• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

Kolinin içinde bi Emre yokmuş :D
Bu nedir yaw. Dolu dolu :) :nazar::nazar:

Aaaayy harika, bekliyoruz zeynepcimm :D

Benim sevdiceğimde Albayın habercisi bizde öyle çok şükür rahatız telefon konusunda, her dakka konuşabiliyoruz canım.
Aman aman allah nazardan saklasın hep böyle devam etsin..

ne güzel ya :) çok sevindim senin adına :) insan sürekli sesini duyunca azcık da olsa özlemi gidiyor ama görmek başka..
inş.. hepimiz bir an önce kavuşuruz.
Rabbim doğudaki askerlerin Yar ve yardımcısı olsun.

günaydınnn canlar napıorsunuz sabah sabah herkes buraya geliyor valla ne güzel yeni arkadaş katılmış aramıza h.g canım kader arkadaşıyız sanırsam bende hiç görmedim sevgilimi askere gitti gideli buda bana çok koyuyor sen gene şanslısın biz izin bile alamadık kısmet diyelim esracım senide cok kıskandım sölemeden duramayacgım ne güzel seni sevmeseler bukadar hediye yollamazlar benimkiler hediye yollamayı bırak aramıyorlar bile ayy kızlar ben ne şanssızım yaaa bi erdinin sevgisiyle ayakta duruyorum yemin ederim çok üzülüyorum :14::14::14::14::14:

İYİKİ VARSIN AŞKIM
ŞAFAK : 90

Son düzenleme:
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

iwran, angeloflove+, EmrEsra+, zlhism

HERKES BURDA esraburak nerde :52::52::52:

bu arada kızlar tickerima bakın bakın bakınnnn :1::1:

günaydınnn canlar napıorsunuz sabah sabah herkes buraya geliyor valla ne güzel yeni arkadaş katılmış aramıza h.g canım kader arkadaşıyız sanırsam bende hiç görmedim sevgilimi askere gitti gideli buda bana çok koyuyor sen gene şanslısın biz izin bile alamadık kısmet diyelim esracım senide cok kıskandım sölemeden duramayacgım ne güzel seni sevmeseler bukadar hediye yollamazlar benimkiler hediye yollamayı bırak aramıyorlar bile ayy kızlar ben ne şanssızım yaaa bi erdinin sevgisiyle ayakta duruyorum yemin ederim çok üzülüyorum :14::14::14::14::14:

İYİKİ VARSIN AŞKIM

hoşbuldum canım :) inş. en kısa zamanda kavuşursun sevdiğine :)

İYİKİ VARSIN AŞKIM

Sevdiceğinin sevgisi yeter imranım, yavaş yavaş zamanla olur herşey ;) canını sıkma sen...

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

iwran, angeloflove+, EmrEsra+, zlhism

HERKES BURDA esraburak nerde :52::52::52:

bu arada kızlar tickerima bakın bakın bakınnnn :1::1:

Burdayım örtmenim :1::1:

Ticker'ın ne güzel görünüyoki yahuuuuuuu :D

hoşbuldum canım :) yeni keşfettim sitenizi :) Buarada teşekkür ederim Allah razı olsun tüm asker yolu bekleyenleri Allah kavuştursun inş ..

Amin canım inşallah asker bekleyenlerin fix duası :)

hıc heyecan olmuo valla stres oluorum daha fazla. neyse surda az kaldı evlenınce uzak bı yerde yasamak ıstıorum mumkunse :52:

Sende benim kafadan :52:
Uzaklık azcık iyidir iyi :1:

Aaaayyy sorma yaaa.. Ben bayramın 3. günü plakalara başlıyorum..
Geççmiyo, daralıyorum canım yaa..

Bizim teskere 10 kasım... :)

Aşkım tam 10 kasımda gitti karsa... 10 kasımdada gelecek..

ay hadi bakalım canım hemencik kasım gelsin bitsin gitsin kurtulalım inşallahhhhh

:38:

İYİKİ VARSIN AŞKIM

İmrancım üzülme hele daha söz yok nişan yok aramazlar tabi:)
helebi o dönemler gelsinde bak gör herşey nasıl yerine oturuyor..:116:
ki yarinin sevgisi bile yeter tek başına:69:

hıc heyecan olmuo valla stres oluorum daha fazla. neyse surda az kaldı evlenınce uzak bı yerde yasamak ıstıorum mumkunse :52:

zeynep ben kalabalık olmayı severim :31:
böyle güzel güzel yemekler yapayım emremin ailesi gelsin :7::7:
hepberaber oturalım yiyelim içelim sohbet edelim :)
ne bileyim ah ahhh :31:

Aaaayyy sorma yaaa.. Ben bayramın 3. günü plakalara başlıyorum..
Geççmiyo, daralıyorum canım yaa..

