm onun içn herşye hazırlklıyım:(

sanırım bnmkide mayıs başı dağıtıma gelir ozmn allahım bi belli olsa rahatlıcm 25 yaşında nişanlanıp askere giderse böle zor olur işte çk kızıorm ona:(( arkadaşlarımz evli mutlu çöocuklu bz böle:(((

sen rht konuşabiliomsn bn çanakkalede anca 2dk gnde bilecikte durum nası:(

canım sen rahat ol doğu yada batı bnde çok araştırdım içimi ferah tutmaya çalışyırom , nişanlısn bide ne güzel iyi olmuş aslında bn yarım saat konuşuyorum günde şimdi eğitimleri sıklaşmış... haklısın cnm doğunun iyiside var kötüsüde sen hayırlı yerleri iste rabbimden gerisini allaha bırak bnde böyle kendime teselli veriyorum üzülme sen olur mu

en son cumartesi gördüm ve döndüm, cuma yemin törenimizdi, yeni mehtaba 1 ay var saymaya başlamadım onu da, kendimi oyalamaya çalısıorum işte birşeylerle:nazar:

Yeni mehtabı saymaya başlamadım daha 1 ay var :52:

kuzum ya geçende tam muhabbetin başında nette sorun oldu bidahada giremedim net gitti..

inş yine karşılasırızda muhabbeti koyulturuz..:27::27::27:

bu arada topice yeni gelen yarenlere hoşgeldinizzzzzzzzzzz..:24::24::24:

doğu batı die hiç hiç düşünmeyin komutanları ii olsun o zaman her yer güzel kızlar..:34::34::34:

zamanda öle yada öle geçio işte..alt devreler geldikçe rahat ediceksiniz..bakın siz benim torunlarımsınız..biletlerim..siz ustaya geldiğinizde ben Allahın izniyle bitirio olucam şu askerliği..bugünleri hayal bile edemiodum ama gerçekten zaman geçmeye şafak atmaya mahkum..şuan 14.aydayız bile:nazar::nazar::nazar:

91/1 yareni:72::72::72:

Son düzenleme:
canım sen rahat ol doğu yada batı bnde çok araştırdım içimi ferah tutmaya çalışyırom , nişanlısn bide ne güzel iyi olmuş aslında bn yarım saat konuşuyorum günde şimdi eğitimleri sıklaşmış... haklısın cnm doğunun iyiside var kötüsüde sen hayırlı yerleri iste rabbimden gerisini allaha bırak bnde böyle kendime teselli veriyorum üzülme sen olur mu

hergn yasin kitabını hatim ediorm:) nerde biz yarm sat konuşcz mesele 1.30 2 arası arardı bugn aramadı:( bugnler btck ama bnde bitcm düşünsene bz çocuklğmzdan beri birbrmze aşığız anasınıfına el ele giderdk düşünebiliomsn şuan 25 yaşındyz nası koymasın bna

buseh özendim sana valla 14. ay diyince böle yüreğim bi garip oldu. bizde 7, ayı bitiyoruz allahın izniyle. bende bekliyorum o günleri. her yeni gelen askerlerin yarenlerini topiclerini görünce hem üzülüyorum hem seviniyorum. :27:

bzde 14. ayı görebilckmyz acaba

görücen tabi kuzum ya az daha sabır gerekio..zaman en ii ilaç..

buseh özendim sana valla 14. ay diyince böle yüreğim bi garip oldu. bizde 7, ayı bitiyoruz allahın izniyle. bende bekliyorum o günleri. her yeni gelen askerlerin yarenlerini topiclerini görünce hem üzülüyorum hem seviniyorum. :27:

bi zamanlar bende senin gibiydim tatlım ama gerçekten zaman geçiomuşşş..baksana torunlarımın sayfasına yazıorum..darısı başına inş cnm..napalım her yeni geleni bi umutla bekledik herşey sırayla yoksa istermiyiz bu kadar üzülmek..:27::27::27:

Back