- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #1.801
Ben sancaktepe samandiradayim.
Ben sevmiyorum buralari 12 senedir burdayım alışamadım bi türlü. Hele oturduğum mahalle berbatOraya bir kere geldm bir arkadaşım oturuyordu orada
Ben sevmiyorum buralari 12 senedir burdayım alışamadım bi türlü. Hele oturduğum mahalle berbat
Yaaa 2 gündür siteye giremefim mesajları okumayla biitiremiyorumen son 90. sayfada kalmıştım 150 ye kadar anca geldim kendimi çok dislanmis hissediyorum
Anlamadım canım ne demek istedinCix dışlamak da neymiş öyle şey mi olur
Anlamadım canım ne demek istedin
Sağol canım Teşekkür ederim kızım biraz rahatsız di onunla ilgilendim yoksa size dışladılar demedimKendimi dışlanmış hissediyorum demissin ya onu diuorm öyle hissetme diye
Sağol canım Teşekkür ederim kızım biraz rahatsız di onunla ilgilendim yoksa size dışladılar demedim
Geçmiş olsun ne kadar kaç yaşınaSağol canım Teşekkür ederim kızım biraz rahatsız di onunla ilgilendim yoksa size dışladılar demedim
Sağolasın teyzesi 4 yaşındaGeçmiş olsun ne kadar kaç yaşına
Sağol un Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun Allah şifa versin inş canm
İyiyim şükür sen nasılsın :)))
Maşallah Allah şifa versinSağolasın teyzesi 4 yaşında
Ben netten bı litre suya 5 kaşık iri tuz bı tatlı kaşığı limon tuzu olarak yapıyordum ama hiç acur turşusu yapmadım :)Kızlar aranızda acur turşusu kuran varmi internetten baktım ama pek hoşuma gitmedi yaplils şekilleri sizlerin bildiği tarif varsa benimle paylaşabilir misiniz
:)İyiyim bende mercuu
Sağol canım bende hiç yapmadimi kocisko getirmiş canı cekmisteBen netten bı litre suya 5 kaşık iri tuz bı tatlı kaşığı limon tuzu olarak yapıyordum ama hiç acur turşusu yapmadım :)