Bizim teskere 10 kasım... :)

Aşkım tam 10 kasımda gitti karsa... 10 kasımdada gelecek..

ay hadi bakalım canım hemencik kasım gelsin bitsin gitsin kurtulalım inşallahhhhh

:38:

İnşallah canım, hemencicik gelsin hemencicik :)

zeynep ben kalabalık olmayı severim :31:
böyle güzel güzel yemekler yapayım emremin ailesi gelsin :7::7:
hepberaber oturalım yiyelim içelim sohbet edelim :)
ne bileyim ah ahhh :31:

Anam bu bacım aynı bana benziyo yaw, hakkaten adaşız :D
Bende öyle çok severim şekerim, ailelerimiz gelsin oturalım yiyelim içelim sohbet muhabbet, hemde geç saatlere kadar otursunlar çok severim yaa :D

İnşallah canım, hemencicik gelsin hemencicik :)
Anam bu bacım aynı bana benziyo yaw, hakkaten adaşız :D
Bende öyle çok severim şekerim, ailelerimiz gelsin oturalım yiyelim içelim sohbet muhabbet, hemde geç saatlere kadar otursunlar çok severim yaa :D

:13::13::13::29::29::29

benim çok hayallerim var adaşım evlendikten sonrası için de.
hani ne bileyim ah ah bi gelse o günler hayırlısıyla.. :31:

biz myzt ile aynı kafadanız sanırım. ben yaşıtlarımla dışarıda gezmek.. tatil yapmak.. sevgilimle kanepe uzanmak istiyorum.. kalabalığı sevmiyorum. kendi hayatımda da sevmiyorum. biraz kalabalığın dışında oturmak istiyorum vs vs.. inş. gönlümüze göre olur inş. :34:

biz myzt ile aynı kafadanız sanırım. ben yaşıtlarımla dışarıda gezmek.. tatil yapmak.. sevgilimle kanepe uzanmak istiyorum.. kalabalığı sevmiyorum. kendi hayatımda da sevmiyorum. biraz kalabalığın dışında oturmak istiyorum vs vs.. inş. gönlümüze göre olur inş. :34:

bu söylediklerini bende tabiki yapmak istiyorum, tatil, eşimle evimin tadını çıkarmak vsvs..
ama zaman zama kalabalık olmayı da seviyorum ...

amin allah herkesin gönlüne göre versin inşaAllah..

Keyifler Yerinde bizim Ezgi İyiyiz Çok Şükürr sen nasılsın?:80:

Evett..
460'la Başlayan Şafak Serüvenimiz Plakalara Gelmek Üzere, Heycan Doruklarındayım Kendi Adıma :)

Çok şükür canım iyiyim, doğan güneşimiz yakın daha ne olsun.. :16:
Bizde çok heyecanlıydık, zaten kolayca geçip gidiyor..
Pek birşey kalmadı size de, haftaya tezkereci devre oluyorsunuz :16:

Çok şükür canım iyiyim, doğan güneşimiz yakın daha ne olsun.. :16:
Bizde çok heyecanlıydık, zaten kolayca geçip gidiyor..
Pek birşey kalmadı size de, haftaya tezkereci devre oluyorsunuz :16:

Evet Ezgicim ya..
Gidiyosunuz..
Hepiniz Bir Telaştasınız.. Nişan vs :)
çok güzel çok imreniyorum size :)
size imrendiğim herşey şuan sırayla bende yaşıyorum çok şükür :nazar:
plakalarada geliyoruz ya bu günleri görebileceğim hiç hayallerime sığmazdı..:31:

Evet Ezgicim ya..
Gidiyosunuz..
Hepiniz Bir Telaştasınız.. Nişan vs :)
çok güzel çok imreniyorum size :)
size imrendiğim herşey şuan sırayla bende yaşıyorum çok şükür :nazar:
plakalarada geliyoruz ya bu günleri görebileceğim hiç hayallerime sığmazdı..:31:

Hak ettik be kuzum, hepimiz hakettik :16:
Güzel telaşlar bunlar, benim yıllardır hayalim, Rabbim herkese nasip etsin..
Ben hala inanamıyorum biliyor musun :1: Bu şafak benim değilmiş gibi sahiplenemiyorum bazen..
Sırayla asker yari sıfatından çıkıyoruz işte, sevdiklerimize kavuşacağız..
Her gün mutlulukla attırın plakalarınızı, eğlenmeye bakın, artık bu yakışır size..

Sanırım öyleyiz canım ya bende kalabalıgı hiç sevmem, bizim aile kalabalıktır 3 5 teyze amca hala kuzen yorucu ben pek hoşlanmıyorum.
Ama sevdiceğimin ailesi parmakla gösterebileceğim kadar o yüzden çok rahat :9:

Son düzenleme:
:72: :72: 91/3 | Şafak Panomuz :72: :72:

// 16.08.2012 \\

:119: :119: :119: :119:

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

♥ esraburak ♥ : 86

♥ iwran ♥ : 89

♥ seker ♥ : 92

♥ romromela ♥ : 97

♥ angeloflove ♥ : 99

♥ edaogz ♥ : 100

♥ EmrEsra ♥ : 104

♥ exclusive ♥ : 111

♥ asigimbensana ♥ : 116

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

:119: :119: :119: :119:

:72: :72: :72:

Hak ettik be kuzum, hepimiz hakettik :16:
Güzel telaşlar bunlar, benim yıllardır hayalim, Rabbim herkese nasip etsin..
Ben hala inanamıyorum biliyor musun :1: Bu şafak benim değilmiş gibi sahiplenemiyorum bazen..
Sırayla asker yari sıfatından çıkıyoruz işte, sevdiklerimize kavuşacağız..
Her gün mutlulukla attırın plakalarınızı, eğlenmeye bakın, artık bu yakışır size..

Ne Güzel Söyledin Ezgi ya..
Aminn İnşaAllah hepimzi yaşatsın Rabbim bu tatlı telaşları..

Bende 104'e bile inanmıyorum kaldı ki senin gibi 3 - 5 olunca şafak aklımı yitirebilirim herhalde :37:

evet her günümün şafağını ayrı bir aşkla atıyorum zaten çok şükür Rabbime :nazar:

Back