- 15 Şubat 2017
- 361
- 650
- 31
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #1.841
Tamam canım benim kocisko geldi beraber hayvanlara bakar yemek yeriz sonra onu uyutur gelirimYok ben böyle yapmadım nettne foto o
Genelde bunu köyde yapıyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım benim kocisko geldi beraber hayvanlara bakar yemek yeriz sonra onu uyutur gelirimYok ben böyle yapmadım nettne foto o
Genelde bunu köyde yapıyorlar
Ben gül ve tavsandan yapmıştım. Çok severdim. :)Eki Görüntüle 2172596 icine alci koyup kalibini cikarirdik kurusun diye gunlerce bekler boyardik:))))
Kral daki dj Bulenti hatırlayanlar el kaldırsın. :)
Top on, top yirmi ezbere bilirdik.
Ayy o sobadan zehirleniyodum az kaldı..Büyük tüplü katiletik sobalar yeni çıkmıştı. Özgürlük gibiydi bu soba.
Kışın salondan başka odaya kaçış bileti gibiydi. Çok isitmasa da .
Bizim vardi bundan hatta gecen sene attik hala canvardi
Allah muhafaza evet çok da tehlikeli bi sobaydi. Zaten ders çalışayim diye alır başka odaya giderdim ama resmen beynim uyusurdu kokusundan. Ders calisamazdim doğru düzgün.Ayy o sobadan zehirleniyodum az kaldı..
Ben variiimHu hu kimse yok mu
Merhaba canım herkez gitmişBen variiim
Evet biz kaldıkMerhaba canım herkez gitmiş
Acuru Kaç kilo almış,elma sirkesini tavsiye ederim tadı çok güzel oluyor,nohutta ekle biraz sarımsak koy çok güzel olur.Sağol canım bende hiç yapmadimi kocisko getirmiş canı cekmiste
O nasıl bişi zayıflatıyor muKaç kilo almış,elma sirkesini tavsiye ederim tadı çok güzel oluyor,nohutta ekle biraz sarımsak koy çok güzel olur.
Kız Allah seni emi. Malzemeyi kaç kilo almış diyoO nasıl bişi zayıflatıyor mu
Zayıflatıcı özelliği var ise bilmiyorum :) turşu için dedim üzüm sirkesinden daha güzel bir tat veriyor.O nasıl bişi zayıflatıyor mu