91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

Handecım hayırlı olsun bıletınız :) bu hafta zeynebın haftası bıdahakı haftada benım haftam olacam Allah nasıp ederse :)

Cok Heycanlıyım Kızlar Ya Gecsın De Bıtsın Yahu son gunlerımdede kk ya gelemedım ya telefondan artık napayım ıdare edıcem :)

düzeldi mi sistem yoksa yine telden mi giriyorsun ?
evet allaha sukur bugunlere de geldık. kac yasında oldun esracım tursunu mu kuracak ne desın bırsey demez ben demıstım sana :27:
ooo subatta bı nısan var yanı hadı bakalım hayırlısı olsun. bakalım bız napacagız :31:

ŞAFAK 24 ERZİNCAN :nazar::nazar: ASKERLİĞİN BAŞLADIĞI YERDEYİZ.BİTANEM BİLETİNİ ALCAK BUGÜN :nazar::nazar:

Memleketimdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnn, hoşgeldin :D

gezin bakalım hakkınızdır. 460 günün acısı çıkacak daha. iyi valla hemen iş mi buldu yoksa eski işine falan mı döndü maşallah.

fınansbank sınavı zor sayılır matematık agırlıklı bı sınavdı. mantık soruları vardı. bı de benzetme soruları yukarısakı resme asagıdakılerden hangısı benzıyor gıbı. (hepsi benzıyordu valla :D ) paragraf soruları vardı turkce gıbı. ıslem soruları vardı. kar zarar yuzde gıbı. 1 saat 40 soru vardı. kpss tabanlı olmama ragmen yetıstıremedım. yanlıslar da dogruyu goturuyordu. bakalım artık. sınavı gecenlere donecegız dedıler.

hande gozun aydın alsın bıletını moral oluyor valla :16:

Yok canım eski işyerine geri dönüş olacak inşallah :)

Şu ziraatte bir geçseydi...

Oh Oh Adasımm Hakkındır Gezzzz :) Bende 4 Gozle gelmesını Beklıyorum Gelsın soz olacak hemen :). Babama konuyu epey bı cıtlattık :) oy oyy heycanlıyım cok kızlar :) zeynep senınde azcık kaldı heyecan durumları ne alemde :)

Oooooooooooooooooo hoşgeldiniz efendimmmmmmmm :) sizi görmek ne büyük şeref :D

Babana çıtlatmış olmanıza çok sevindim adaşım, üzerinden büyük bir yük kalkmıştır eminim.

valla değilim ya cuma günü heyecanlanırım kesin uyuyamam her geldiğinde aynısı oluyor çünkü. :27:
oooo ii yapmışsınız ne dedi baban ? korktuğun kadar bi olay olmayacak bence :27: en kısa zamanda sözlenirsiniz inş. :16:

Bende doğan güneş'in gecesinde hiççç uyuyamayacağımı düşünmüştümmm ama neyseki sevdiceğim sürpriz yaptıda :D o heyecana kapılmadım hiç canımm :D

Evet son gece uyunmaz herhalde :) muhtesem ya bu gunlere gelebılecegım ınankı aklımın ucundan gecsede hayallerıme sıgmıyordu cok sukur kı bıttı resmen :) evet babam dusundugum kadar tepkı vermedı galıba :) annem konustuklarını bana anlatmadıgı ıcın pek nasıl tepkı verdıgını cozmus degılım ama sukur kı kotu ters tepkı vermedı verseydı annem mutlaka soylerdı annemde yavastan hazırlıklara baslıyor kafasında planlar yapıyor hatta nısanımızı allah nasıp ederse subat tatılınde yapacagız bakalım dualarınızı eksık etmeyın...

Dualarımız hep seninle, bizimle tatlım.
Allahım herşeyi gönlümüze göre versin, hepimizin.

Yok Zeynepcım duzelmedı telefondan gırıyorum bılgısayardan okuyorum telefondan yazıyorum buna da sukur :)

Adasım Ya hosbulduk Efenııımm :) ozledım burayı cok :) uzerımden cok buyuk bır yuk kalktı kızlar. Cok sukur bırde soz olursa degmeyın keyfıme yanı :) adasım sızın dualrınız sayesınde babam boyle karsıladı zaten bılıyoru ınsaAllah boyle devam eder :)

evet canım erzincandayız ama kusura bakma hemen gitmek istiyorum adanaya acele gitmem lazım:34:

Son düzenleme:
Yok Zeynepcım duzelmedı telefondan gırıyorum bılgısayardan okuyorum telefondan yazıyorum buna da sukur :)

Adasım Ya hosbulduk Efenııımm :) ozledım burayı cok :) uzerımden cok buyuk bır yuk kalktı kızlar. Cok sukur bırde soz olursa degmeyın keyfıme yanı :) adasım sızın dualrınız sayesınde babam boyle karsıladı zaten bılıyoru ınsaAllah boyle devam eder :)

Canım benim, herzamannnnnnnnnnnnnn...

evet canım erzincandayız ama kusura bakma hemen gitmek istiyorum adanaya acele gitmem lazım:34:

Ben bile memleketimden çabucak gitmek istemiştim şekerim :D ne kusuru :D
Gülegüle şimdidennnnnnnnnnnn :D

kııızzzzlarrr napıosunuz canlarım evet uzun bi süre giremedim

kızlar çok şükür erdi geldi yarın bi hafta olacakk ben hala inanamıyrum ilk ankaraya indi zaten 3 ün burda kaldı 3 gn boyunca hergün bulustuk ilk gün bi sarıldık bi sarıldık ki vallaaaa ben inanadım gene gidecekmiş gibi oluyorr çok tuaf bişey anlayacagınız gene gelecek işte bu gelmedede annemle tanısacak ondan sonrada ailesi gelcek kızlarr inl hersey yolunda gider hasret bitti ama benim hasretim btmez biz hala ayrı şehirlerdeyiz o kuyoyor bana :(((

iwraNCIM gözün aydın :16: bundan sonra herşey yoluna girer sen gönlünü ferah tut canım :nazar:
sıra bize geliyor şimdi de :17:

Günaydınnn tertiplerim :)

İmraaaaaaaaaaaaann çok sevindim canım, Rabbim birdaha böyle ayrılık yaşatmasın...
şuan seni en iyi ben anlarım.
Aynen öyle oluyor, geri gidecekmiş gibi...

Aaahhh ahhh bide bütün tertiplerimiz kavuşsaydı askerlerine :)

tünelin ucu göründü artık yanii... sırası ile kavuşacağız inş. şafak:3-AFYON... çok az kaldı çok az :52:

kocamaaaaaaaaaaaan günaydınlar :52: şafak:2-ADIYAMAN.. iki yaaaaaaaaaaaaaaa bildiğin tek başına 2, sağında rakam olmadan yalnız 2 :52:

Back