- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.695
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #1.821
Burada kelekle çok turşu yapiyorlarSağol canım bende hiç yapmadimi kocisko getirmiş canı cekmiste
Sizinle yakınız zaten yöre olarak yemeklerde benziyor galiba bizim burda da çok yaparlar ama ben hiç yapmadımBurada kelekle çok turşu yapiyorlar
Evet çiğdem ve gevrek dedin mi aklına herkesin bizim yöre gelirSizinle yakınız zaten yöre olarak yemeklerde benziyor galiba bizim burda da çok yaparlar ama ben hiç yapmadım
Manisadaydiniz dimiEvet çiğdem ve gevrek dedin mi aklına herkesin bizim yöre gelir
EvtManisadaydiniz dimi
Yanlış alamazsaniz Yörük müsünüz
Bende herşey var hepsinden azıcık melezimYanlış alamazsaniz Yörük müsünüz
Benimde eşimin tarafı Yörük de ondan sormuştum ben kendim dadasimBende herşey var hepsinden azıcık melezim
Bakcene erik evine yörük sokmayacakmissin benim eşimde has yörük :)) bende de varBenimde eşimin tarafı Yörük de ondan sormuştum ben kendim dadasim
Çok doğru söylediniz oturmakari kalmaları herseyleri değişik imkanım gevredi ayak uyDurham dediğim yerdeBakcene erik evine yörük sokmayacakmissin benim eşimde has yörük :)) bende de var
En yakın arkadaşım dadaş
Çok fevri dışarı karşı kendi içlerinde bı o kadar rahat oluruzÇok doğru söylediniz oturmakari kalmaları herseyleri değişik imkanım gevredi ayak uyDurham dediğim yerde
Alli Pullu donlarÇok fevri dışarı karşı kendi içlerinde bı o kadar rahat oluruz
Boğazı severiz kırmızı giyeriz
Sen bayağı bayağı biliyorsun al tarkmak nedir bilir misin yaptılar mı sanaAlli Pullu donlar
Yok bilmiyorum kaçarak evlendim kızSen bayağı bayağı biliyorsun al tarkmak nedir bilir misin yaptılar mı sana
Yok bilmiyorum kaçarak evlendim kız
Ay bildim canım bildim bizim koyde yok ama ustumuzde bi köy var orda yaparlar fotograftakide sevgisini yoksa
Fotoğraf yazdığından gerisini anlamadımAy bildim canım bildim bizim koyde yok ama ustumuzde bi köy var orda yaparlar fotograftakide sevgisini yoksa
Sen misin dicektimFotoğraf yazdığından gerisini anlamadım
Yok ben böyle yapmadım nettne foto oSen misin dicektim