• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

günaydın kızlar nasılsınız bakalım nası gidiyor hayat. bugün istanbulda yağmur var hüzünlendim biraz..
şafak: 43 :52: yarılamamıza çok az kaldı. artık insanlara yarısı bitti bile demek istiyorum. :16:

Bizimde Yarılamaya Sadece 23 Günümüz Kaldı..

Şafak saymak istemiyorum ya:31:
ama tutamıyorum kendimi :1:

.

bende saymıyordum bi ara yine başladım. emre de saymıorum dio ama ne zaman sorsam tam tutturuo neden acaba :52:

ben su çift rakamları ne zaman görecegim diye bekliyorum çok özlüyorum iyi yada kötü oldugumda hep yanımda olsun istiyorum aama daha zamanımız var iştee inş bitecek benimde yarılamama 16 gün kaldı

şafak : 246:72:
plakalara son :165

en gec ben mı kavuscam :53:
izin kullanacağı için izinleri düşmüyorum. gelse mayısta bi burnumda tütüo.

biz izini düşünmüyoruz o yüzden şafağım öyle kızlar askerinizle resimleriniz varmı paylaşalım :34:

Ben ne var ne yok topladım çıkardım böldüm çarptım :27:

ve Şafağımızın en duru halini ilerletmeye karar verdim..
oda zaten 253 oluyor :12:

yarılamaya 23 gün..
şimdilik 23'ten geriye doğru şafak sayacağım :)

.

sende bana katıldın yani esracım. doğru yaptın :ssz:
var iwrancım ama paylaşamam malesef emrenin izin vereceğini sanmıyorum. :25:

:9:neyse artıkkk eee nasıl gidiyor benimki benden resim istedi photoshoplu ordakilerin sevgilisi yolluomus filan sen hiç yapmıosun deyince kıyamadım resimlerimizi yapıorum bende :9:

bızımkı de ıstemıstı onceden ama normal cekıldıklerımızden yollamıstım bende hatta kendıme de bastırcaktım da kaldı öle. elde foto daha ıı oluo valla.

Back
X